Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tosia33

Zaczęłam brać znów Meridię 15. Ile schudłyście?

Polecane posty

Gość Tosia33

Witajcie, po kolejnych problemach z wagą i otyłością postanowiłam, że sama nie dam już rady i muszę posilić się Meridią 15. To, że z nielegalnego żródła to pomijam. Kiedyś- ok 6 lat temu odchudzałam się za jej pomocą, schudłam ładnie. Z tegoco pamiętam , na początku kuracji miałam suchość w ustach, było mi gorąco, czułam że żyję na wyższych obrotach, serce mi waliło ale potem wszystko się unormowało. Chciałabym Was zapytać , która z Was odchudzała się w ten sposób? Jak wyglądały Wasze doświadczenia? Ile schudłyście? Proszę o wypowiadanie się jedynie tych osób, które osiągnęły zamierzony efekt. Wszyscy dobrze wiemy jak działa Meridia i nie potrzebujemy niemiłych komentarzy odnośnie jej stosowania- rozumu- sensu. POZDRAWIAM

Gość gość
Nie wiem, nie brałam Meridy, ale biorę Therm Line fast i działa. Ale dodałam regularne posiłki i codziennie godzinę ćwiczeń.

Gość Tosia33
Ale ja prosiłam o tych którzy brali lub biorą Meridię 15 a nie inne specyfiki... Nie zaśmiecajcie wątka niepotrzebnymi komentarzami czy reklamą...

Gość gość
Moja opinia, mamy wolność słowa. Mogę pisać co chcę. Ale Meridię wywal. Odchudzaj się z głową. Zamiast siedzieć na kafe idź na spacer

Gość Tosia33
Wolność słowa, owszem. Ale zupełnie nie na temat. A skąd wiesz, że nie siedzę w pracy? Odpuść.

Ja brałam meridię jeszcze w czasie kiedy była legalna.Działała i kg spadały.Kiedy ją przestałam brać wróciły z nawiązką.Bardzo się cieszę że jestem zdrowa.Przerwałam bo okropnie wystraszyła mnie lekarka opisując co mi może się stać.Mówiłam jej że ja to mam zapisane przez bariatrę.Meridia działa na przysadkę mózgową i na centralny układ nerwowy.Niestety wiele osób które ją brało przypłaciły to udarem.Były wówczas też wypadki zejścia.Cztery lata temu koleżanka mojego syna brała zakupioną gdzieś ze słowacji.Była na imprezie i po jednym drinku straciła przytomność.Zmarła.Może jednak spróbuj z dietetykiem.