Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOŚĆio

Toksyczni rodzice 2

Polecane posty

Gość Jajok
Jak już to oni mi wybiorą moja przyszłą żonę . I nawet jak będzie gruba i brzydka to się z nią ożenie!!!! zdanie rodziców jest najważniejsze. A zarobioną kasę im oddaję sumiennie ... oni mi ją przechowają . :)

Gość gość
To nie psychika jest słaba, to empatia zbyt mocna wiem to po sobie, matka wiecznie nieszczęsliwa, niezadowolona z życia , młodo owdowiała, wychowywala mnie sama ja to doskonale rozumiem, z żalu do niej mieszkam cały czas z nią, to jest mocna psychika przywyknąć lub próbować zozumieć, ale dziś z perspektywy tylu lat nie da się tego wytłumaczyć... nie da się zmienić... koszmar jakiś... synku uciekaj daleko kochaj z daleka... załuję że tak nie zrobiłam i dziś musze się tłumaczyć mimo wieku, mąż nic nie mówi, wręcz pozawala np na wyjscie raz w roku z koleżankami a ona dziamga i dziamga... nie wiem czy wezme ją do nowego domu, jeśli tak to TYLKO na moich warunkach jestem, zbyt stARA ŻEBY IŚĆ NA KOMPROMIS oleję to niechh zacznie żyć wlasnym życiem nie moim... ja swoim synom nigsdy nie zgotowałabym takiego losu...

Gość gość
Jajok dziś aha spoko ... :O

Gość gość
gość dziś moja dziamdzia jak zacięta płyta . Znajdę własny kąt to powiem im papa. ale i tak będą dziamdziać . bo oni są w tym dobrzy ..

Gość gość
TO ja 43 lat BABA STARA jak Twoja matka nie daj się dziecko i uciekaj najdalej jak mozesz rozmowy nic nie dadzą posłuchaj mnie, moja matka napluła mi dziś w twarz... dodam tylko ze utrzymuję caly dom, ona nie doklada się do rachunków ani do niczego mam 3 dzieci w tym 2 - 17 i 18 lat zarabiam na utrzymanie i na kredyt NIE DAJ SIĘ ja to przechodze mimo swojego wieku, póxniej czeka Cię szantaż emocjonalny (choroba, osamotnienie... nie daj sie nabrać przerabiałam to !!!!!

Gość gość
Ja tez juz mam swoje lata 48 i jestem w podobnej sytuacji jak 43l. Nawet do sasiadki na kawe zeby wyjsc jest problem ,po 20 latach do kina z kolezanka to juz byl mega problem,ze po nocach bede łazic,a seans na 18ta i jechalysmy autem. Uciekaj chlopie tak jak ci radza,bo bedziesz nieszczesliwy. A jak bedziesz sie stawial,walczył o swoje to bedziesz najgorszym,wyrodnym dzieckiem oczywiscie tylko dla nich.