Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co może chodzić moim koleżankom?

Polecane posty

Gość gość

Wynajmuję pokój i czasem zostawiam sobie uchylone drzwi, one zresztą też. Jak wracam do domu nawet po 10 minutach to drzwi od mojego pokoju są zamknięte? Po co one to robią? Myślałam, że mam swobodę co do drzwi jak płacę za pokój

Gość gość
moze zeby cieplo nie uciekało ? wkoncu to kosztuje tez

Gość gość
Szczerze? One to mogłyby nie wietrzyć wcale. W przedpokoju jak nie manie cały dzień, to jest smród, ciepło i czuć starym dywanem, tym bardziej że w kuchni nie ma okna. One mogłyby stać w kurtkach, gotować obiad w warunkach jak w saunie.

Gość gość
Albo z twojego pokoju śmierdzi?

Gość gość
wiec masz odpowiedz ! jest im zimno ! i uwazaja ze lepiej zamykac twoj pokoj zebys nie zmarzla !! :D

Gość gość
Tylko że to już przesada i mania jakaś, przynajmniej ze strony jednej z nich. Jej nawet raz sie wydawało że mam otwarte okno, że jej wieje, mimo że miałam zamkniete

Gość gość
W pracy u mnie to samo. Smród, ciepło i jakaś pippa mówiła że jak ostatni raz otworzyliśmy okno to 2 dni gorączke miała

Gość gość
Ci ludzie są chorzy na umysle i przegrzani. Od tego niedotlenienia zachowuja sie jak nienormalni i im sie wydaje że świeże powietrze im zaszkodzi

Gość gość
Haha, maniaczki ciepła :) no ale jeśli one są zmarźlakami, a ty wiecznie hodujesz temperaturę poniżej 20 stopni, to one są w stanie to odczuwać :P

Gość gość
Kaloryfer grzeje jak oszalały, więc nawet jak rozszczelnie jedno małe okno to jest ciepło a nawet gorąco

Gość gość
A najlepsza wymówka zmarźlaków to te cholerne zatoki. Bo ich przewieje i będą mieli probem z tymi obesranymi zatokami. A jak chodzą po dworze też wiatr w łeb wieje i jakoś nie narzekaja, a lekki ruch powietrza w domu jest zabójczy dla nich

Gość gość
niektórym jest wiecznie zimno dlategio grzeją. U mnie też grzejniki chodzą na maksa, a ja siedzę w stwerze, owinięta kocem i z nogami przykrytymi kołdrą.

Gość gość
A to jakieś dziwaczki (kto wie, może kosmitki?) Sama lubię ciepło, ale regularne wietrzenie mi nie przeszkadza.

Gość gość
Ja już zostałam tak zaszczuta że okna jak one są w domu na całość nie otwieram , tylko wietrze jak wyjda, a tak to tylko rozszczelniam, bo bym tlenu nie miałą w pokoju

Gość gość
I ciągle chore są, to najciekawsze. A ja nie choruje wcale