Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żonaty kolega zdradza bez wyrzutów

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Co za durna strzala to pisze ja sie pytam??? xxx No ta co ma męża z małym kootasem :D

Gość gość
11:33 hahahaha 10/10

Gość gość
Wy sobie żarty robicie tu ale większość myśli ze zona albo mąż są wierni.

Gość gość
To wina tego że ludzie wyidealizowali miłość. Gadanie ze miłość jezt najważniejsza w związku to bzdura a pozniej są tego efekty.

Gość gość
To co ty sfrustrowany faceciku robisz na kafe zamiadt szykowac na "upojna noc " z kochanka ;) szykuj swojwgo marnego ... pocwicz troche by napiac zwiotczale marne miesnie i juz chyba czas zazyc wiagre i odpalic stara maszynę . Oj jaki zal bo z pewnoscia ta kochanka by wolala zebys mial jednak ta beemke ;) kupe szmalu i wacka wielkości okolo 20 cm ;) aaa idz jeszcze do daglasa po wspanialy perfum bo smierdzisz na odleglosc od tego spocenia , bo napewno cuchniesz od tych wrażeń tutaj ;)

Gość gość
A ja dla kochanki kupuje co tylko zechce bo ma racją ciasną d***e. A żonie nic nie kupuje bo po porodzie jest szeroka ja wiadro

Gość gość
11:24 to teraz następnych wrzodow na zoladku niech przysporzy ci twoja kochanka: przyszla zona

Gość gość
1. Randka jest o 20.00 więc po co mam się szykować 10 godzin przed. 2. Mieszkam w dużym mieście dlatego pojadę taksówką albo metrem. Nigdy nie prowadzę po alkoholu. 3. Kochanka jest od kochania i uprawiania sexu, zawartość portfela nie ma tu nic to tego. 4. No wiemy już jakie prowadzisz luksusowe życie. BMW dior Douglas. Wow. Poza tym czy Ty czasami nie mylisz bycia kochanka z bycia prostytutka.

Gość gość
Ciekawe ktora z twoich kochanek bedzie c***ampersy zmieniac ;)

Gość gość
My z mezem mamy najnowsza BMW a moj maz nie ma zadnych kompleksów, ma czlonka duzego i zawsze gotowego, jest wysoki i bardzo postawny i nie kupil BMW dlatego bo ma kompleksy

Gość gość
Boli mnie to ze faceci tacy są. Od wieków zdradzaliscue nas na prostytutki chodzilisci gwakciliscie. A my w domu suedzialysmy a wy wracaliscue od K***y i chcieliście ibiadu I temu się staraliśmy o równouprawnienia. A te prostytutki kiedyś musiały tak na życie zarabiać bo nie mając rownouorawnuen będą same z dziećmi musiały je wykarmic. Teraz my też wam możemy się odwdzięczyć . My też mamy prawo do miłości przyjemności szacunku i kochanka który nam digidzi tak jak lubimy.

Gość gość
Hehehe jestescie z***bisci, poprawiliscie mi humor. Kocham ludzi na kafe.

Gość gość
No o chodzi o to kto ma BMW bo to samochód jak każdy inny ale o osoby które wspominają o tym bez żadnego związku. Czy jak kupujesz bułki to mówisz ze przyjechalas BMW.

Gość gość
11:44. A powiedz co robisz na kafe? Nie pracujesz, to chyba masz malo kasy, dlaczego nie pracujesz ? Ja bym nie chciala takiego kochanka

Gość gość
Jest sobota większość ludzi chyba nie pracuje. Pieniądze i praca liczą się dla kobiet które planują związek z mężczyzna a taka to już mam :) Jestem na kafe bo moja żona ma to w zakładce i nieraz sobie czytam te głupoty. Nieraz też pisze. Ot taka forma relaksu.

Gość gość
A ciekawe która kochanka będzie wam na starość pampersy zmieniać d**e z****** wycieraczki ja obloznie chizy będziecie. Bo zawsze Zina tak robi. Szkoda że faceta nie znam żadnego który by żonie pampersy zmieniał. Nie ma takiego . Dzwinicie po córkę swoją aby matka się zajęła bo po syna nie dzwinuvue bo syn na K***y terz jedzie. Wy od takiej brudnej roboty ręce umywacue i szybki do kochanki młodej. A Zina leży obloznie chorą zasrana. Ale żony są głupie moz daje kuchence wszystko a potem wolą zone aby go pokarmila i oamoersa zmieniła. Właśnie mój tata taki był. A jak mama była chora ze złamanym ibojczykiem leżała to nawet wody jej nie podał. Zdradzak ja nic fajnego nigdy nie kupił na święta to równo same dostawaka. Widziałam łzy nawet w jej oczach. A kochanka cóż buciki torebeczki nawet do restauracji ja zabueral . Jak tata zachorował to wrucil do mamy bo kochanka zostawiła. I gada ze on ja kocha . A Ina go pizalowala i mówiła jaki biedny tamta go zostawiła chorego i ze serca nie ma jak ona mogła. A tata się zakup jej. Ja nie chciałam aby to soowritem przyjmowała bo on nawet mnie też zostawił i kasy nawet mi nie dawał więcej. Zmanipolowal uczucia mamy ze tamta go szantazowala że ma od mamy idejsc

Gość gośćhhchcchchchchhkv
Ja tez zostalam zarazona przez meza hpv. Jestem po wycieciu kawalka szyjki macicy. On byl i jest moim pierwszym i ostatnim. Wiem, ze szalal przed naszym zwiazkiem, znam te dziewczyny. Byc moze tez zdradzal mnie, nie wiem. Natomiast wiem jedno, ze kazdy facet to zlamany sku#wiel!!! Pie#dolicie sie po katach bo rzadzi wami wasz oslizgly, smierdzacy k***s!!! Jestescie pozbawieni moralnosci, szacunku do kobiet ktore wam ufaja i niszcza swoje cialo zeby wasze dzieci urodzic. Bo prawda jest taka, ze kobieta dla faceta wiele poswieci a wy nawet swojego pindola w gaciach utrzymac nie umiecie!!!! Teraz juz naiwna nie jestem, w zadne mile slowo nie uwierze. Jak kiedys sie rozejde z moim mezem to pie#dolic sie bede ze sztucznym fiutem bo wy sie nawet do szybkich nr nie nadajecie. Seks ktory trwa 4min nie jest seksem, potem zlosc ze zona nie chce a co ma chciec ku#wa wasza mac?! Wy zon nie zaspokajacie to zwyczajnie im sie zaczynac nie chce!!! Slabe, male korniszonki... Smutni nawet jestescie, ku#wic sie i tak szybko konczyc!!! Zalosne... Patalachy nic wiecej! Ludzkie wszy.

Gość gość
11:59 a twoja zona jedt w pracy ze jej nie ma w domu? Przeciez jest sobota ! Tyle godzin poza domem. Aaa ona jest przeciez z kochankiem :) hehe a ty marny k***siku leniwy z jakiej racji wp*****lasz sie na jej komputerowe sprawy

Gość gość
jak ci mało to idź do byczka

Gość gość
A to on sam odszedł. Jak odchodził to przykre rzeczy jej mówił że tamta młoda ładna itp a na mamę same najgorsze ze jej skura wisi i się brzydzi jej dotykać. A mama nie brzydxila się potem dotykam na starość jego zasranej d**y i brudnych pampersow . Ja swego męża jak będę mieć to za takie śliwa nie dotknie potem do jego gowna z d**y

Gość gość
12:06 pojechała z dziećmi ma jakieś urodziny czy coś tam. Jako pan domu mogę wp*****lac się gdzie tylko chce.;)

Gość gość
To jak to chłop to czemu przysięga w zdrowiu i w chorobie

Gość gość
12:00 widzisz ja mialam to samo hpv i okaleczone cialo , dwie konizacje a potem histerektomia , do tego doprowadził moj maz

Gość gość
12:09 ty jesres pan domu? Ty jestes zwykla k***a :)

Gość gość
Strasznie to przezywasz czyżby jakiś uraz.

Gość gość
Mnie mąż też nie zasoakaja nie ma gry wstępnej pieszczon. A on chce codziennie ale co on tylko 5 min aby się spuścić i rozładować napięcie. Nawet nie zwraca uwagi czy ja chcę dojść. Może pomyślę i kochanka znajdę bo nie wytrzymam tego.

Gość gość
Przez męża można mieć też RAKA SZYJKI MACICY to naukowo udowodnione teraz wiele kobiet to ma

Gość gość
Pan domu. Niezle. Cos ci powiem nedzo. Panem domu to jest wylacznie teoja zona , ty nic w nim nie robisz, dziecmi sie nawet nie zajmujesz, przechodzisz tam jak do hotelu . Wstan z ta gruba smierdzaca dupa i zrob cos dla tej zony, cokolwiek, umyj okno albo podlogi czy cos , w domu zawsze jest cos do zrobienia a ty jedynie co robisz w domu to zresz i srasz . I ty nawet kochanki nie masz leniwa swinio bo kto by takiego chcial

Gość gość
Stać na moralność męża gary sprzątanie. Oni nas nie szanują to my też powinnyśmy kozystac ile się da

Gość gość
Wlasnie oni tylko sue spuszczaja, mysla o sobie. To nie jest nawet 5 minut, to jest niecala minuta :(