Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żonaty kolega zdradza bez wyrzutów

Polecane posty

Gość gość
Dlaczego mam wysyłać coś żonie? To nie moja sprawa. Poza tym zniszczylabym jej tym życie a tak nie wie i chyba są szczęśliwi...

Gość gość
Tak mówicie ze kochacie ale zdradzacie to jak wy możecie kochać. To nie jest milisc. I żebyście życia nie wyobrazali bez nich to nie dotkneliscie byście innej kobiety. Wy popristu nie wyobrażacie dmsobie życia bez innych duo. Taka prawda

Gość gość
Mądry mąż zawsze używa gumki na lewiznie.

Gość
Wiktorrro dziś okropne...:O

Gość gość
Gdyby nie kochanka to w domu byłyby zgrzyty o więcej seksu. A tak jest spokój. Moja żona nie potrzebuje, aż tyle. A ja chodzę po ścianach, musze mieć codziennie. Może kiedyś mi przejdzie, mam nadzieję.

Gość gość
Zachorowac przez wlasnego meza? I to na raka? To jak faszyzm. Wychodzimy za maz za zlych ludzi.

Gość gość
Mam do was jedno pytanie. Po co sie zenicie ? Ale tak szczerze

Gość gość
A najśmieszniejsze jest to, ze niczego nieświadomi faceci myślą sobie,jakimi to są ogierami. Żona w domu, kochanki na boku, oh ale jestem boskim samcem alfa , pełna kontrola nad sytuacją :D A prawda jest taka że kobieta manipuluje i steruje jak jej się podoba, do czasu siedzi cicho - do czasu. A sama na boku ma wiecej fiutow niz wy dziur - taka prawda , kobiety sa z wami bo jestescie naiwni i w wiekszosci slabi ,takie zwiazki z braku laku.. ale milosc do samcow z ktorymi was zdradzaja jest ogromna,to w rzeczywistości ONI są ważni. Tak,to prawda a kobiety doskonale się maskują. I oczywiście wasza do takich nie należy :D :D

Gość gość
10:09 a co bys pomyslal gdyby zona latala ta chlopami tak jsk ty za babami

Gość gość
Kiedyś próbowałem poczekać kiedy moja żona sama zacznie upominać się o sex. Po 16 dniach!!!! Dla mnie 2 dni bez sexu to już tragedia. Czekać 16 dni nie dam rady, skomlec ciągle o sex - zbyt upokarzajace, walenie konia - jeszcze bardziej upokarzajace. Jedyne wyjście kochanka.

Gość gość
Autorko takie myślenie powoduje krzywdę innych, z perspektywy czasu bedzie Ci wdzięczna, nie ma nic gorszgo niż takie upokorzenie

Gość gość
Facet ktory zdradza zone nie darzy jej prawdziwa szczera miloscia ot co! Babeczki przestancie sie oszukiwac i pocieszac

Gość gość
10.08 A walenie konia ma jakieś znaczenie? Żadne to tylko rozładowanie napięcia tak jak z kochanką. Wcale nie znaczy ze ona jest lepsza. Dzięki temu jest się spokojniejszym. Czyli koń i kochanka to jedno i bez znaczenia dla walenia :O Na dodatek kochanka gorsza od konia - ku pamięci kochankom. :P

Gość gość
Ale ten kolega z tą dziewczyną tylko i to rzadko ran na pół roku. Ona była jego pierwsza, ma jakąś obsesję na jej punkcie. Z innymi nie chodzi na boki.

Gość gość
10:27 W sumie to mi by nie przeszkadzało. Wspólny dom i wychowywanie dziecka a sfera intymna każdy w swoim zakresie. Poza tym kochanka to bardzo często nie jakaś zachcianka a konieczność. Zbyt długie przetrzymywania nazienia prowadzi do raka prostaty i ogólnego doła :).

Gość gość
Upokarzajace to nie mieć kontroli na popedami. Pomyśleć że takie prymitywy żyją w XXI wieku... skandal

Gość gość
Kobieta która nie zaspakaja męża seksualnie nie darzy męża prawdziwym uczuciem.

Gość gość
Wdzięczna? Za to ze zniszczylam jej życie, uświadamiajac ja? On jest naprawdę dobrym mężem i ojcem tylko, że ma jakiegoś fiola na punkcie tamtej.

Gość gość
Pytałam go o to. Powiedział, że z żoną to tylko kilka pozycji i nie za mocno bo boli, żadnych eksperymentów, nuda...

Gość gość
Pewnie tego Nie wiesz, ale kobieta szukając kogoś na boku, nie robi tego dla rozładowania napięcia, szukając kochanka szuka kogoś kto będzie ja pociagal i w kim się zakocha. Z tobą prowadzi dom bo kochanek ma zbyt wiele opcji do wyboru a to oznacza brak stabilizacji. W gruncie rzeczy marzy o tamtym a o tobie myśli "niech ten baran już zdechnie ,ale jest obleśny,fuu nie mogę patrzeć, kiedy w końcu sobie pójdzie ,twarz mnie boli od udawanej Mimiki.gdyby wiedział ze nic dla mnie nie znaczy nie chciałby mnie znać...Ale poczekajmy ,jeszcze trochę,poudawajmy póki nie trafi się ktoś fajny...wtedy bez mrugnięcia okiem sie go pozbede ... jeszcze za wczesnie ..."

Gość gość
Zony was nie chca bo jestescie beznadziejni w lozku ;) moj jest okropny i mam kochanka ktory jest idealny

Gość cynamonowe ciasteczko
Znam kobiety, które leżą na onkologii ginekologicznej bo mąż je zdradzał i czymś zaraził. Takie są faty.:-O Jestem od 13 lat mężatką. Mój mąż jest dobrym człowiekiem. Ma w pracy fajnego kolegę. Kiedyś przyjeżdżał na kawę, ale od pewnego czasu nie przyjeżdża. Ma żonę, dwóch synów kasę, wczasy dwa razy do roku i fajną furkę. Co robi? Podrywa mnie, wypytuje mojego męża jaki mam rozmiar piersi. Czy uprawialiśmy seks w samochodzie przy domu z zapalonych swiatłach.Już nie wspomnę o to co robi na fb. Posyła jakieś zaproszenia do gier, widząc mnie dostępną od razu się loguje. Ostatnio pokazał mojemu mężowi w swoim nowym telefonie galerię. Mąż patrzy-Myslał, że go trafi. Skopiowane moje zdjęcia z fb. Wrócił z pracy zrobił mi awanturę, co robię. O niczym nie miałam pojęcia. Zadzwoniłam do tamtego, ochrzaniłam go. Powiedział, że niczego nie rozumiem. Nawet nie zdążyłam powiedzieć czesc bo strzelił focha i się rozłączył. Tak to wygląda.

Gość gość
A ja wam tu faceci i kobiety polecam książki TRAFIONA PRZEZ PIORUNA Gloria Polo ma tylko może 100 stron szybko się czyta bardzo wciagajaca. Tylko uważajcie aby zawału ze strachu nie dostać. Jedna najbardziej wstrząsająca Książka. Ale warto chociaż przeczytajcie mimo że początek jest nudny a potem wrażenia nieopisane

Gość gość
A facet myśli tak. " Wiem że mnie nie nawidzi ale póki sprząta to pozwolę jej mieszkać. Niech odchowa jeszcze dzieci i może s*******ac.".

Gość gość
10:36 hehe moj o bylej zonie tak gadal ze ona tylko klasyczna pozycja i ze jest sztywna jak kloda, czyli kazdy o swojej tak mowi, a i kazda wasza następna gdyby została zona to po czasie okazałoby sie kloda , takie gnojki z was

Gość gość
Czyli maz ma swoja zone za tootalna kłodę:D biedny bo takie baby są najgorsze. Przed ślubem dają doopy a później juz się nie poczuwaja do obowiązku :o nie dziwnie się ze was mężowie zdradzają zarośnięte zakompleksione garkotluki. :D myślicieli ze jesteście lepsze od kochanek?:P ale to was wasz kany mezus zdradza :) pierzecie mu gacie i skarpety gdy ja z nim mam fantastyczny wieczór przy swiecach ;) w sumie to zał mi was :( pora otworzyć oczy

Gość gość
10:24 drugi post, i to jest madra odpowiedz odpowiedzialnego faceta

Gość gość
Brak logiki. Jestem kiepski w łóżku i żoną się ze mną meczy ale z drugiej strony mam kochankę której nikt nie karze a mimo wszystko daje.

Gość gość
E tam

Gość gość
Kazda kochanka w koncu stałaby sie nudna;) spowszednialaby ;) kiedys moj kochanek powiedzial: co za roznica z kim bede, z kazda bedzie tak samo. I mial racje