Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żonaty kolega zdradza bez wyrzutów

Polecane posty

Gość gość
Bo obca to zawsze obca.

Gość gość
Facet zdradza bo zona mu sie znudzila. Ciagle przy garach nie zawsze ladnie wyglada i nie jest juz tajemnicza. A kochanka jest tajemnicza, jest jak magia swiat Bożego narodzenia na przykład . Ale taka kochanka gdyby zaczela mu usługiwac typu gotowanie i inne to tez by znalazl inna tajemnicza bez wzgledu na to czy daje mu d**y nadal ;)

Gość gość
A moja koleżanka z liceum ma męża katolika i mu seks jest tylko do zrobienia dzieci zero antykoncepci i 4 dzieci już urodziła

Gość gość
Dlatego kochanki były sa i będą.

Gość gość
A moja koleżanka z liceum ma męża katolika i mu seks jest tylko do zrobienia dzieci zero antykoncepci i 4 dzieci już urodziła

Gość gość
Obca zawsze lepsza. Wiecej znaczy niz zona.

Gość gość
A najlepsze jest to ze czym facet jest starszy tym łatwiej mu znalezienie chetnej na boku.

Gość gość
Zdradzają całe życie zone a niektórzy nazekaja że słaba w ludzku i jeszcze chcą aby była dziewica czyli tylko aby zona z nim spala aby innych przed nim nie miała

Gość gość
10:49 no wlasnie , czesto panowie mowia ze jak juz sie zrobi dzueci to zadanie wykonane i koniec seksu z zona

Gość gość
Faceci to egoisci. Mam znajomych i on zdradza zone a jak ona zdradziła jego to ja pobił. On to mogl tak? On mogl zdradzać i nikt go nie pobił

Gość gość
Hehe właśnie dzisiaj wieczorem będę wprowadzał w życie to o czym tu piszecie. :)

Gość gość
10:51 tak właśnie robią kobiety

Gość gość
Żona tylko do prani itp jest taki mebel w domu lub maszynka która nie może się popsuć

Gość gość
10:53 drugi post , jestes nikim i oby ci nie stanal ;)

Gość gość
Ja dzisiaj wieczorek spedzam z moim kochankiem ;) mam nadzieje ze sfrustrowana zoncia nie będzie wydzwaniac jak poy****a :o

Gość gość
10:55 zesto to kobiety same sobie wybierają takie priorytety.

Gość gość
A ja widziałam filmik w necie jak zona męża przylapala na zdradzie to opierdslala go a on zaczol ja lac To filmik z prawdziwego zdarzenia. Widzicie jacy są faceci .

Gość gość
10:56 nikim bo? Ogarnij się sfrustrowana zonko pewnie maz tez rogi ci doprawia aż sufit nimi rysujesz ahaha

Gość gość
10:56 hhehe dobre :D

Gość gość
10:53 ;) a ja byc moze jedtem teoja zona i tez cie zdradzę dzis z przystojnym napakowanym mezczyzna ktory ma cudnie zarosnieta czarna klate, piekne czarne wlosy, mocne zgrabne nogi i 18 cm miedzy nogami. A ty? Jestes brudnym smierdzacym oblechem ktoremu od tego siedzenia na kafe brzuch nizej wisi niz marny fiut ;) tak uważamy my zony;) pamietaj : my tez zdradzamy nedznych nudnych zaniedbanych mezusiow :) pozdr

Gość gość
gość dziś Czyli maz ma swoja zone za tootalna kłodę biedny bo takie baby są najgorsze. Przed ślubem dają doopy a później juz się nie poczuwaja do obowiązku nie dziwnie się ze was mężowie zdradzają zarośnięte zakompleksione garkotluki. myślicieli ze jesteście lepsze od kochanek? ale to was wasz kany mezus zdradza pierzecie mu gacie i skarpety gdy ja z nim mam fantastyczny wieczór przy swiecach w sumie to zał mi was pora otworzyć oczy xxx Masz to krzywe nogi jak srasz desperatko i stękasz samotnie w każdy wieczór, gdy żony miło spędzają czas z mężami :D

Gość gość
11:01 ależ kochanie zwisa mi to co Ty robisz i z kim. Ważne że ma być posprzatane jak wrócę.

Gość gość
Sam zdradzal a ja pobił ale się rozwiadla z nim ????????

Gość cynamonowe ciasteczko
Najlepsze w tym jest to, że ten kolega podoba mi się. Nawet bardzo. Mam kilka z nim fantazji. :-D

Gość gość
Kocham mego wspaniałego zadbanego kochanka, maz to zaniedbany kosmita z brudna glowa ktora fryzjera nie widziala rok , z brudnymi długimi pazurami i siorpajacy jedzenie jak knur. Moj kochanek pachnie Dior Homme i mam z nim raj na ziemi. Kocham Was kobietki z tematu, jestescie cudowne dzielne wspaniale kobiety i jesli macie padkudnych mezow jak ci tutaj to zdradzajcie ich, zróbcie cos dla siebie . Ja zyje dzieki kochankowi, usmiecham sie i czuje ze zyje .

Gość gość
11:03 ahaha dooobre!!:D

Gość gość
A mnie zwisa ze mąż zdradza ważne ze jak przychodzi z pracy to ma kasę dawać!!!!

Gość gość
>>Ja dzisiaj wieczorek spedzam z moim kochankiem mam nadzieje ze sfrustrowana zoncia nie będzie wydzwaniac jak poy****a << Masz pewne jak w banku że telefon będzie dzwonił co 5 minut :D:D

Gość gość
11:03 nue bedzie posprzatane , ty wreszcie zacznij sprzatanie od siebie bo nie moge na ciebie juz patrzec bo wygladasz jak gowno .