Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donnamadonna

Polscy Faceci śmierdzą?

Polecane posty

Gość donnamadonna

Dlaczego faceci polscy tak śmierdzą?! Czasami nawet jak się umyją to i tak potem od razu śmierdzą :/ Czemu tak jest?

Gość nawet jak się umyją
to moze od stresu,oj smierdza ,i nie dawac im zdjac butow bo mozna zemdlec od smrodu,przeciez sa rozne srodki w aptece,tylko tam wejsc i sie zapytac co polecaja, SKARPETY sie zmienia codziennie a nie raz na tydzien,kopyta sie myje rano i wieczorem a nie raz w tygodniu...

Gość gość
donnamadonna Umyj zęby to smród z mordy innych zapachów nie będzie ci zagłuszał

Gość gość
Autorko tematu. Zacznij sama od dobrego przykładu i umyj swoją PISdę niemytą już przeszło 2 tygodnie.

Gość gość
prawda śmierdzą strasznie

Gość gość
Bo palą, chleją, myją się byle jak i wp******lają za dużo mięsa.

Gość gość
i to jeszcze jak od nich j***e w latem tego roku byłam w sklepie było dość ludzi w nim ale za mną stał gość to waliło od niego jakimś gównem czostkiem czy cholera wie co to było ale nie dobrze mi było i to nie tylko od niego

Gość gość
oni nie wiedzą do czego służy mydło i maszynka do golenia

Gość gość
Faceci nie, ale niektóre baby to cuchną rybą.

Gość gość
oni nie wiedzą do czego służy mydło i maszynka do golenia

Gość gość
Wiecie że gnojna to wieś w województwie opolskim w powiecie brzeskim w gminie grodków

Gość gość
Polacy to jeszcze nic, jakbyś wiedziała jak ruscy śmierdzą. Stary cap to delikatneokreślenie

Gość gość
No i penis mojego lubego tak wali... Dlaczego on tak śmierdzi?

Gość gość
to co robią dla nich te perfumy i żele pod prysznic jak i tak tego nie używają a co taki polski głąb myśli ze psiknie się axe to będą za nim latać czy jak

Gość gość
gość 23:53 bo nie myje pindola przecież przed stosunkiem się nie myją nawet a potem roznoszą zarazy

Gość gość
Zmieńcie otoczenie, zadajecie się z brudasami i jojczycie. Ja nie śmierdzę, może dlatego że zostałem wychowany w domu w którym dbało się o higienę i pewnie też dlatego, że mam pracę wymagającą kontaktu z ludźmi, mam na sobie gajer przez 8 godzin to wiochą byłoby śmierdzieć

Gość gość
Polscy faceci są obleśni zero sportu sylwetki ich to jak schaby wyglądają bladzi są zero opalenizny fryzury byle jak ale żadnej bo łysi są a jak mają włosy to byle jak zrobione latem jeszcze na pokaz wystawiają te obleśne paluchy z sandałów na klacie kudły do samych jaj co do śmierdzieli to nie raz taki smród jedzie że trzeba zatkać nos śmierdzi papierosami wódą i potem a jak jeszcze stanie się za takim np na poczcie albo w autobusie to można puścić pawia mialam dwóch gnojków i obaj się nie myli jeden to bywało że miał gila wiszącego na kinolu i do tego chodził ciągle w tych samych szmatach i zerwałam z brudasem za kilka lat kolejny brudas walilo mu z mordy fajkami zębów nie mył lap nie myl skarpetki te same kudły tłuste tego się nie dało wytrzymać do ruchania to pierwsi byli ale z czymś takim bym nie chciała zalożeę się że nawet by pitola nie umyli jeszcze jeden przykład będąc w internacie kierownik zrobił tak małą wywiadówkę na temat naszych zachowań itd i powiedzial że jak wszedł do pokoju chłopaków to był taki zaduch że nie dało się wejść skarpetki wietrzyli zamiast prać koszulki tak samo przykro mówić ale taka prawda większość śmierdzi ja nie dziwię się ze coraz więcej polek bierze obcokrajowców mamy nawet kilka przykładów znanych par i u mnie w mieście jest kilka takich par i będzie jeszcze więcej bo śmierdziuch to raz podłe charaktery chamstwo lenistwo to dwa

Gość gość
Śmierdza i to bardzo

Gość gość
Sprawa jest prosta. Musicie importować facetów z zagranicy :)