Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robić? Zepsulam wszystko

Polecane posty

Gość gość

Proszę was o poradę. Poznalam faceta na portalu randkowym. Zobaczylam jego zdjęcie i strasznie mi się spodobał choć to nie jest żaden typ modela, poprostu czulam że muszę do niego napisać choc mieszkańcy w innych województwach i dzieli nas ponad 200km. Zaczelismy że sobą pisac, pierwsza nasza rozmowa trwała 4 godziny rozmawialo nam się fantastycznie, on proponował spotkanie widać było że jest zainteresowany poznaniem mnie. I tak było przez kilka dni. Potem on coraz rzadziej logowal się, pisał do mnie codziennie ale wtedy kiedy mnie nie było, więc nie było okazji porozmawiać. I tak to trwało przez tydzień. W końcu ja się wkurzylam, bo codziennie wchodziłam z myślą że go zastane i porozmawiamy a jego nigdy nie było, no i napisałam mu że to nie ma sensu i że widzę że mu nie zależy żeby mnie poznać. Nie odpisał mi już nic a minelo 6 dni, nie usunął mnie jednak ze znajomych. Nie chce do niego pierwsza pisać bo wyjde na desperatke, ale ciągle o nim myślę i sprawdzam wiadomości czy napisał:(

Gość gość
"no i napisałam mu że to nie ma sensu i że widzę że mu nie zależy żeby mnie poznać. " masakra, ale presja, ja też poznałam na tym portalu chłopaka, gadaliśmy bardzo długo, ale nie chciał się spotkac, w końcu poznałam innego i już nie chciało mi się z nim spotkać, a on mi robił takie wyrzuty, że go olewam, jakbym mu niby coś obiecywała? po prostu znudziła go ta rozmowa i tyle

Gość gość
Nie wiem czy go znudzilam być może. On tego samego dnia zanim mu to napisałam pisał że ma dużo pracy ale w przyszłym tygodniu na pewno znajdzie czas i chce się spotkać. Kuzwa dlaczego jak poznam kogoś sensownego to muszę wszystko spieszyć:( pomyślał pewnie o mnie że jestem desperatka.

Gość gość
Pomozcie: (

Gość gość
nie pomożemy ... na głupotę nie ma lekarstwa

Gość gość
Wiem głupia jestem, zawsze najpierw coś zrobię a potem pomyśle:( nie powinnam już do niego pisać prawda?