Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zchwytanie pedofila internetowa prowokacjia i oto jego fb

Polecane posty

Gość gość

youtuber wraz z policja zlapali pedofila: https://www.youtube.com/watch?v=UE7QMuDFD8A www.facebook.com/marcin.kowalczyk.186 tak wyglada pedofil,co wy na to? czy takie prowokacje to dobry sposob? skoro gosia13 nie istnieje to jak mozna skazac takich zwyrodnialcow?

Gość gość
takich zwyrodnialcow x nie wiem czy wiesz ale tysiące polskich 13 latek sprzedaje sie za pieniądze, dziesiątki tysiące 13 latek pieprzy się z chlopakami na dyskotekach, z kolegami ze szkol ,z podwórka... Na Bałkanach dziewczyny w tym wieku pie/rd/olą się ze starszymi facetami dla ''funu'' , tam tak jest, Serbia jest bardziej liberalna niz Polska. Poza tym pedofilia z naukowego punktu widzenia to stosunek seksualny z dzieckiem przed okresem dojrzewania to jest przed 11-12 rokiem zycia. Ogolnie ludzie nie mają co robic, a prawdziwi pedofile to księża, aktorzy, celebryci, politycy, także policjanci, pod latarnią najciemniej. Ci wszyscy ''pedofile'' jak ten to zwyczajny plebs, pokazówka dla ludu, prawdziwych dewiantów nikt nie łapie, oni mają wtyki tak jak zalozyciel fundacji Kid Protect, pedofil ktory poszedl na uklad z policją, w necie mozna o tym poczytac.

Gość gość
widać jutuber chce wyjsc na superhiroł :O a gościu z fotki na fb wyglada jak typowy... nie powiem kto ogolnie pewnie cala sprawa ustawiona dla fejmu jednego i drugiego

Gość gość
No właśnie ,,stosunek seksualny" a nawet do spotkania nie doszło.Każdego mogą sobie zawinąć w galerii a wcześniej zrobić podkładkę.

Gość gość
wiecie co? jak ja miałam 13 lat (ponad 10 lat temu) to pisałam z facetami na gg, dużo starszymi od siebie, nie wiedziałam o takim czymś jak pedofilia, ale gdy któryś zaczynał mi pisać sprośne rzeczy to ucinałam temat, a tutaj dziewczyna sama zachęca. TO raz, a dwa, że pisałam też z 24-29 latkami o życiu itp. byłam bardzo dojrzała jak na swój wiek i oni często myśleli,że ściemniam z tymi 13 lat, byli pewni, że jestem starsza

Gość gość
zgadzam się, ten youtuber kopiuje pomysły innych, szczególnie ytuberów z usa, social eksperymenty itd, prawdopodobnie podstawione fejki, dla oglądalności i lajków

Gość gość
gośka sama chciała, wiec to żadne przestępstwo. to że seks z 13tkami jest zabroniony to nic, jaranie marychy też jest i co. szkoda mi pana marcina, taki porządny miły i wykształcony pan z niego 🖐️ zniszczyli mu tylko karierę!!

Gość gość
teoretyczna dziewczyna bo ta nie istnieje,ale takie przypadki sa wystarczy wejsc na czat i zobaczyc ile dzieci tam siedzi,wlasnie to chyba nic mu nie zrobia bo realnej ofiary nie ma aby sad mogl go zamknac:/ jedyna kara to obciach i napietnowanie ze strony spoleczenstwa.

Gość gość
to nie fejk, ten facet istnieje i to jest jego fb ,ciekawe co teraz mysla o nim rodzina i znajomi :/

Gość gość
13latką to nie pedofilia BOŻE co za naród durny no nie mogę :O mam nadzieję że ta prowokacja to rpowokacja :O

Gość gość
w literze prawa to jest pedofilia 13 lat to za malo.

Gość gość
Jeżeli piszesz z osobą która ma 13 lat to trzeba spieprzać gdzie pieprz rośnie.Co z tego że ktoś coś chce-przecież to dziecko.

Gość gość
13latka to już lolitka, o ile ma biust i okres, oraz popęd płciowy, pamiętam, że jeszcze w podstawówce kręciło mnie gdy koleżanka opowiadała,że jakaś tam dziewczyna z równoległej klasy na przerwie robiła to z kolegą z klasy i nauczycielka ich przyłapała. Oczywiście można tego nie popierac, ale nic w tym nie ma chorego, 13 latka ma taki sam popęd jak 16latka, chociaż to też zależy od indywidualnego rozwoju

Gość gość
wiec trzeba zmienic prawo? stosunki z 13letnimi sa zakazane.

Gość gość
I co z tego, że pokazówka? I tak łagodnie potraktowali tego wielbiciela lolitek. Na filmikach z Rosji na takich ustawkach takie sk....ny - amatorzy nieletnich dostają oklep aż miło/.

Gość gość
przecież ten niby schwytany wygląda i mówi jak upośledzony albo jak gej, więc raczej jest chory aniżeli ma złe zamiary, pewnie pokusił sie na gosię13, bo jest tchórzliwym prawikiem i boi się dorosłej kobiety, a gosia go tylko kusiła. Oczywiście wina zawsze leży po stronie osoby dorosłej albo faceta. Nie bronię go, ale gosia sama pisała mu zboczone rzeczy, mając 13 lat ma się chyba trochę rozumu

Gość gość
Do 20:46 Normalny człowiek nie będzie pisał z 13-latką i urwie taki czat natychmiast.

Gość gość
Rany on glosowal na komorowskiego... Wszystko jasne wyborca PO...

Gość gość
przesr...e na całą Polskę ma ten koleś a w areszcie robią mu z tyłka jesień średniowiecza.