Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmieszą mnie najbliższi znajomi którzy ignorują lub uciekają gdy pytam na fb

Polecane posty

Gość gość

Jest to zachowanie żałosne i dziecinne (rozumiem to zachowanie tak: mogą mnie lubić ale nie chcą mnie urazić?) Ja zawsze odpowiadam nawet na wulgaryzmy czy wyzwiska nie rozumiem tych ludzi którzy w części są głęboko wierzączymi katolikami przecież nawet w Bilbii jest napisane "Niech wasza mowa będzie tak tak, nie nie" Krótka piłka to najbardziej autentyczna odp dlaczego oni tacy są???

Gość gość
ale o co ci chodzi bo tak to napisałaś jakbyś miała adhd :O

Gość gość
Szczerze to wole tekst w stylu "nieodpowiem ci bo cię nie lubie s********u" niż takie debilne uciekanie przed odpowiedzią!!!

Że pytasz o cokolwiek. Też tego doświadczyłam. Zadaję gościowi normalne pytanie dotyczące jakiejś tam sprawy, ten jest zalogowany, nie odpisał ani na bieżąco ani wcale.

Gość gość
to nie są twoi najbliżsi znajomi, a ignorują cię bo mają ciebie w d***e, teraz rozumiesz o co biega

Gość gość
i śmiej się dalej

Gość gość
Dokładnie autorko, kultura nakazuje aby coś odpisać tylko przestraszona c**a p**deczka zwieje albo będzie ignorować proste pytanie

Gość gość
Nigdy mnie coś takiego nie spotkało :p ale to chyba taka sama zasada jak z smsami - nie interesujesz tej osoby więc cie olewa. Albo druga sprawa jest zajęta czymś innym. Ludzie są zalogowani a robią milion innych rzeczy. Świat nie kręci się wokół nadawcy

Gość gość
Bo masz same c**y a nie znajomych! Ja od razu takich w*********m z listy zostawiam tylko tych co mają odwagę odpisać, a jak rzuczam jakąś propozycje wyjścia mają odwagę napisać najprosztsze na świecie słowa tak lub nie!!! Trzeba być totalnym debilem żeby zwiać zamiast napisać tak lub nie!!!!

Gość gość
Ja również w*********m takich śmieci (a miałem ostatnio prztpadek osoby rzekomo głęboko wierzącej) z grona znajomych. Jak taki śmieć ma czelność udawać wielką przyjazn w gronie ludzi na codzień, a na polu prywatnym uciekać lub ignorować nawet najprotsze pytanie zadane przez fb. To wielka obłuda i podwójna moralność!!!

Gość gość
To po co macie po 700 znajomych??? Jak 2/3 nie powiedziałabym wam cześć na ulicy...

Gość gość
Nikt nie ma po 700 ja np. mam 190 i takie przypadki zdarzają się nagminnie!!! Ludzie to tchórzliwe świnie!!!

Gość gość
Zgadzam się trzeba być megacipą żeby uciec lub nic nie odpisać nawet po czasie!!! To poniżej godności człowieka!!!!

Gość gość
Ja p*****le macie "znajomych" BEZ HONORU"!!!!!

Gość gość
Co to za c**y co odp nie umieją??? Nie rozumiem takich p**deczek!!

Gość gość
Np. czy pójdzie ze mną do baru/na mecz bo zbiean ludzi tego typu rzeczy, przecież to jest proste pytanie na które wystarczy odp tak/nie a nie uciekać jak mysz do nory

Gość gość
Zgadzam się z autorką tacy ludzie są żałośni!!!

Gość gość
Zabawne.. Odpowiada jedna i ta sama osoba :D

Gość skiter
Typie prawdopodobnie te osoby są nic nie warte miej w d***e tak jak one cię mają!!!

Gość gość
Autorko jest taki typ ludzi nazywają się: obłudnicy!

Np. czy pójdzie ze mną do baru/na mecz bo zbiean ludzi tego typu rzeczy, przecież to jest proste pytanie na które wystarczy odp tak/nie a nie uciekać jak mysz do nory ale pytasz obcych czy znajomych, czy w znajomych na fb nie masz tak naprawdę znajomych? Zresztą tak czy siak, skoro pytasz powinni odpowiedzieć. Mnie bardziej wkurzają kolekcjonerzy znajomych. Ostatnio już nikogo obcego nie przyjmuję bo to mija się z celem. Nie oczekuje jakiś bliższych znajomości z tymi ludźmi ale dzielenia się, a oni zapraszają, potem kompletnie nie skomentują niczego ani nic, tak jakby chcieli miec Cię tylko na swojej liście znajomych. chore to. Zazwyczaj potem usuwam ze znajomych bo nie lubie miec fikcyjnych, lubię gdy nawet obcy ale czymś się dzielą. Chodzi mi o fotografię akurat bo tym się interesuję.