Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam że lepiej jest mieć syna niż córke...

Polecane posty

Gość gość

nie chciałabym mieć córki, syna łatwiej wychowac na porządnego człowieka tylko trzeba się do tego bardziej przyłożyc, z córkami jest róznie, nawet dobre wychowanie moze doprowadzic do katastrofy ze wzgledu na psychike kobieca, emocjonalnosc, chłopak jesli ma silny charakter to trudno go złamac a córka raz dwa moze zacząc sie puszczać, ćpać, albo zaliczy wpadke i wróci z brzuchem albo zacznie sie oglądac za starymi dziadami...

Gość gość
no tak, ale pamiętaj, że dziecko córki będzie na 100% Twoim wnukiem, a dziecko syna niekoniecznie, dlatego też dziecko syna babka mniej kocha niż dziecko córki

Gość gość
ale głupie pier***olenie ja mam córkę i się cieszę lepiej mieć córke niż syna sama widzę po mojej tesciowej ma dwóch synów i nie ma takich relacji z nimi tak jak by miała z córką.

chłopak tak samo może ćpać, puszczać się i pić...nie wiem skąd takie założenia, Córkę też można wychować na wartościową osobę właśnie poprzez wpajanie wartości a przede wszystkim przykład. To właśnie chłopcy chcą bardziej zaimponować w "męskim" świecie jacy są odważni i nie liczą się z nikim.

Gość gość
Chłopak jak ma silny charakter to trudno go złamać. Super argument :-D

Gość gość
bzdura, zobacz na obecnych mlodych ludzi, nigdy bym nie chciala miec syna, jest dokladnie na odwrót, to chłopaka łatwiej złamac, faceci od urodzenia mają bardziej ''nasrane'' pod kopułą, wychowasz zbyt dobrze to wyrośnie z niego nieudacznik, frajer i popychadło, wychowasz gorzej albo olejesz wychowanie to wyrośnie z niego alkoholik, jaracz zioła i kopulator dyskotekowy, nawet jesli bedziesz sie bardzo starała, bedzie to chłopak z tzw ''dobrego dobru'' to i tak ktoregos dnia po prostu moze mu sie znudzic ''nuda'' i zacznie robic wszystko na opak, zakazany owoc kusi najbardziej, zwłaszcza facetów Faceci popelniają znacznie więcej przestępstw, wiekszosc alkoholikow i narkomatów to faceci, 99% gwałcicieli to faceci, sprawcami wiekszosci przypadkow przemocy domomowej i wobec rodziców są faceci, statystyka jest bezlitosna. Lepiej miec córke 🖐️

Gość gość
A syn to sie nie puszcz tylko corka ale po synu tego nie wiodac ile zalicza panienek np pianych i moze kazdej dziecko zrobic i placic alimenty za niego bedziesz. Aha a do kogo rodzice ida na starosc jak obloznie chorym d**e podcierac trzeba oczywiscie do corki w moim przypadku tak bylo. brata faworyzowali przepisali wszystko na niego samochod mu kupili bo chlop musi jezudzic czyms. a do mnie chcieli sie wprowadzic abym sie zajela nimi a ja musze pracowac aby zyc bo z mezem malo zarabiali. a brat ma po nich caly majatek i dom postawil sobie durzy. ja nic nie dostalam tylko jak sie wyptowadzalam 500 zl i tyle. mi nawet malicha nie kupili a mu audi. MAM NADZIEJE ZE BEDZIESZ MIEC SAMYCH SYNOW. no ale pewnie potem do synowych pojdziesz prosic o podtarcie d**y na starosc. ja rodzicami sie nie zajelam powiedxialam zeby szli do brata on bogaty jest ma durzy dom i opiekunke wam wynajmie bo mnie nie stac. mamtka sie do mnie nie odzywa. brat ja do domu opieki oddal. zamiast wynajac opiekunke aby byla w domu wielkim jego i miala wiecej wygod. ale ona go usprawiedliwia ze to chlop i musi miec wiecej swobody. mam nerwice przwz nia

Gość gość
trudniej zlamac i wlasnie ci tez bedzie go trudno zlamac i cie oleje. a corke latwiej zlamiesz i wykozystasz. np dla arabow sprzedaz i dostaniesz za to 10 kuz

Gość gość
Ale syn to mezczyzna i mu wolno bedzie.

Gość gość
ale jestescie p******i:( i jedno i drugie to dziecko , i jedno i drugie trzeba kochac i dobrze wychowac a p********ie ze corka to a syn tamto juz jest zenujace i mowie wam to jako mama pelnoletnich juz dzieci syna i corki

Gość gość
Ja mam starszego brata i mlodszego durzo i jak mama byla w ciazy to to Babcia zawsze powtarzala zeby byl chlopiec bo chlopiec jest wiecej warty i do roboty sie nadaje a baba to co żaba do niczego. A wlasnie chora jest i co ja i mama sie opiekujemy nia a tata len z piwem nie pracoje i nie pracowal. A mlodszy brat lubie go ale co w gimnazjum jest i czytac nie umie dyslekcja uzaleznienie od komputera gierek. Casem mi go szkoda nawet. A mam nie umie sie mu postawic. Codziennie sie modle o brata.

Gość bella  86
Jakiś czas temu, chyba ta sama osoba założyła temat, że lepiej mieć syna. To w końcu lepszy syn czy córka? :D:D:D

Gość gość
z odpowiedzi wynika że córka ;)

Gość bella  86
mialo być, że ktoś zalożył temat że lepiej mieć córkę. :P