Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Patrzcie na filmik jak koleś pięknie obnażył kureeestfo kobiet, kwintesencja

Polecane posty

Gość gość
jeśli to nie ustawka, to podziwiam dziewczyne! ja bym nie powiedziala sama na ulicy do obcego faceta, wygladajacego jak dresiarzo-skejto-ćpun "spie/rdalaj" nie wiem co bym zrobila na jej miejscu

Gość gość
po prostu w kasku był przystojniejszy :classic_cool:

Gość gość
Tylko, że potem jak go zdjął to już nie chciała odejść, bo kapnęła się, że ma więcej hajsu.

Gość gość
to na pewno ustawka, bo każda średniorozgarnięta dziewczyna skapnęłaby się , że coś dziwnego jest w tym, że w ciągu 10-15 minut podchodzi do niej facet, o tym samym głosie...a wątpię by takie kacze nóżki przyciągały tłumy adoratorów, w dodatku znała angielski, pewnie jego kolezanka udawała 🖐️przestancie łykac jak pelikaniska

Gość gość
Nie skapnęłaby się, kobiety za bardzo patrzą tylko na wygąd i ciuchy, a po tak krótkiej rozmowie nie pamięta się takich rzeczy jak głos i inne bzdury, angielski to zna już chyba każdy na świecie.

Gość gość
no raczej nie każdy, pracuję w dużym mieście, większość pracowników to osoby albo tuż po maturze (ang obowiązkowy) albo studenc***aństwowych uczelni i angielski na 30 osób zna może 5

Gość gość
nie jeden dobrze ubrany facet mnie podrywał i do każdego delikatnie mówiłam, że nie jestem zainteresowana i odchodziłam. A ten film to ustawka jak później pisali na ex dziewczyne kamerzysty węc wiecie... 1 dziwna babka to nie wszystkie.

Gość gość
ja bym olała i jednego i drugiego, bo nie gustuję w takim typie urody :O

Gość gość
Też mi się zdaje, że to ustawione, ale ona faktycznie, nie wygląda na zbyt rozgarniętą, więc może nie. Moje odczucie jest takie, że zachowała się po chamsku, bo nie mówi się tak wulgarnie, na pewno nie od razu. Druga sprawa, że sam uważam, że pierwszy koleś wyglądał głupio w tych ciuchach. To mnie naprawdę śmieszy i nie dziwię się, że to może budzić niechęć. Trzecia sprawa. Wersja druga, to wersja, która po prostu zawsze wygląda bardziej interesująco. Motocykl i skóra, to było i pozostanie pociągjące. Gadka to brednie, na które nabrałaby się kompletnie yepnięta. Zatem, film nie jest moim zdaniem reprezentatywny, albo ja sie obracam w innym środowisku :D Bez filmu wiem, że kasa robi efekt.

Gość gość
A żeby do faceta podeszła brzydka zaniedbana a potem ta sama dobrze ubrana makijaż włosy ułożone to też by tak samo było jak na filmiku

Gość gość
dobre podsumowanie! faceci sami olewają zaniedbane, skromne, szare myszki, a ślinią się do wypacykowanych, ubranych jak d***** pudernic a tu jakieś pretensje, że dziewczyna wybrała tajemniczego (nie było widać tego idiotycznego zarostu) chłopaka na motorze zamiast obwiesia ;)