Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oldzia0

Ile uda mi się schudnąć w 10 miesięcy

Polecane posty

Mam ok. 170-171 cm wzrosty i ważę 72 kg chciałabym do września 2016 roku schudnąć ok. 10 kg i nie wiem czy to jest realne. Ćwiczę 3 razy w tygodniu na bierzni i również ćwicze brzuch i nogi. Najbardziej zależy mi schudnąć z ud..Nie jem białego pieczywa, ani innych smażonych posiłków ani fast food'ów...jak mam ochotę na coś słodkiego jem owoce ale bardziej staram się jeść warzywa...wyeliminowałam słodycze całkowicie.

Gość gość
Witam. Według mnie przy takim stylu życia możesz naprawdę jak dużo zrzucić. Ruch to podstawa przy tym jak ktoś chce schudnąć wystarczą regularne treningi i normalne jedzenie bez żadnych głodówek lub diet katujących się. Pamiętajmy o tym aby nasz waga nie leciała zbyt szybko ponieważ nie jest to dobre bo nie zapanujemy wtedy nad naszym ciałem i zostanie nam wisząca skóra która nie wygląda ładnie. Jedzmy pięć posiłków dziennie i chodźmy na siłownię na ćwiczenia cardio jak również postawny na aerobik.

Witam. Według mnie przy takim stylu życia możesz naprawdę jak dużo zrzucić. Ruch to podstawa przy tym jak ktoś chce schudnąć wystarczą regularne treningi i normalne jedzenie bez żadnych głodówek lub diet katujących się. Pamiętajmy o tym aby nasz waga nie leciała zbyt szybko ponieważ nie jest to dobre bo nie zapanujemy wtedy nad naszym ciałem i zostanie nam wisząca skóra która nie wygląda ładnie. Jedzmy pięć posiłków dziennie i chodźmy na siłownię na ćwiczenia cardio jak również postawny na aerobik.

Gość gość
Jeśli zalezy Ci na szybkich efektach a ćwiczysz, możesz spróbować któregoś z suplementow z http://www.elitesportfood.pl/#start Maja szeroki wybor spalaczy, odzywek itp. dzieki którym efekty treningow przychodza szybciej