Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie cierpię kochanek

Spotykasz znienacka kochankę męża i jak reagujesz na nią?

Polecane posty

Gość nie cierpię kochanek

Temat wznowiony,ponieważ został skasowany przez kochankę,którą ktoś rozszyfrował.Wpisy były nazywane po "imieniu" ale bardzo ich raziły.Temat nie został wyczerpany.

Gość gość
nie kocham mojego męża, więc jeśli kochanka byłaby sympatyczna i inteligentna to mogłabym się z nią zakolegować

Gość gość
Kazda kobieta na ulicy oze byc potencjalna kochanka - skad wiem że to wlasnie ona? hehe :)

Gość gość
na ogół zdradzana żona doskonale wie ,z kim k***i się jej mąż

Gość gość
Mam taką zdzirę w d***e,wzbudza obrzydzenie!!!!!!!!!

Gość gość
nie kocham mojego męża, więc jeśli kochanka byłaby sympatyczna i inteligentna to mogłabym się z nią zakolegować " ze szmatą swojego męża? nigdy w życiu,

Gość gość
jaka szkoda, ze poprzedni temat został skasowany. Tyle straciłam, bo nie przeczytałam :D

Gość gość
Szmatą nazwij męża, bo to on Ci przysiegal wierność a nie jakas obca osoba

Nijak :) mąż nie byłby już wtedy zemną, tylko po rozwodzie lub w trakcie, albo ewentualnie nieżywy :p Poza tym co :) kochanka męża nie ma najmniejszego obowiązku być lojalna wobec mnie, za to taki obowiązek ma mąż, dlaczego więc miałabym w jakiś sposób atakować kochankę...

Gość gość
Nie wiem dlaczego,ale jak widzę tę starą szkapę,szarganą przez starego c***a cudzej baby,to zbiera mi się na mdłości Znam ich i nie chcę ani z jednym ani z drugim nawet zamienić słowa

Gość gość
Spotkalam zone mojego BYLEGO kochanka . Ona wie o wszystkim ale pwoiedziala mi "Czesc" a ja jej ospowiedzialam. Tyle. Było minelo nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem.

Gość gość
miałam ostatnio taką sytuację,d***** męża szła z moją koleżanką i moja koleżanka ukłoniła mi się ,odwzajemniłam się w ostatniej chwili rozpoznałam dziwkę mm,ona ślepia wywaliła na mnie,byle g****o mi niczym nie zaimponuje,rozwaliła mi rodzinę, martwię się o moją koleżankę,bo ta d***** najpierw "urabia" żonę ,a potem dobiera się do jej męża przerobiłam tę zdzirę,muszę ostrzec koleżankę,to jest taktyka wyrachowanych szmat