Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

to dla Ciebie

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Zupelnie nei rozumiem po co w takiej sytuacji to ciagniesz, ale nie moj problem. Pewnie dlatego ze wynajecie kosztuje, no a tak to nie trzeba wynajmowac, bo mieszkanie jest, czy tak?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
On nas nie utrzymuje.Ja sama zarabiam na siebie i dzieci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem doprawdy po co to ciagniesz, bo szkoda wynajac mieszkania, bo trzeba zaplacic, a tak mieszkanie jest, czy to o to chodzi? Dla mnie nie jest czym艣 normalnym pozostawanie w chorych relkacjachi udawanie czy jakies uklady. Uklady mnie nie interesuj膮. Zas艂uguje na milosc i wiem, ze znajde taka osobe, dla ktorej warto, bo na pewno nie dla niej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jaki k***a rozwodnik ?mnie 偶aden p********y rozwodnik nie interesuje tylko ONA mnie interesuje wi臋c w*********j.!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak bo dom jest moj i dzieci i koniec kropka!.Wychowan dzieci do pe艂noletnisci a potem wyjezdzam za granice.Moj o tym wie to juz postanowione .Do tego czasu jednak nie zamierzam niczego zmienia膰!Dzieci chc膮 by膰 tutaj a gdzie one tam i ja!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie widze 偶adnego powodu dla ktorego mialbym tolerowac czyjes fochy, kaprysy i wiecznie cos kupowac i wiecznie sie starac i nadrabiac min膮. To jest nienormalne. Nie oamietam juz nawet kiedy sie do mnie usmiechnela, tak zwyczajnie, tak szczerze. Kojarzy mi sie wylacznie z klamstwami, bo klamala na poteg臋. Kiedy ja na tym 艂apa艂em, zawsze odwracala kota ogonem, ze co艣 藕le zrozumialem. Nie bede tolerowal klamczucha w domu. Niestety , ale obiecywalismy sobie milosc, a milosc nie polega na oklamywaniu, wiec jestem zwolniony z tego obowiazku, mam swoje zycie i mnie to nie interesuje. Nie widze powodu nawet do tego , aby z nia o czymkolwiek rozmawiac, bo i tak wiekszosc z tego, co powie to jest czysta kalkulacja, cwaniactwo, 偶eby obroci膰 to na swoja korzysc. Mialbym niby kochac taka osobe i byc z nia pod jednym dachem. To byloby chore.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To sama dobrze wiesz, ze z taka postawa nie mozesz wymagac od jakiegos faceta,aby cie kochal i byl ci wierny, poniewaz nie wiem doprawdy znajdziesz naiwniaka, ktory poczeka 20 lat az dzieci dorosna i w tym czasie nie poszuka sobie innej. Dobrze wiesz, ze tak bedzie, wiec po czujesz cos do kogos? Wybij sobie to z g艂owy i tyle, nie zawracaj mu g艂owy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
*gdzie Dla mnie dzieci s膮 wa偶ne, ale na pewno nie wa偶niejsze ode mnie i od mojego szcze艣cia. Nigdy nie beda wazniejsze od moich potrzeb, bo kazdy ma swoje zycie. Dzieci dorosna, a ja nie mam zamiaru zostac sam, bo zycie w toksycznym zwiazku i jakas g艂upia obietnica jest od mojego szczescia wazniejsze. Teraz wiem, ze byla to glupia obietnica.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
19.52 no i to Twoj wybor tylko 偶e Twoje dzieci nie maj膮 nawet trzech latek wi臋c nic nie rozumiej膮.Moje to co innego i nie zamierzam je zmusza膰 do przeprowadziki.Zostajemy tutaj i koniec .One tak chc膮 to i ja tak chc臋.Zpieprzy艂e艣 swoje ma艂偶enstwo bo zachowujes sie jak niedoro艣ni臋ty ch艂ystek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam sw贸j rozum i nie pozwol臋 sob膮 dyrgowa膰. jak komu艣 to nie odpowiada zawsze mo偶e sobie polepszy膰, bo nie bedziemy sie zmusza膰 do przebywania ze sob膮 z jakich艣 chorych pobudek. 呕ycie w takim zaklamaniu jest dla mnie czym艣 chorym i niezrozumialym, tkwienie w toksycznej relacji, gdzie wiadomo o co chodzi i nie ma to nic wspolnego z uczuciami jest marnowaniem zycia. Jesli czujesz, ze chcesz zmarnowac swoje zycie to ok, ale nie mieszaj w to kogos innego. Trzmaj sie z daleka od tego faceta, nie funduj mu z艂udnych nadziei, poniewa偶 nie dojrza艂as do tego, aby zyc w prawdzie i dac mu milosc. Ty myslisz, ze ktos zmarnuje sobie zycie na bujanie w oblokach, bo tobie jest tak wygodnie, bo ty bys chciala troche tego i tamtego. Dorosnij.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A moje dzieci s膮 dla mnie najwa偶niejsze i nie wymagam od 偶adnego palanta 偶eby mnie kocha艂!.Mam do艣膰 facet贸w .Faceci to tylko jedno oznacza-PROBLEMY.i kto艣 w postaci dodatkowego dziecka.Jak widz臋 to j臋czenie ka偶dego jednego to a偶nie obrzydzenie bierze.Ka偶dy facet mi przypomina niemowlaka z posran膮 pieluch膮 tylko czekaj膮cego 偶eby mu ty艂ek podetrze膰.Kurwa ma膰 jak taki facet ma by膰 wsparciem dla 偶ony jak ma by膰 autorytetem dla dziecka i wychowywac je wspolnie z 偶on膮 jak jest tak膮 pizd膮 i j臋czydup膮.!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
20.02.nie wiem o kim m贸wisz!.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moje malzenstwo od poczatku bylo wielkim klamstwem. I zostalem w to wciagniety przez kobiete, ktora mysli jak ty...chcialaby byc kochana, ale nie dac nic z siebie, chcialaby miec wszystko, ale najlepiej czyims kosztem, chcialaby wyznac uczucie, ale tylko rzuci膰 s艂owa na wiatr i wcale nie popierac tego czynami, chcialaby byc dobra, ale jest krn膮brna i pod艂a. Nigdy nie czulem sie lepiej jak po tym jak wreszcie sie od niej na zawsze uwolnilem i po raz drugi nie mam zamiaru sie zenic, bo malzenstwo okaza艂o sie klamstwem, koszmarem i czym艣 sztucznym, na pokaz. A nie taka byla moja intencja. Chcialem tego z milosci i ludzilem sie , ze dwoje tak chce,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
20.05 Nie pisz mi "jak Ty"bo nie znasz mnie i nic o mnie nie wiesz.!G****o mnie obchodzi Twoje 偶ycie .!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak tak cie czytam co piszesz to rzy..膰 mi sie chce i wcale si臋 nie dziwi臋, ze znalaz艂 soie inn膮. Po kilku takich rozmowach na jego miejscu powiedzialbym Ci konkretnie, 偶eby艣 si臋 po prostu przymknela, a gdyby to nie skutkowalo to wyprowadzilbym sie, az bys sie uspokoila i zaparzyla meliski. Jednak gdyby czesciej mialy miejsce takie sytuacje to dla dobra dzieci zabralbym je do siebie od ciebie , zeby nie musia艂y wys艂uchiwac jakichs frustrackich napad贸w. Moja zona nawet byla pod tym wzgledem lepsza niz Ty, bo przynajmniej zawsze byla delikatna i nie wys艂awia艂a sie w ten sposob nigdy i dzieci maja dobr膮, subtelna matke, jak to przystalo na kobiet臋. Wspoczluje twoim dzieciom, ze musza z toba mieszkac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wcale mnie to nie dziwi, ze poszedl do innej i utrzymuje jej dzieci. tez bym ta wlasnie postapil, bo nikt nie chce zyc w piekle. Nie wyplakuj mi sie w rekaw, bo dla mnie jestes po prostu beznadziejna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mysle, ze powinien zadac splaty za dom, w ktorym mieszkasz, tzn na polowe, mieszkasz, ale wisisz mu polowe kasy za niego i musisz to splaci膰. Bardzo dobrze, ze utrzymuje dzieci innej kobiety, tez bym tak wlasnie robil. A do tego musialabys telefonowac zanim przyjdziesz odwiedzic dzieci, 偶eby uniknac niezrecznej sytuacji spotkania z nowa zona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To od niego i jego rodziny nauczy艂am si臋 takiego j臋zyka !.Opr贸cz tego twarde i ci臋偶kie 偶ycie mnie tego nauczy艂o 偶e z nachalnymi intruzami trzeba ostro!On powinien sie cieszyc ze jeszcze nie ograniczy艂am mu praw do dzieci po tym jak mi grozi艂 smierci膮 przy nich jak je wyzywa艂 jak sie syna wypar艂 i jak ca艂a jego rodzina mnie i je wywywa.Wi臋c nie pouczaj mnie tu bo poj臋cia nie wiesz o czym piszesz.Wszystko ma swoje granice do czasu!cierpliwos膰 i ust臋pliwos膰 te偶.Do艣膰 tego ju偶 nie jestem taka g艂upia i naiwna lala z kt贸r膮 mo偶na sobie pogrywa膰.!Ma艂o mnie interesuje co o mnie my艣lisz.!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
za takie zachowanie zrobilbym wszystko, zebys nie budzila sie rano w g艂upim usmieszkiem, tylko, 偶eby ci udowodni膰, 偶e nie jestes pepkiem swiata i nie mozesz od kogos czego艣 偶膮da膰. Mozesz jedynie grzecznie poprosi膰, a i to nie wiem czy bym spelni艂. pewnie nie, bo nie znosze takich kobiet.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie chcialbym z taka osoba jak ty miec nic wspolnego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do miekiej faji
kto艣 wreszcie utar艂 .S.S ryjek i to z gracj膮. gratuluj臋 mieka fajo, masz u mnie male艅ki plusik. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gdzie poszed艂?kuzwa ja bym by艂a szczesliwa gdyby poszed艂 do tej szmaty ale on nie chce cho膰 ona tego chce .Domyslam sie 偶e ona ma gorse warunki.A dom budowa艂am ja dla dzieci .On to sie kuzwa nawet budowa膰 nie chcia艂.Do dzi艣 jest mojemu ojcu winny kup臋 kasy i mnie te偶 za uszczerbek na zdrowiu.Gdybym teraz posz艂a do s膮du (a mam 艣wiadkow)to on juz dawno siedzi w pierdlu.Ja mam powazne argumenty i troch臋 si臋 ju偶 tego nazbiera艂o przez tw wsystkie lata.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do miekiej faji
i to pyskaty rozwrzeszczany szczurzy ryjek, dodam :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na mnie robisz wrazenie osoby znerwicowanej , wylewajacej zale, frustracje i oceniajacej pochopnire, tak jakbym byl czemus winien. Krytykujesz mnie, ze jestem ch艂ystek - o ile to ty - podczas kiedy mi nic nie mozna zarzuci膰... Nie zdradzalem, nie oszukiwalem, nie oklamywalem notorycznie i nie ublizalem, nigdy nie powiedzialem wulgarnego s艂owa, zawsze placilem rachunki i tyra艂em na dom, rodzine, zabieralem ja na wakacje, zabieralem ze soba wszedzie, pomagalem jej w domowych obowiazkach nawet i wlasciwie nie ma we mnie niczego czego mozna by nie kochac, lecz mimo to jestem dla niej tylko zywym portfelem no to trudno. W takim razie to na razie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
20.18.nie zamierzam nikogo o nic prosi膰 zreszt膮 zawsze taka by艂am.Jestem samowystarczalna!.Co za艣 sie tyczy dzieci to on ma obowi膮zek 艂o偶y膰 na nie a nie 偶e przez lata nie dawa艂 z艂otowki na nic co to kuzwa za ojciec 偶e nie ma za co xhleba czy butow kupic.?.Daruj sobie te swoje mora艂y bo g****o wiesz.20 lat takiego 偶ycia to wystarczaj膮co du偶o a ty co o 偶yciu wiesz?nic kuzwa nic!.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do miekiej faji
jeste艣 usprawiedliwion :P i膰 w pokoju

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
20:26 pani wystarczalna, naucz si臋 jednej podstawowej zasady: po tytule wiersza nie stawia si臋 kropki! rozumiesz, czy do podstaw贸wki trza ci臋 odes艂a膰? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja nie chcia艂abym 偶y膰 z kim艣 takim jak ty proste!i niech to wreszcie do ciebie dotrze!Nie jestem znerwicowana po prostu mam dosc do obrzydzenia m臋skiego gatunku.!i nie pozwol臋 wi臋cej sob膮 pomiata膰 i dyrygowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Za du偶o pyskujesz i to niepotrzebnie. Jak zaczelo sie robic nieciekawie trzeba bylo to uci膮膰, zamiast okopywa膰 sie na swoich pozycjach i eskalowac. Dlatego wlasnie wzialem rozw贸d. Mialem juz dosc zony, jej zachowania, mialem dosc, ze nie traktuje mnie tak jak na to zasluguje. Pewnie tez miala mnie za miekkiego, bo nie chce tanczyc jak mi zagra, nie chce dawac sie wykorzystywac, no a przeciez od tego jest facet , od zarabiania! Rzeczywiscie - bylem mi臋kki - jesli przez miekkosc rozumie sie wrazliwo艣膰 i kredt zaufania ktory sie daje bedac zakochanym drugiej osobie, 偶e te wspolne chwile cos znacza i ze bedziemy dla siebie wsparciem w lepszych i gorszych chwilach, tak, bylem mi臋kki, wlasciwie powinienem odejsc duzo wczesniej, kiedy zaczely sie te wszystkie klamstwa, ale dalem jej druga szanse, bo uznalem ze kazdy na nia zasluguje i teraz wiem, ze niepotrzebnie i decyzja o rozwodzie byla jedyna sensowna decyzja, ktora mozna bylo podjac. I polecam to kazdemu, kto twki w chorym toksycznym zwi膮zku, by tego nie eskalowac. Byc moze kiedys rzeczywiscie mnie kochala, moze nie, moze to tylko taka sciema, zeby znalezc jelenia, nie wiem, ale ludzie sie zmieniaja i nic nie jest takie jak bylo na poczatku. Jesli da sie co艣 uratowac to i owszem, ale dwoje musi chcie膰. A jesli nie da sie i nie ma szans to trzeba to przerwac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo mnie intryguje niby dlaczego on nie chce sie wyprowadzi膰? Mo偶e dlatego, ze polowie ten dom jest jego i nie ma zamiaru walkowerem oddac Ci wszystkiego :D Te偶 bym nie oddal , o nie.

Udost臋pnij ten post