Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest taka opcja

Polecane posty

Gość gość

Witam. Pisze tutaj z taka dość niekomfortowa sytuacja. 21 sierpnia 2015_ miedzy mną a chłopakiem doszło do peetingu. Jak wiadomo peeting to nie seks pozatym nie byłam gotowa na współżycie jeszcze. Chłopak zapytał mnie czy może mnie pomiziac penisem w okolicach mojej pochwy...zgodzilam się ponieważ wiedziałam ze nie zrobi nic co byłoby w konsekwencjach itak dalej. Ale po niedługim czasie poczulam jak minimalnie mi go włożył ... Dosłownie sam czubek. Oodrazu go odepchnelam bo się wystraszylam ( jak wspominalam nie byłam na nic takiego gotowa ). Chłopak zaznaczal ze niedoszedl, ze penis był suchy .. Poczulam ze cos wypływa z mojej pochwy ale było to jasne i odetchnekam z ulga gdy okazało się ze to tylko mój śluz. 23 sierpnia do stalam miesiaczki tak jak powinno być i była normalna obfita...we wrześniu również dopiero w październiku zaczęły dziać się dziwne rzeczy ze mną. Zsczelam obsesyjnie wciągać brzuch by sprawdzić czy nie jestem w ciąży ... Ciągle szukalam w sobie objawów i czytalam ale nic takiego się nie zdarzyło. Miesiączką pojawiła się dużo wczesniej ... Cos ok 4-8 października. Była juz mniej obfita i krócej trwala. Uznalam ze to przez nerwy bo bardzo dużo się denersuje od jakiegoś czasu. Teraz mamy 29 listopad. Miesiączki 4-8 listopada nie dostalam. .. Lecz często czuje bile podbrzusza jak do miesiączki, piersi delikatnie mnie bola...nie zmieniają się , mam krwawienie ale takie dziwne i bardzo jasno różowe. Pojawia się zazwyczaj wtedy gdy się masturbuje i nie rozumiem dlaczego tak jes . Jestem juz bardzo zmęczona t asytuacja...od 4 miesiecy boje się ze jednak cos się stało ... Chciałabym żebyście mi pomogły jeśli jest taka możliwość. Może którąś z was miała podobna sytuacje. ? Brzuch nie jest twardy umiem go w pełni wciągnąć a do cbudzinek nienaleze...mam wrażenie ze nie grubne a chudne. Robilam nawet test ciążowy który wyszedł negatywny i było to pod koniec października...a mimo to nadal się boje. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam cieplutko i dziękuje.

Gość gość
Żartujesz? Miałaś okres = brak ciąży. Wyluzuj bo fiksujesz. Poza tym czemu najpierw nie robicie testow a potem ewentualnie pytac.

Gość gość
facet zaraził cię jakim syfem, idź do gina, bo tutaj niema jak ci zajrzeć w cipkę, to nic się nie dowiesz

Gość gość
Ci/pą i penisem nie należy żartować