Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o facecie zarabiajacym 2000euro bez prawa jazdy?

Polecane posty

Gość gość

związac się z takim? :)

Gość gość
A jak zrobi prawko i jednocześnie straci prace za 2 tys euro?

Gość gość
Głupie pytanie. Prawo jazdy może zrobić

Gość gość
Sądzimy, że zarabia 2000 euro i nie ma prawa jazdy. Dlaczego nie ma to inny temat, ale cóz w tym dziwnego? Nie każdy człowiek czuje się dobrze za kółkiem.

Gość gość
A czy posiadanie prawka to jest jakiś wyznacznik czegoś? Przecież to można zrobić szybko. Wystarczy wybrać odpowiednia szkołę nauki jazdy, jak np. http://www.alien.szczecin.pl/, skończyć kurs i zdać egzamin. Ale nie jestem przekonana co do szczerości twoich uczuć, skoro brak prawka eliminuje faceta jako potencjalnego partnera.

Gość gość
Mój mąż nie ma prawka, zarabia 1440 funtow miesięcznie netto (30 godz tygodniowo praca umyslowa) i brak prawka mi nie przeszkadza wcale bo jestesmy bardzo eko. ja też nie mam i mieć nie planuje. mamy dobre rowery górskie, a tak to są pociągi, autobusy itp

Gość gość
Nie rozumiem takiego podejścia. Poza tym prawo jazdy nie jest żadnym wyznacznikiem. W każdej chwili można wybrać szkołę np www.koszela.com.pl, zapisać się na kurs na prawo jazdy, a potem egzamin.

Gość gość
Sądzimy, że wydaje kasę na coś innego niż samochód...

Gość gość
Może ma tak, jak ja. Też nie mam prawa jazdy, bo mam bardzo dużą wadę w jednym oku, praktycznie jestem na nie ślepa i nie mam poczucia odległości. Dla bezpieczeństwa postanowiłam nie robić prawa jazdy. Mój mąż ma, a jak ja sama muszę gdzieś jechać, to jadę autobusem, albo taksówką.

Gość gość
Są różne powody. Może ma epilepsję? Może boi się jeździć (np jak ja bo jako dziecko bralam udział w wypadku samochodowym i jak najbardziej rozumiem).