Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bystraa

Darek mechanik

Polecane posty

Gość Bystraa

Zm B. Darek mechanik z SE01 SE02 I AL01. Jakies blizsze informacje ? Zajety wolny?

Gość gość
zajęty. Dzisiaj ma dyżur ....

Gość Bystraa
Nadal z ta mloda jak jej tam bylo Justyna chyba?

Gość Bystraa
Dyzur? Mozesz jasniej. To szkoda bo fajny.

Gość Bystraa
Bo slyszalam ze zostawil ta mloda dla Patrycji z BGR8? Moim zdaniem poraszka ta Patrycja sie nie umywa do mlodej.

Gość gość
@Bystraa pisze się "porazka" jak juz.... patrycja z tego co wiem jest zajeta z kims spoza zakladu... slyszalam ich rozmowe w palarni, zdecydowanie nic na rzeczy nie jest.. ploty...

Gość BylyPracownik
Bystra- chyba nie jesteś dość bystra, aby poprawnie sie wysławiać... Justyna nie dorasta Patrycji (zwanej "poraSZka") nawet do pięt! Darek zostawił ja, bo moze wreszcie poszedł po rozum do głowy i tego mu szczerze życzę !

Gość Panna Fififionka
Patrycja to normalna dziewczyna, która faktycznie jest z kimś z poza zakładu. Co do Justyny nazwanej ówcześnie "młoda", dobrze, że Darek wreszcie zrozumiał, iż z nią nie ma możliwości na normalne życie. "Młoda" ani szczególne ładna nie jest, ani mądra. Lepiej późno niż wcale xD

Gość Bystraa
No i fajnie sie czegos od Was dowiedziec. A co do "mlodej" Jak nie znam to nie oceniam ludzi po okladzce. A z tego co widze wiekszosc z was to robi. Patrycja? Tez nie jest ladna. Tyle w temacie Trzymajcie sie

Gość Bystraa
Jeszcze jedno. Poznalam ja ostatnio. Jest bardzo sympatyczna i wyrozumiala dla ludzi jesli chodzi o prace. Poza praca niewiem jaka jest. Kto tu popelnil blad i doszlo do tego rozstania to tez juz sprawa miedzy nimi. Ale wspolczuje jej troche bo ciezko po rozstaniu sluchac tych wszystkich bzdur-wywnioskowalam z rozmowy. Skoro z nia byl to dla niego musiala byc ladna rzecz gustu a o nich sie nie dyskutuje. Widocznie to nie bylo wlasciwe polaczenie jesli chodzi o pare. Zreszta tez juz zdarzylam sie dowiedziec ze on jest zonaty i ma dzieci. Wiec wniosek w tej sprawie nasuwa sie sam. Ciau

Gość BylyPracownik
Nie oceniam po okładce- znam Justynę i wiem jakim jest człowiekiem. Nikomu zycia układać nie zamierzam, to była Darka sprawa, ze z nia był. Ale nie zamierzam ukrywać, ze uważam rozstanie z nia za najlepsze posunięcie jakiego mógł dokonać! To jest bardzo toksyczna osoba, a z takimi ludźmi szczęśliwego związku nie da sie budować. Rzecz gustu która z nich jest ładniejsza ( Patrycja czy Justyna)- ważne jest to, która jest mądrzejsza i lepsza osoba. Justyna jest miła, ale do czasu. Nie jest mi jej w nawet najmniejszym stopniu żal, bo pamiętając jej wcześniejsze zagrywki pewnie przyczynila sie porządnie do (kolejnego!) rozstania. A jakjest głupia i słucha wszystkich plotek to jej sprawa. Tylko niech nie niszczy szczęścia Patrycji. Ona w przeciwieństwie do Justyny potrafi stworzyć zdrowy związek. A dla informacji Justyny- nie tworzy go z Darkiem :-)

Gość Panna Fififionka
Bystraa jeśli nie znałabym Justyny, to bym jej nie oceniała uwierz mi. Trochę czasu się z nią spędziło i potwiedzam, to co pisze ByłyPracownik kolejny rozpad ich związku na 100% zawdzięcza się tylko i wyłącznie Justynie. Gusta-tak o nich się nie dyskutuje, ale chyba nie czytasz ze zrozumieniem, bo ja się wypowiedziałam w moim imieniu i napisałam co ja o niej sądzę. Co do Darka-to Ty oceniłaś książkę po okładce od razu twierdząc, że ma dzieci i żonę to jest zły. Justyna też ma dziecko, chyba Ci o tym wiadomo. Z resztą z tego co mi wiadomo Darek nie ukrywał przed nią tego, że jest żonaty, więc wiedziała co robi. Patrycja jest inteligentną, sympatyczną i miłą osobą, więc się od niej odwalcie. Ona nigdy nikogo nie udaje, jest sobą-w przeciwieństwie od Justyny.

Gość BylyPracownik
Bystraa o ile sie nie mylę to temat założyłaś jako osoba zainteresowana Darkiem i jego statusem związku. Czy raczej w obronie Justyny? Chyba zagubiłas sens swoich wypowiedzi koleżanko xD zgadzam sie z moim przedmówca w 100% ! Od Patrycji sie odwalcie. Współczuje tym, co sieją plotki, musza miec bardzo nudne życie.

Gość Bystraa
Wporzadku kazdy ma prawo do wlasnego zdania. Racja pytalam o Darka ale odpuszczam temat. W Sonoco zawsze byly sa i beda ploty. Zycze im szczescia kazdemu z osobna bo razem to im sie nie uda nigdy. Fajnie sie z Wami rozmawialo. Zegnajcie

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej