Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja teściowa rząda przywiezienia jej choinki i ubrania jej

Polecane posty

Gość gość

trzyma ją do marca co roku, w tym roku zadzowniła z chamskim tonem że mamy jej w ty roku załatwić żywą choinke i ubrać...no masakra.... oczywiscie powiedzielismy ze mozemy owszem, ale na grzeczna prośbe a nie tak z żądaniem i bulwersem w głosie. napisałam tutaj by sie wyżalić że mam rąbnieta tesciowa :/ :(

Gość gość
doadam ze tesciowa ma dwie zdrowe ręce i nogi i jeszcze by pofikała nieźle., do tego pracuje zawodowo wiec nie jest kaleką żeby nie umiec choinki ubrać

Gość anon_smieszek
powiedz jej że w średnioweczu zakładali kobiecie na głowe chomąto i orali nimi pole. Wiec nie ma tak źle i żeby brała sie do pracy leniwa buła

Gość gość
hahahahha dobre, niech sie bierze do roboty a nie udaje kaleki. po sklepach to zapitalać potrafi godzinami a do ubrania choinki ręce ją bolą. kiedys bylismy u niej na wigilli i to byl błąd. "przyrządziła"kanapki z serem zoltym i pomidorem no i postawila ciasteczka...

Gość gość
ale głupoty piszecie, ja też proszę o przywiezienie choinki, a wnuki co roku przyjeżdżją ubierać, nawet ich nie muszę prosić,. same chcą to robić

Gość gość
Ale do teściowe na święta, żeby podeżreć to prędko polecicie, ale jak coś pomóc to już problem.

Gość gość
hahaha podeżreć? Szumnie powiedziane. wlasnie ze u mojej tesciowej na wigilii byly tylko kanapki z serem i ciasteczka za 5 zl. a baba na brak pieniedzy nie narzeka. nic od siebie, za to żądania by choineczke jej wozić i ubierać to już są.

Gość gość
ŻĄDA