Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baron pancerny

To nie kobiety maja wysokie wymagania tylko wiekszosc facetow to pisdy

Polecane posty

Gość baron pancerny

Taka prawda. Prawdziwy mezczyzna nie ma klopotu z okielznaniem laski, nawet znacznie mlodszej, bo jak laska tylko zorientuje sie, ze ma do czynienia z prawdziwym mezczyzna, to sama lgnie do takiego. Ale jak ma niby zgnac do ciamajdy? Do zniewiescialego pedalka w spodniach rurkach, ktory najwiecej czasu spedza przed lustereczkiem nakladajac zel na fryzik :O Poniekad winna jest moda na malzenstwa rownolatkow. Za dawnych lat panne na wydaniu interesowal stateczny pan o ugruntowanej pozycji spolecznej i z zapleczem finansowym. Dzis dwoje studenciakow mieszkaja ze soba bez slubu. On dopiero uczy sie na czy polega bycie odpowiedzialnym facetem, albo wcale nic sie nie uczy, a ona przezywa frustracje, ze zwiazala sie z krypto-pedalkiem ktorego cechuje niudacznictwo i totalny brak zdecydowania.

Gość gość
I na dodatek jest golodupcem

Gość gość
A dodatek taki szczylek w 90% przypadkow zleje sie w majty jak go tylko ta laska dotknie. Jak wytrzyma z 3 minuty to juz jest sukces. Byly badania w usa ze mlode kobiety z 20 letnim chloptasiem maja orgazmy w 24%. Z kolesiem okolo 40stki az 67% mlodych kobiet miala orgazm. Mozna to znalezc na necie. To o czyms swiadczy

Gość gość
Zlazły się stare dziady, którzy splendor****cą sobie dodać, wielcy myśliciele i ugruntowanej wiedzy o kobietach

Gość gość
Przeczytaj co napisałaś i odpowiedz mi jak to się ma do prawdziwej kobiety? Delikatnej, eterycznej i uległej

Gość prawictwo pospolite 152
a kto ci takich bzdur naopowiadał ze kobiety maja duze wymagania ? Kobiety wlasnie maja male wymagania , bo umawiają sie z brzydalami i brudasami Wiekszosc kobiet jakie znam codzi z brzydalami .. A faceci sa dla kobiet tylko dla seksu .. Czyli wyznaja zasadae nie wazne ze potwór wazne ze ma otwór ..

Gość gość
wiekszosc kobiet jakie znam chodzi z brzydalami .. A faceci sa z kobietami tylko dla seksu .. Czyli wyznaja zasadae nie wazne ze potwór wazne ze ma otwór .. obie plcie są zdesperowane na swój sposób

Gość gość
a większość kobiet to dupodajki tyle w temacie ..

Gość gość
Ja ****** wszystkie a jestem maks 4/10. Wystarczy grac apodyktycznego narcystycznego drania ale czasem trzeba poczarowac ja

co za bzdury .. Nie każda kobieta potrzebuje wiesniaka , brudasa , któy sie nie myje .. Sa takie ktore uwielbiają tych nażelowanych ...

Gość gość
gość dziś świadczy to o tym że jesteś tępa

ze jakiegos niby oparcia i innych pierdól .. Kobiety nie są głupie .. Onie nie potrzebują oparcia , bo sobie same poradzą .. Oparcia finansowego od brudasa potrzebuje jakas zdesperowana kura domowa

Gość gość
prawictwo pospolite 152 dziś ci należolawani mają dużo kasy ale za to mało rozumu

Gość Autorze
Komu ty to tłumaczysz, jak tutaj są same prawiki , panny, oni nie wiedzą, co to kobieta, mężczyzna.

Gość gość
Większośc kobiet jak zobaczy kase i drogie auto to są w stanie zrobić wszystko . Ale to świadczy o tym że myślicie TYLKo jednym kategoriami. Nie mówcie nic bo wasza obrona jest śmieszna i żałosna. Ja 5 lat jestem singlem i wasza oobecność tylko by mi utrudniała życie.

Gość gość
Baron pancerny, a morze tutaj brakuje dla chłopaków stresowego wychowania, bo jak teraz widzę, jak tata wszystko za syna robi , to mnie szlak trafia , a później się dziwią, że chłopak niema charakteru , jest gnebiony w szkole , to się mści na dorosłe życie, później wychodzą stare kawalery , na utrzymaniu rodziców , nieudaczniki , tutaj brakuje wojska , ale ojciec syna powinien uczyć wcześniej charakteru , ambicji , twardego życia.

Gość gość
Baron generalnie ma rację. Ale przeciętny człowiek, nie myśli, nie zastanawia się i przyjmuje to co jest dookoła, jako stan naturalny, wieczny i słuszny. Nie tak dawno, było w wielu sprawach inaczej. Lepiej i gorzej. Zmiany w obyczajach, ideach, które uznaje się za słuszne, muszą skutkować zmianami w postawach nas wszystkich. Akcja rodzi reakcję, nawet gdy na oko, ludziom się wydaje, że oświadczenia feministek, nie mają nic wspólnego z niedojrzałością mężczyzn i kobiet także.

Gość Ludwik 44 lata
A mi mama z tatą jeszcze gacie piorą , i mi tyłek podcierają.

Gość gośćGG
Witam, "Prawdziwy mezczyzna nie ma klopotu z okielznaniem laski"- co autor miał na myśli ?

Gość gość
Zapewne to co napisał 🖐️

Gość gość
Baron ma 170 cm w butach

Gość gośćGG
Napisał, że "okiełznanie laski" to ... ?

Gość gość
Czyżby prawiki się zastanawiali jak prawdziwi faceci wyrywają laseczki? Dedukujcie dalej! :D

Gość gość
Dokładnie :D Na razie troche słabo wam idzie choc najwazniejsze zeby w realu działało ;p

Gość gość
facet który chce kogos okielznywac jest "pisda"

Gość gość
13:39 Przecież wy kobiety chcecie być zdobywane, adorowane, udajecie niedostępne a w głębi ducha marzycie by zostać zdobyte wreszcie przez prawdziwego mena więc o co chodzi? Czyżby Ciebie nie chciał żaden zdobywać i okiełznywać?

Gość gość
okiełznać to możesz w****ionego aligatora, a nie drugiego człowieka. "Zdobywanie" odnosi się do pokazywania, że Ci zależy.

Gość gość
Znane jest Ci coś takiego jak "Poskromienie złośnicy"? Proponuję najpierw zapoznać się z treścią, potem dyskutować.