Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baron pancerny

To nie kobiety maja wysokie wymagania tylko wiekszosc facetow to pisdy

Polecane posty

Gość gość
nie interesuje mnie co byś mi dal lub nie. Od ciebie nic bym nie chciałą

Gość gość
chciała* - literówka

Gość gość
tak już pomijając aspekt seksu, to czy dla młodej kobiety nie jest lepszym partnerem ktoś kto jest na tym samym etapie życia? Wiem, są wyjątki, ale większość ludzi naturalnie lepiej odnajduje się w środowisku ludzi w podobnym wieku.

Gość normalna kobietaa
@ gość dziś Niestety, normalna kobieta tak się zacietrzewiła (lub straciła zainteresowanie tematem), że już nie odpisała dlaczego porównuje swojego 15 letniego synka do związków dorosłych ludzi  x Bo moj syn kiedy tez dorosnie i chce by do tego czasu zaliczyl 10 panienek jak jego rowiesnicy. Ci rowiesnicy gdy dorosna zapewne zechca sie zenic i co wtedy? Beda zdradzac zony. Skoro wczesniej bzykali kazda jedna ktora nadstawila c**e to czemu po slubie maja sobie odmawiac tej przyjemnosci? Nie chce by moi synowie skonczyli jak tamci. Wy myslicie ze skad nagkle tyle rozwodow jest? Z kosmosu? Nie! Bo ludzie sa rozpasani seksualnie!!!

Gość normalna kobietaa
Czeski blad. W poprzednim moim poscie zabraklo slowa NIE. Pierwsze zdanie powinno brzmiec: Bo moj syn kiedy tez dorosnie i NIE chce by do tego czasu zaliczyl 10 panienek jak jego rowiesnicy.

Gość gość
sorry, ale nie chcę faceta, który mógłby być moim tatusiem :)

Gość gość
Normalna Kobieta - ale czemu ty mówisz o zaliczaniu jak nawet sam autor za przykład podał związek dóch dorosłych ludzi który jest na tyle zażyły, że razem mieszkają? Nie widzisz różnicy między seksem w przypadkowo poznaną kobietą i stałą partnerką? Ile takich długich związków można upchnąć w okres studiowania?

Gość gość
gość dziś Ale w związku to tez k****enie się musisz mieć tylko 1 partnera seksualnego

Gość gość
mowimy o normalnych ludziach, nie fanatykach religijnych.

Gość gość
gość dziś to są normalni ludzie którzy trzymają cnotę jak najdłużej i się nie k***ią nawet w związku.

Gość gość
chyba po prostu przestanę ci odpisywać, bardziej intelektualną wymianę opinii mam z moim kotem kiedy wyciągam go z szafki z karmą...

Gość gość
gość dziś zapamietaj dziewczynko z gimnazjum dziewicta/prawiczek jako jedyni się szanują jak trzymają do ślubu cnotę.

Gość gość
kiepska próba obrażenia mnie :)

Gość gość
Już ci normalna kobietaa odpisała: "Jak tobie nie przeszkadzalo miec wiele zwiazkow i z kazdym uprawiac seks to gratuluje. Niech zgadne jestes nadal niezamezna nie z wyboru prawda?"

Gość gość
i ja również jej odpowiedziałam, że jestem zaręczona i nie miałam wielu związków :)

Gość gość
zabawne jak ludzie widzą tylko to co chcą widzieć. Nic dziwnego, że ci sami ludzie mają problem z wynikami badań które tak nieunmiejętnie potem cytują.

Gość gość
problem jest u ciebie nie umiesz czytać ze zrozumieniem próbujesz coś udowodnić, że to jest ważne i tam to g****o prawda. Już ci milion razy tłumaczyłem a ty dalej swoje

Gość gość
no cóż, twój brak solidnych (i logicznych) argumentów mnie nie przekonał, a twoja obsesja na punkcie seksu bardzo utrudnia rozmowę :) Podobnie jak fakt, że albo w ogóle nie czytasz postów albo ich nie rozumiesz.

Gość gość
kierujesz się zezwierzęceniem to cie zgubi w najbliższym czasie.

Gość gość
ależ oczywiście, bycie w udanym, kochającym się związku z mężczyzną na krórego zawsze mogę liczyć, planowanie wspólnej przyszłości i udane życie intymne mnie zgubi już niebawem :D

Gość gość
bo jest moja droga dla seksu on cie nie kocha albo może nawet udaję.

Gość gość
bardzo mnie kocha, ale ciężko wytłumaczyć miłość komuś kto jej nie doświadczył

Gość gośćGG
Nie rozumiem narzucania komuś swoich przekonań, jeśli ktoś chce czekać z seksem do ślubu ok, jeśli nie czeka też ok.