Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baron pancerny

To nie kobiety maja wysokie wymagania tylko wiekszosc facetow to pisdy

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Nie umiesz czytać ze zrozumieniem tu nie chodzi o religijność

Gość gość
niestety 80% mężczyzn z wami jest tylko dla seksu moje drogie. dzięki bogu...bo ja się już bałam, ze chodzi mu o kasę albo intelektualne rozmowy

Gość gość
w przeciwieństwie do ciebie potrafię, więc czytając te badania rozumiałam całość, a nie na wyrywki. seks dopiero po ślubie to jedna z cech ludzi którzy są bardziej religijni i wierzą w bycie razem aż po grób - nawet jak małżeństwo jest nieudane. Takie było podsumowanie tego raportu.

Gość gość
w przeciwieństwie do ciebie potrafię, więc czytając te badania rozumiałam całość, a nie na wyrywki. seks dopiero po ślubie to jedna z cech ludzi którzy są bardziej religijni i wierzą w bycie razem aż po grób - nawet jak małżeństwo jest nieudane. Takie było podsumowanie tego raportu. popieram, też znam te badania. No ale żeby cos zrozumieć ze statystyki to trzeba znać kontekst jeszcze:)

Gość gość
gość dziś Nie umiesz chodzi, że skupiasz się na aspekcie miłości a nie ******iu. Wstrzymanie z seksem zwieksza szanse przetrwania związku.

Gość gość
to akurat sobie sam wymyśliłeś. Prawda jest taka, że w seks między dwojgiem kochających się ludzi tylko wzmacnia więź i to potwierdzi każdy w udanym związku (oraz badania naukowe)

Gość gość
Wstrzymanie z seksem zwieksza szanse przetrwania związku. a wstrzymywanie moczu szkodzi nerkom

Gość gość
gość dziś Nic nie wymyśliłem tylko to są badania które są w internecie. Miłość przyciąga a nie seks

Gość gość
gość dziś Kompletne bzdury zobacz na kafe na te tematy nawet nie opłaca im się odpisywać. Zwieksza szanse przetrwania związku to dlaczego kobieta która zacznie uprawiać seks w związku na drugi dzień facet ją olewa? a jak kobieta zachoruje na ciężką chorobę facet oleje będzie miał gdzieś tacy są 80% mężczyzn sprane mózgu erotyką, myślenie wkółko o seksie.

Gość gość
gość dziś - widzę równie dużo tematów gdzie kobiety nie zgodziły się na seks i również zostały olane. Ludzie po prostu czasem się nawzajem olewają i seks nie ma z tym nic do rzeczy Za odejściem od kogoś podczas choroby stoją inne, dużo poważniejszy powody niż seks. To akurat jest wtedy najmniej istotne. Nie wszyscy potrafią sobie psychicznie poradzić z chorobą bliskiej osoby.

Gość gość
gość dziś Odszedł bo był tak napalony że musiał iść do innej tak widział kobietę którą kochał.

Gość gość
normalna kobietaa dziś Pozwol ze zamiast prawiczkow ja cie oswiece jesli pozwolisz. Mam 37 lat i 2 synow 9 i 15 lat i widze co sie dzieje wsrod mlodziezy. Seks seks seks i jeszcze raz seks. Jak ktos przed slube zalicza kolejne dziewczyny to dlaczego po slubie nagle mialby przestac. Nie jestem fanka barona pancernego ale w wielu kwestiach szczegolnie nt. rodziny ma racje jak malo kto. Nie jestem tez zadna moherka ale nie chce by moi synowie zachowywali sie jak psy na baby. Jak tobie nie przeszkadzalo miec wiele zwiazkow i z kazdym uprawiac seks to gratuluje. Niech zgadne jestes nadal niezamezna nie z wyboru prawda? x 100/100 :D zgoda w 100% !!!

Gość gość
ludzie chorzy mogą seks uprawiać np. we wczesnym stadium raka. Mimo to partnerzy czasem uciekają. To nie chodzi o seks. Twoja obsesja na punkcie seksu jest naprawdę dziwna - wszystko do tego sprowadzasz.

Gość gość
gość dziś - poczytaj temat dalej i zobacz czy dalej będziesz się zgadzać z tą wypowiedzią.

Gość gość
bo wiem jak psuje związek

Gość gość
skąd wiesz? Nie byłeś w związku, nie uprawiałeś seksu, a twoja zdolność czytania prasy naukowej pozostawia wiele do życzenia. Więc?

Gość gość
Poczytałam i jestem w stanie zgodzić się z tą tezą. Jestem kobietą, nie mam dużych wymagań w względem mężczyzny. Oczywiście musi pracować, mieć w sobie jakąś kulturę, nie musi być przystojniakiem, ważne żeby dbał o Siebie i miał jakiś styl. Oczywiście ważne żeby miał prawo jazdy i posiadał samochód nie ważne jaka marka. Zależałoby mi również na tym aby był wolny od nałogów. Po prostu taki normalny człowiek. Niestety nie udało mi się na takiego natrafić. Każdy albo bez pracy albo 1200 zł bo na więcej mu się nie chce! Kultura oczywiście była, ale tylko na początku. Po czasie również wychodziło, że lubi sobie wypić, przypalić zioło. Po przecież to takie modne. Też uważam, że 20 paro latki to nieudacznicy.

Gość gość
gość dziś Wiem bo byłem w związku a jak tobie się nudzi i wkółko mówisz, że seks jest ważny w związku to spróbuj facetowi nie dać kilka razy to zobacz jego miłość do ciebie. Umacnia bo facet jest dla seksu nie z miłości dlatego z tobą jest w związku.

Gość gość
może takie masz środowisko? Większość moich znajomych to ogranięci ludzi. Nie wszyscy mają prawko i samochód, ale albo studiują albo mają pracę (a często jedno i drugie).

Gość gość
gość dziś A ty mężatka, że tak się tłumaczysz? poczytaj co napisała normalna kobietaa.

Gość gość
"byłeś"...i pewnie zostawiła cię przez brak seksu. Tak się składa, że właśnie chorowałam i seksu nie było. Facet mnie nie zostawił i był dla mnie ogromnym wsparciem.

Gość gość
jeżeli to do mnie to czytałam, nawet odpowiedziałam. Niestety, normalna kobieta tak się zacietrzewiła (lub straciła zainteresowanie tematem), że już nie odpisała dlaczego porównuje swojego 15 letniego synka do związków dorosłych ludzi ;)

Gość gość
gość dziś Mężatka?

Gość gość
narzeczona :)

Gość gość
gość dziś Powtórzę po raz kolejny seks nie jest ważny w związku jedynie pokusa, łamania zasad powoduje, że ludzie skakują do łóżka bo jest ciekaw jak z dopalaczami. Ludzie myślą, że to normalne że stukając się z wieloma partnerami jest normalne w związku.

Gość gość
więc uprzedzając argument - nic go przy mnie nie trzymało. Nie byliśmy wtedy nawet zaręczeni.

Gość gość
16.25 - NIC nie potwierdza twojej tezy. Poza tym gdzie jest pokusa w ogólnie akceptowanej czynności? I nowość w czymś co robi się od lat? ;)

Gość gość
dawniej ludzie byli jako jedyni partnerami seksualnymi a nie jak dzisiaj nie wiadomo czy nie 20x :D

Gość gość
może umacnia tylko dlatego, że facet jest dla seksu

Gość gość
bedziesz brała ślub kościelny? bo jak tak to niestety nie dałbym tobie rozgrzeszenia