Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy uważacie,że chłopak może uderzyć dziewczyne

Polecane posty

Gość gość

czy uważacie,że chłopak może uderzyć dziewczyne

Gość gość
Uderzyc ?? ma n*******lac ile wlezie a nie uderzyc bo za duzo sobie pozwalają .

Gość gość
a czy uważasz, że mogę ci obciąć fiuta?

Gość FogielBokser
Oczywiscie że należy bic jak sie czepia i bije chłopaka. To normalne jest żeby jej oddac pierwsze co czuje człowiek który jest bity to zeby sie bronic i oddac, nie wolno tego uczucia wyrzucac trzeba oddac to naturalne. Ja bije dziewczyny które mnie uderzą nie ma tak że lżej bo co to jakies nadludzie k****, ostro wale po ryju zazwyczaj po 1-2 uderzeniu płacze. Pozdrawiam i Panowie jak kobieta was bije to oddawajcie jej mocno. A pantoflarzy lejcie w grupkach

Gość gość
Wogole o czym my tu piszemy. To jest oczywiste ze jak kobieta uderzy faceta to nalezy jej zajebać nic takiego jej sie nie stanie za darmo nie dostanie , dostanie za to ze uderzyła faceta. Ja np tak jak FogielBokser wyżej bije kobiety i nie obchodzi mnie to że są słabsze, jak są słabsze to po co do sliniejszych wyskakuja , smieje sie z kobiet które mówią ze mają okres i mogą wtedy uderzyc typowe szmaty. Wielokrotnie wyskakiwali do mnie pantoflarze w obronie kobiety to żałowali tego , (wykręciłem nadgarstki) Teraz są po mojej stronie bija tez kobiety.

Gość gość
Może ale tylko wtedy, kiedy sprawia jej to przyjemność:P A do tych damskich bokserów powyżej Palcie zelówy parówy :D

Gość gość
Kobiet sie nie bije , a jak zbyt pyskuje czy walnie faceta to zlapac za raczki przytrzymac i powiedziec jak dziecku zeby przestala

Gość TrzebaBićKobiety
Uwierzcie mi, nie ma nic lepszego jak uderzyc kobiete po ryju z pięsci lub plaskacza (która bije męcżczyzne w szkole pracy lub gdziekolwek), to cos wpaniałego te uczucie ehh. lubie pierdolnąć takiej kobiecie . Kiedys rozjebałem 3 paniusie. Zaczepiały mnie w biedronce narpierw jedna popisywała sie potem dwie doszły i tak cały czas (downa nie mam ) nie wiem czemu to robiły chyba chciały swoje ego podniesc, zgubiłem je dochodze do kasy wyjmuje zakupy nagle znów one za mna , jakies pyskówki lecą '' rusz sie kurwa bo nie mam czasu '' '' szybcie '' popychały itd. wyszedłem pakuje do bagaznika zakupy i nagle słysze ''ty jebany chuju'' udałem ze nie słyszałem ale z pod oka patrze odwrociły sie i poszły w swoja strone . podbiegłem zajebałem w cymbał każdej po kilka razy . Ich otynkowane ryje jebanych pustaków wyglądały jak by przepraszały za wszystkie zło całego świata i wszechświata, no zaskoczyłem lampucery po prostu, każda miała jakies ślady jedna nawet ubytki w uzębieni. historia nie zmyslona. panie miały jakies na oko 19-24. Niestety dużo jest takich i nalezy robic tak jak ja. nie czujcie sie z tym źlie. A jak wam mówią ze jestescie damskimi bokseramit o trzeba sie smiac .

Gość gość
gość dziś Kobiet sie nie bije , a jak zbyt pyskuje czy walnie faceta to zlapac za raczki przytrzymac i powiedziec jak dziecku zeby przestala Trzeba n*******lac a nie gadaac po pustych otynkowanych pustych łbach. Myslisz ze takie coś pomoze ? nie wy czujecie sie za dobrze nietykalne, teraz trzeba to zmieniac my was będziemy lac jak wam nie podoba sie.

Gość KibolL
Zaden facet nie uderzy kobiety jak go nie w*****a. Kobiety są jebniete na łęb bo nie potrafia zrozumiec ze faceta nie może bic kobieta bo moze jej z***bac w łeb. A te kuwy są wielce urażone jak facet im odda. to co ma zrobic? przeprosic. Trzeba wam oddawa za wszystko. teraz bede szedł na stadio to jakiejs pani zaj***emy w łeb, tak dla rozrywki.

Gość gość
To o biciu kobiet/dziewczyn pisała patologia. Żaden szanujący się mężczyzna nie podniesie ręki na kobietę, jedynie taki o niskim ilorazie inteligencji z patologicznej rodziny.

Gość gość
dziś czemu, źle napisał twoim zdaniem

Gość gość
Tak uwarzamy że należy bic dziewczyne gdy ona to zrobi. Nie rozumiemy tylko jak można nie oddac dziewczynie która uderzy faceta

Gość gość
gość dziś To o biciu kobiet/dziewczyn pisała patologia. Żaden szanujący się mężczyzna nie podniesie ręki na kobietę, jedynie taki o niskim ilorazie inteligencji z patologicznej rodziny. Nie wprowadzaj w pład cytelników kafeterii, doskonale wiesz ze coraz czesciej kobiety dostają łomot dobry łomot od mężczyzn ponieważ to poniżajace i bolesne jak kob ieta moze uderzyc mężczyzne a on jej nie może oddac. i ty nazywasz to patologią. Kobieta uderza faceta i facet powinien jej oddac. Teraz wyobraźcie sobie jak by kobiety były silniejsze, z ich głowami osobowoscia i charakterem biły by wielu wielu meżczyzn.

Gość ZawodowiecWBiciukobiet
Kto bije kobiety wciska jeden kto nie bije 2 a kto kiedys uderzył kobiete wciska 3.

Gość gość
Że ci się chce pajacu pisać samemu ze sobą ...

Gość gość
Gdy go zaczepia to tak, bo dlaczego nie

Gość gość
KingaStefankaFanka dziś No nie powinie, ale myslisz ze my was kobiety bijemy pierwsi ? po co jak na was można krzyknac nie trzeba bic, to wy pierwsze zaczepiacie a potem rozwod, głupie baby żal mi was, ida do was cieżkie czasy , dawanie d**y nie pomoże juz pamietajcie. Weźcie sie za siebie

Gość gość
jeśli ktoś stosuje wobec ciebie przemoc fizyczną, to masz prawo się bronić, niezależnie od płci. ale dawanie w twarz kobiecie za to, że się awanturuje i rzuca wyzwiskami jest tym samym, co przypier/dolenie kolesiowi w takiej sytuacji - dziecinne, ryzykowne, patologiczne.

Gość gość
jeśli ktoś stosuje wobec ciebie przemoc fizyczną, to masz prawo się bronić, niezależnie od płci. ale dawanie w twarz kobiecie za to, że się awanturuje i rzuca wyzwiskami jest tym samym, co przypier/dolenie kolesiowi w takiej sytuacji - dziecinne, ryzykowne, patologiczne.

Gość TrzebaBićKobiety
gość dziś Żadna patologia to nomralne. o co twoim zdaniem miałem zrobic ? pewnie nie zwracac uwagi odejsc i byc tym kulturalniejszym, tto jest chore tak ci wpojoną w głowe i teraz wpajaja to mężczyznam ze lepiej odejsc, a nie prawda lepiej zaj***c takie i tak zrobiłem z********m w ryj przeprosili grzecznie potrzesły sie troche popłakały i myle że zrozumieje bo p*********lenie w łby było mocne. W sklepie mówiłem żeby sie nie czepiały to one swoje nawet sklepowa im uwage wzróciła.

Gość gość
nie, to nie jest normalne. napaść fizyczna za słowa nie jest niczym normalnym. dorosły człowiek umie się się pohamować.

Gość gość
gość dziś Ja uważam że Patologia to ci co piszą że oddac kobiecie któa bije mężczyzne to patologia. Wy jestescie patologia bo nie rozumiecie prostych rzeczy ktos wam wrzucił do głowy że nie można i koniec. jak nie można jak one cie bije to i ty jej z***b. Kiedys ona sie urodziłą i ty też kiedys, i dlaczego ona ma cie niszczyc bo bicice niszczy. Na koncu ci powie ze mezczyzni krocej żyja bo nie cbhodza do lekarza. prawda jest taka że męzczyzni pracuja na upośledzone kobiety a kobiety c***a robią.

Gość gość
A ja jestem dziewczyną, jestem wysoka i postawna i dlatego lubię bić facetów i to robię :P Nie jeden już ode mnie dostał łomot.