Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

caroline_julie_

Alimenty

Polecane posty

Gość gość
wiem, bo moje siostry odwiedzaja mojego ojca, jedna z moich siostr jest matką chrzestną ich córki, często tak się pojawiają. więc mówią mi co i jak u niego... poza tym przez 5-6 miesięcy po rozwodzie bardzo często byłam u taty, miałam z nim normalny kontakt, z dwoma jego pasierbicami chodziłam 3 lata do gimnazjum i z początku nawet się z nimi "trzymałam". Po czasie już kontakt nam się zmiejszył. Z jego pasierbicami przestałam się zadawać. xxx rzygam już tą patologią

Gość gość
Sprobuj sie dowiedzec wszystkiego calej prawdy ale na swoje oczy uszy moze gosc****ije moze ma depresje moze sam z soba sobie niedaje rady moze tak naprawde bardzo cie kocha przewaznie wszystko jest na odwrut niz to wyglada wszystko jest inaczej niz sie wydaje mozliwe ze przez te wszystkie lata mial jakis problema i sam sobie nie dal z nim rady pogadaj z nim madrze i uczciwie moze wszystko sie zmienic daj mu czas i sama nie podejmuj pochopnych decyzi dobranoc :)

Gość gość
Najlepiej po poradę udać się do sprawdzonego adwokata, ja wspolpracuje z kancelaria www.adwokat-dudek.com, wiec uważam że smiało możesz się podpytac a wszystkie twoje wątpliwości zostana rozwiane :)