Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorcas97

Za niecałe dwa miesiące mam studniówkę!!!

Polecane posty

Gość dorcas97

Sluchajcie, postaram się zwięźle opisać mój problem. 5 miesiecy temu, w wakacje poznałam wspaniałego chłopaka. Zakochalam sie w nim od pierwszego wejrzenia, kiedy tylko popatrzyłam w jego cudowne, niebieskie oczy. Później jeszcze kilka razy się spotkaliśmy ale on pomimo tego że było nam dobrze i zachowywal się normalnie jak mój chłopak stwierdził że on to tylko szuka przygód. Wyznałam mu, ze się w nim zakochalam ale jego to chyba przeraziło i kontakt się urwał, pomimo tego że obiecywał ze będziemy ten kontakt utrzymywac. W każdym razie ja dalej jestem w nim zakochana pomimo tego że nie gadamy za bardzo tylko czasem się zobaczymy na jakiejś imprezie ale oprócz przywitania nic więcej nie robimy :/ ostatnio koleżanka powiedziała mi ze z nim gadała i on chce mi ułatwić to ze jestem w nim zakochana ale to ze się nie odzywa nie pomaga bo chciałabym chociaż się z nim kumplowac. Moje pytanie jest takie : czy mogę go zaprosić na studniówkę ?!?!?!? Jest jedyną osobą z którą tak naprawdę chciałabym się bawić. Dzisiaj tez ktoś mi powiedział ze nie mam nic do stracenia i warto spróbować. Poza tym, chyba każdy chciałby dostać zaproszenie na studniówkę ? To taki wyjątkowy dzień. Chce się dobrze bawić po prostu. Oczywiście mam kolegów i braci wiec nie mam problemu żeby z kimś pójść. Po prostu bardzo bym chciała właśnie z nim. No nie wiem ale ja na jego miejscu bym skorzystała bo w końcu pójdzie na nie byle jaka zabawę i wszystko ma oplacone bo ja za to place. Myślę że jeśli się zdecyduje to poczekam jeszcze 2 tygodnie i go zaprosze tylko dobija mnie fakt ze mógłby odmowic

Gość gość
Dobrze robi, że się nie odzywa. Wcale nie będzie Ci lepiej jak będziesz się z nim kolegować, bo wciąż będziesz sobie robić nadzieje, szukać czegoś w jego gestach, słowach. Często niesłusznie nad interpretując jego zachowanie. Ale po tej studniówce też spodziewasz się czegoś więcej. Może nawet tylko w podświadomości, ale tak jest. Oczekujesz, że zobaczy Cię wystrojoną i oniemieje, że po takiej wyjątkowej nocy on jednak zechce związku. A on może zechcieć najwyżej seksu. Mądrze robi, że Cię poinformował o swoich intencjach i stara się od Ciebie odizolować.

Gość Dorcas97
Ja wiem, że nie mam na co liczyć. Chce po prostu spędzić ten wyjątkowy dla mnie dzien z najważniejsza dla mnie osoba.

Gość Dorcas97
I masz rację oczekuje czegoś po tej studniowce. Ale nie tego, że się zakocha i padnie, tylko ze pozna mnie od drugiej strony i nie będzie źle o mnie myślał