Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To miłość? Czemu nie mogę przestać?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiedziałam, że ma żonę jak zaczęłam się w nim zakochiwać. Próbowałam to powstrzymać, unikać, zdusić w sobie. Próbowałam o nim nie myśleć, a im bardziej próbowałam tym więcej o nim myślałam. Teraz już nie ma sekundy, żeby mi w myślach nie towarzyszył. Widujemy się często z racji zawodu więc nie umiem go unikać. Naprawdę chciałam przestać. Nie chciałam nikogo krzywdzić, nic burzyć, gdybym tylko mogła go nie spotkać. Rozmawiamy coraz więcej, niezwyczajnie. Nie umiem zasnąć póki mi miłych snów nie życzy. Zamiast do telefonu tak bardzo chciałabym uśmiechnąć się do niego. Przytulić, zasnąć i obudzić się przy nim. Widzę w jego oczach uczucie, widzę w jego słowach czułość. Widzę, że też bardzo się z tym męczy. Gdy przypadkowo dotknie mojej dłoni ja zapominam o całym świecie. Wciąż o tym myślę. On szuka kontaktu, ja staram się powstrzymać. Ale poddaję się, ulegam, nie umiem walczyć. Tak bardzo chcę. Obawiam się, że niedługo się zapomnę i sobie pozwolę, on też pozwoli. Czemu nie mogę przestać?

Gość hgjhkfjkk
pomysl, ze wieczerem kladzie sie kolo niej, mowi, ze pieknie wyglada, odgarnia jej wlosy z twarzy i ze ja bardzo kocha, w lato jadom na wakacje do Paryża i calujom pod wieża, a potem w góry gdzie uklada jej serdze z kamieni i mowi, ze kocha. Potem wradza do Ciebie i mowi, że chciałby Cię tak bardze, ale musi bydź przy dzieckach, bo dziecka najważniejsze.

Gość kekekkeke
ja nie zostawiełabym meża dla innege, bo nie zostawie kas...znaczy milsci swego życia czy jak to sie mowi, ale dzieci som najwarzniejsze i dlatego z powodu kas..znaczy dzieci siedze dalej. Nie ze nie chce mi sie robic, ale skoro maz moze przyniesc kapuste to nie dla mnie, tylko ze dzieci,a w szafie juz 40 par buta.

Gość gość
Dzisiaj pierwszy raz z tego powodu płaczę.

Gość kekekkeke
kasa jest kasa, a miłosć mozna narysować przy pomocy kamieni, ołówka, wazne, ze kasa sie zgadza

Gość gość
a jesli nie maja dzieci?

Gość gość
Mam podobna sytuacje:-) i dusze w sobie te uczucie nie darze do kantaktu blizszego, musisz ciagle byc ostrozna i nie dawac na wiecej bo byc moze swoim zachowaniem dajesz mu nadzieje.

Gość gość
Jeśli chcesz mieć pewność, co on myśli o Tobie, co czuje, polecam Ci moja tarocistkę Sofii. Jest rewelacyjna. Napisz do niej na adres tarocistkasofii@wp.pl

Gość różowa blondyna
Kobieto on ślubował miłość, wierność i uczciwość małżeńską i że nie opuści aż do śmierci innej kobiecie. Stanął z nią przed ołtarzem i złożył przysięgę, a ksiądz pobłogosławił ich związek. Przysięgali sobie na dobre i na złe, a Ty... Ty nie masz prawa. Dlatego musisz ukrócić te kontakty do minimum, ograniczyć do spraw zawodowych i zapomnieć o nim. On ma żonę. Kładzie się codziennie z nią do łóżka, uprawia z nią seks, opowiada o tym co w pracy, rozwiązują razem problemy, mają wspólne wspomnienia i setki innych rzeczy, które ich łączą. A gdyby on nie dawał Ci spokoju masz obowiązek przypomnieć mu o tym co przysięgał przed ołtarzem swojej żonie.

Gość gość
Jeśli chcesz mieć pewność, co on myśli o Tobie, co czuje, polecam Ci moja tarocistkę Sofii. Jest rewelacyjna. Napisz do niej na adres tarocistkasofii@wp.pl