Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna wyjechala za granice na studia i.....

Polecane posty

Gość gość

Moja dziewczyna wyjechala za granice na studia na 7 miesiecy, po miesiacu od wyjazdu z Polski wstawia sobie nagle zdjecie z 'kolega'(w cudzyslowie, bo nie mam pojecia kim dla niej jest, nie widzialem jej miesiac, nie wiem co sie dokladnie u niej NAPRAWDE dzieje, jedynie rozmawiamy, piszemy, skype). Co mam o tym sadzic? jestem i w****iony i jest mi przykro

Gość gość
nic. Dziewcyzna wyjechała i tyle. Ja swojego nie widziałam 3 miesiące bo był na wymianie w Portugalii i z jakąś chinką i multumem dziewczyn miał zdjęcia. No big feelings.

Gość gość
Przykro mi to pisać ale ona już Ciebie zdradza. Każda dziewczyna, która wyjeżdża na Erasmusa tak robi. No i to w końcu dziewczyna z Polski co? A polki są wyzwolone i sypiają z kim popadnie a jak zagraniczny to zrobią to jeszcze chętniej.

Gość gość
To nie jest erazmus... Po prostu nie rozumiem jej dzialan, ze mna nie ma na portalu spolecznosciowym zadnych zdjec, a wyjezdza i po miesiacu wstawia nagle zdjecie z kolega jak sobie stoja razem, czy to ja jestem jakims debilem ze wydaje mi sie to ostro p******e?

Gość gość
Może ją po prostu zapytaj?