Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dopiero trzeba zdradzić żone aby zaczęła dbać o siebie

Polecane posty

Gość gość

Inaczej myśli ze wszystko jej sie należy. Dopiero zdradzisz, to zacznie coś robić. Proste. Komu żona nie daje i przestaje sie podobać dobra rada zdradzić ale tak żeby sie dowiedziała a nie po cichu.

Gość gość
Dobra rada? Widać jakie masz podejście do żony D U P E K! Jest os takiego jak szczera rozmowa a nie lecenie do pierwszej lepszej s u k i ;) żal mi Ciebie kolego

Gość gość
Jesteś debilem, zakładasz kolejny temat, już c***isały kobiety w poprzednim, że żona zaczyna bardziej dbać o siebie jak SAMA ma kochanka, a jak mąż ją zdradza, to zbiera dowody, żeby mieć w sądzie podkładkę na uzyskanie alimentów na siebie :)

Gość gość
Żony często są leniwe, po ślubie koniec dbania o siebie. Dopiero jak zdradzisz to widzi że cos jest nie tak i moze ruszy dupsko do fryzjera i na siłownie

Gość gość
Masz rację! I świetnie, że tak bardzo dbasz o żonę. Tak rób. Ona wtedy się zacznie o siebie starać. Już nie dla ciebie oczywiście, ale co tam. Dobro żony jest dla ciebie ważniejsze, prawda mój ty bohaterze mysiu-pysiu?

Gość gość
Nie przesadzajcie. :) Są takie kobiety, które po prostu o siebie dbają zawsze.... i przede wszystkim dla siebie i własnego dobrego samopoczucia.

Gość gość
Kobiety są słabe psychicznie zdrada to dla nich bodziec, dopiero wtedy sie za siebie wezmą

Gość gość
gość dziś I są takie (i tacy), które po ślubie przestają bo dopiero wtedy zauważają, że nie ma dla kogo. Autorze, cieszę się, ze twoja żona wreszcie znalazła kogoś kogo kiedyś chciała widzieć w tobie.

Gość gość
10.47 Nieprawda. Kobiety są psychicznie o wiele silniejsze od mężczyzn.

Gość gość
Dla twojej żony faktycznie była bodźcem do wzięcia się za siebie. A ty ciągle, z niejasnych dla mnie przyczyn twierdzisz, że ona chce się podobać tobie.

Gość gość
Tak dopiero wtedy sie za siebie weźmie wg.twojego rozumowania a potem znajdzie innego.Wiesz dlaczego niektóre zony nie dbają o siebie i nie chca seksu bo im zwyczajnie nie zalezy na mężu .Jesli kobiecie zalezy to sie stara ,nie chodzi tylko o wygląd zew ale tez w seksie zadowolić męża i sprawić mu przyjemność,na godzien ugotować potrawę ktora lubi itd.Jesli tego nie robi to jej się nie chce bi jej nie zalezy.

Gość gość Marek
Moja kumpelke zdradzil maz .Kumpela ladna i zgrabna,zdradzil ja z pokraka z pracy,gruba i przecietna,z tym ze dawala kazdemu za darmo to skorzystal,smutne.Dzis kopnal ja w d**e bo zaczela chciec czegos wiecej

Gość gość
oral to nie seks

Gość gość
co zrobiłeś dla swojej żony pewnie nic dobrego tylko masz oczekiwania, hrabia drakula!

Gość gość
ciul a nie mąż

Gość gość
No właśnie

Gość gość
no jak to co zrobił dla żony? zdradził ją, by zaczęła o siebie dbać