Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy wyciągnelyscie z fotelika

Polecane posty

Gość gość

tą wkładkę dla noworodków?

Gość gość
Wszystko zależy od rodzaju fotelika, wielkości tej wkładki oraz wielkości dziecka. Ja mam fotelik maxi cosi cabriofix.. i tam wkładki to taka gąbka pod pupą połączona z oparciem na plecy i takim grubszym rulonikiem nad głową. Nie pamiętam, kiedy ją wyjęłam, chyba około 3 miesiąca... nie wiem, w każdym razie kiedy ją wyjęłam, to kupiłam taką wkładkę redukcyjną na okolice głowy.. czyli zmniejszała ona fotelik tam, gdzie jest kark, głowa.. żeby się głowka nie obijała.. A zanim przyszła przesyłka z tą wkładką, to używałam małego ręcznika zwiniętego w rulon i okalałam nim głowę.

Gość gość
ja wkladki ani razu nie uzylam- byla za mala. Synek 4kg, do tego urodzony w styczniu wiec zawsze jak jezdzilismy to byl w pajacu wiec we wkladke sie nie miescil :D

Gość gość
Ja też mam Cabriofixa od Maxi Cosi. Wkładkę dla noworodka wyciągnęłam tak pod koniec drugiego miesiąca życia synka, bo był ogólnie dużym dzieckiem i wkładka już przeszkadzała i było mu niewygodnie.

Gość gość
ja miałam maxi cosi citi, wkładkę wyjęłam po kilku razach, syn ważył 4 kg więc jakoś nam ta wkładka specjalnie nie była potrzebna