Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna 26

Czy nauczycielowi wypada mieć konto na portalu randkowym?

Polecane posty

Gość gość
dlaczego nie ? nauczyciel też człowiek. i tak jak inni napisali, każdy ma prawo do szczęścia

Gość gość
Moim zdaniem nie wypada. Nauczyciel powinien być wzorem dla uczniów, a posiadanie konta na portalu randkowym to uniemożliwia.

Gość gość
Właśnie wręcz przeciwnie, wypada, a nawet powinien, jak nie potrafi znaleźć sobie drugiej połówki w "realu" powinien założyć konto.

Gość gość
Wy se chyba jaja robicie

Gość gość
Nauczyciele sami moralizują uczniów, że nie należny poznawać drugiej połówki przez internet, a my mamy popierać ich obecność na portalach? Co za różnica? Na portalach tez są oszołomy, zbokole itd :/ Brak słów

Gość gość
Co innego gdy nauczyciele przestrzegają uczniów, często dzieci przed tym, a co innego, gdy sami szukają. Są dorosłymi ludźmi i maja do tego prawo. Poszukiwanie męża/żony nie jest niczym nagannym i sposób nie ma znaczenia.

Gość gość
Nauczyciel to też człowiek, jak każdy z nas i ma prawo do szczęścia. Zresztą co w tym złego? Jeśli nie wystawia tam roznegliżowanych zdjęć i nie pisze głupot, to nic złego nie robi. Czasem na żywo jest większa "patola, oszolomy i zbokole" także, ja jak najbardziej jestem za tym, aby nauczyciele szukali szczęścia tam gdzie chcą. A już na pewno nie jestem przeciwny temu.

Gość gość
Ja, jako nauczyciel z wieloletnim stażem pracy, nie wyobrażam sobie, żeby nauczyciel zakładał konto na portalu randkowym. Jest to nieetyczne i jestem przeciwna temu.

Gość gość
Głupoty Pani gada, nauczyciel jak najbardziej ma do tego prawo. Jest człowiek tak samo jak ja czy moi rodzice i ma prawo do szczęścia. Nie ważne, w jaki sposób szuka "drugiej połówki".

Gość gość
Jestem nauczycielką z krótkim stażem, ale osobiście uważam, że nauczyciel jest to człowiek jak każdy inny. Spójrzcie ile polityków, osób publicznych popełnia gorsze błędy. Jeśli nauczyciel nie chwali się na prawo i na lewo tym co robi, nie umieszcza na portali roznegliżowanych i prowokujących zdjęć, które mogą trafić do uczniów, to nie ma nic w tym złego. Wszytko jest dozwolone TYLKO NALEŻY ROBIĆ TO Z GŁOWĄ! A wszytko wtedy będzie ok :)

Gość gość
Zgadzam się z opinią wyżej. Nauczyciel, to nie to samo co zakonnica... A chyba niektórzy tak myślą. Równie dobrze pani na kasie w biedronce, też nie powinna mieć portali, bo tez jest rozpoznawana przez uczniów, służy ludziom i jest wizytówką tej firmy.........

Gość gość
Uważam, że nauczyciel to też człowiek, więc wypada, szkopuł w tym, że raczej powinien by ostrożny z odkrywaniem swoich tajemnic oraz zawieraniem znajomości. Może stac się obiektem żartów lub nawet szkalowania czy szantażu ale dlaczego nie. Ja jestem pedagogiem, nie nauczycielem ale blisko, mam profil - konto na http://datezone.com/ nawet ze zdjęciem, tagi niestety trochę ostrożniejsze ale jestem zadowolona

Gość gość
Wszystko dla ludzi! ja pracuje w szkole jezykowe a mam konto na sexfocia.pl i jest w porzadku, byłem na paru spotkaniach. Kilku ostrzejszych, if you know what i mean ;> także korzystaj poki możesz