Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najlepsze miejsce na pierwszą randkę

Polecane posty

Gość gość

Cześć, jestem parę miesięcy po rozwodzie, mam 32 lata. Nie planowałam tego, ale tydzień temu podczas zakupów poznałam sympatycznego faceta. Doradził mi przy zakupie win i zostawiłam mu swoją wizytówkę (jestem doradcą żywieniowym, a wspominał, że interesuje się zdrową dietą). Sprawiał mimo wszystko wrażenie nieco nieśmiałego, ale mimo to wczoraj się do mnie odezwał. Wyraził chęć spotkania się, ale wybór miejsca pozostawił mnie. Nie chcę go jakoś wypytywać o upodobania, ale wiem o nim niewiele. Gdzie warto się spotkać, co radzicie? Chciałabym, żeby to nie była taka do końca sztampowa randka typu kawiarnia albo pub.

Kolacja w jakimś fajnym miejscu - jeśli nie znasz faceta, to tak będzie najbezpieczniej, bo jeść to każdy lubi.

Gość gość
hmm...też myślałam o jakimś lokalu ze zdrową oryginalną kuchnią i dużym wyborem win , ale odrzuciłam ten pomysł, jako zbyt standardowy...z drugiej strony kiedy się kogoś nie zna, może lepiej wybrać wariant typowy, bez jakichś szaleństw, bo można nie trafić i szansa na znajomość przepadnie