Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem jak ja przeżyję Wigilię z teściową. Tak bardzo nie chcę jej widzieć.

Polecane posty

Gość gość

Niestety, instytucja małżeństwa zakłada jakieś kompromisy, a ponieważ mąż w zeszłym roku spędził całe święta ze mną u moich rodziców, a w tym roku chciałby pobyć ze swoją rodziną, natomiast rozstawać się na ten okres świąteczny nie wyobrażamy sobie, to w tym roku niestety doczekałam dopustu Bożego, jakim jest spędzenie tych kilku wiglijnych godzin z moją pożal się teściową. Zanim się na mnie rzucą hieny niemające bladego pojęcia jak bardzo antypatyczna, apodyktyczna i chamska potrafi być moja teściowa nie tylko wobec mnie, ale i wobec ludzi z pracy, a nawet pozostałej rodziny, niech sięm zastanowią, czy nie mdliłoby ich na myśl o wigilii z osobą, która nazwała ją osobą "mniej ciekawą od jej syna", jej wesele nazwała "wsiowym" : "kiedy to wasze wsiowe wesele?" - tylko dlatego, że odbywało się w mniejszej miejscowości w zajeździ u znajomych, teksty typu: "t będziesz za mało zarabiała!!!!" 0 przy synu, który b. sie wtedy wkurzył ale wiadomo, matki się nie wyprze w święta (niestety). przykłady mogłabym mnożyć, kiedyś rozporządzała się naszym mieszkaniem i chciała klucz pod naszą nieobecnosc bo żyje w mysl zasady ze kto wiecej za nie płąci (bo wiecej zarabia,) to jest jego. co z nią wycierpiałam to moje. a tej wigilii zwyczajnie sie boje. bo czuje że znów coś palnie. przecież na każdym prawie spotkaniu coś waliła takiego, aż zaczłęam jej unikać. boję się ze zepsuje mi swieta. palnie coś takiego że będę się 3 dni wkurzać , moze tak byc. na wlasnym weselu mi przytykała co jest w nim jej zdaniem nie tak! a synowi nic oczywiscie nie powiedziala. mowila mi ze jej druga synowa specjalnie zaszla w ciaze zeby sie dalej nie uczyc (a i tak jet po studiach) podczas gdy wszyscy doskonale wiedzą że to jej mąż był napalony na to dziecko i bez przerwy mówił matce ze nie moze sie dziecka doczekać i żone namawia na ciążę. po prostu babsko dramat, do wnuczki sie mega wtrąca, mówi tej drugiej synowej "jak ją trzymasz? nie tak! zrób to zrób tamto, tu krzywi, jemu za zimno, jemu za ciepło" - aż synowa wybuchła podobnie jak to było u ktorejs z Was co temat o ciotce założyła. generalnie baba toksyk na 102, ale ze bedzie na wigilii u chrzestnej mojego męża to jestem na nią skazana. K....wa mać może tutaj sobie poprzeklinam, bo nawet w ten czas kiedy powinien czlowiek sie odstresowac i odpoczać, będzie musiał w napięciu i stresie czekać aż babiszcze sobie pójdzie! oczwyiście na pewni też będzie szopka z wieszaniem się mojemu męzowi na szyje i obściskiwaniem na siłę gdy on się wyrywa jak może. Pocieszcie jakoś :((((

Gość gość
z tym mieszkaniem chodziło mi o to, że kiedyś chciała sie tam wtrynić jak byliśmy na wyjeździe, bo uważała że jak syn więcej płaci to jego, a moje to już nie,. to było jak jeszcze bylismy narzeczenstwem. masakra z tą kretynką

Gość gość
Ile jeszcze założysz tematów o teściowej?! Spier*dalaj!!!

Gość gość
19:27 sama spier...... do rynsztoka, bo patrząc na to co z gęby wypuszczasz, tylko tam się nadajesz. Co masz do czyichś tematów??????!!!!!!! Nie chcesz nie czytaj i wypier....alaj stąd w podskokach bo nikt cię tu nie chce słuchać. Jak tak cię boli, bo jesteś starą sfrustrowaną prukwą, to won, jak jestes młodą ktora nic nie rozumie - też won. syty glodnego nie zrozumie. jesli nigdy tak nie miałaś to g****o zrozumiesz babsztylu! Patrzcie ludzie ją@! chyba się małpie coś pomyliło, ona mi bedzie mowic co mam robic i jakie tematy moge zalozyc. won do piekła kur**W8888*ooo wściekła!!!!!!!!!!

Gość gość
do tej co zaczela agresje słowną: sama stąd wypieprzaj i nie pasuje to wynocha ja tezz mam podobna teciowa i wiem jak to jest jak zadowolone córeczki tesciowej przyszywane nie wierza ze moga byc tesciowe z piekla rodem

Gość gość
19:27 tyle założę, ile trzeba będzie :) Poczekam, aż zaczną się wypowiadać ludzie, którzy coś podobnego przeżyli, a nie jakieś baby które nic na ten temat nie wiedzą bo nie doświadczyły,ale żeby obrzucić błotem to pierwsze. Na pewno nie czekam na wypowiedzi takich zer jak ty.

Gość gość
Po Twoim ostatnim wpisie widac kto jest porywapny w Waszj rodzinie. Podpowiem tylko, ze nie tesciowa. Jak chcez komus wp******ic, to meza zawolaj.W koncu to jego matka

Gość gość
19:36 idź stąd i nie wracaj. ciekawe jakim ostatnim wpisie. idz kuro domowa tłuszczysko z sadła spal na siłce zamiast tutaj mordą kręcić. mówisz, że walczę twoją bronią bo zaczelam przeklinać? musiałam. innego języka takie tępe dzidy jak ty nie zrozumieją. musi byc co drugie slowo na k a co trzecie na p by treść dotarła do mózgu, druga sprawa że i tak uchem ci wyleci bo jesteś ograniczona to moj pierwszy od dawna temat o teswciowej a jak mnie podszywasz pod inne synowe to idz do lekarza, on juz pewnie ma na to jakies pigulki

Gość gość
haha ta co ci kazala spier.... musi tez kazac spier...i mnie. bo ja cie popieram i uwazam ze masz chora na mozg tescowa podobnie jak ja . ja w tym roku na szczescie z nia nie siedze. a ta co powiedziala ze jedna osoba zaklada te tematy to mysli chyba ze w PL jest tylko jedna kobieta ktora ma problemy z tesciowa i zali sie na forum. coz zbyt ograniczona by umiec liczyć do więcej niz 1

Gość gość
jakby tumanie nie zauwazyla, to wiekszosc ludzi pisze tutaj jako "gosc" i nie , nie podszyma sie pod nikogo :O jestes przykra , wredna baba, w jednym zdaniu potradszi wyzwac kogos 3 razy. Popluj sobie jeszcze jadem, wymysl kilka innych obrazliwych uwag pod adresem "goscia" Gawarantuje Ci, ze nikt Ci nie doradzi bo nikt z taka idiotka nie bedzie chcial gadac.Udanej Wigilii:D

Gość gość
Jak tak bez trudu potrafisz rzucać wyzwiskami i przekleństwami, to nie dziwię się teściowej, że cię nie lubi :O:O:O:O

Gość gość
Autorka.jestes boska.ja bym olala ja jak taki wredny babsztyl

Gość gość
Własnie dlatego denerwuja mnie święta.. a raczej "święta" To powinien być czas radości i miłości.. a nie zakłamania, obłudy i zaklinania rzeczywistości..

Gość gość
otóż to, dlatego choć swieta jeszcze się nie zaczęły juz marze o ich koncu. a do tej co mowi że wyzywam: jak wszedłeś między wrony, to kracz jak i one. znalazłam się w twoim towarzystwie na kafe i dostałam w ucho przeklenstwem, to odbiłam trzy razy bardziej i to ty jestes wredna i idiotka.

Gość gość
O tym wsiowym weselu to już z 5 tematów było. Niepoważna jesteś.

Gość gość
gość dziś O tym wsiowym weselu to już z 5 tematów było. Niepoważna jesteś. xx Dokładnie!

Gość gość
o ile pamietam to rzeczywiscie były o weselu ale chybe nie pisala autorka wtedy doklanie o całokształcie t na codzien a teraz chyuba napisala dotyczace tesciowej, jaka jestw kontekście świąt. nie opisywał tam nikt wszystkich cech tej tesciowej a ja po przeczytaniu tego tematu uwzam ze tesciowa autorki jest okropnym czlowiekiem i w zyciu nie chciala bym z tfakim miec do czynienia na swej drodze

Gość gość
WOW wasza znajomosc tematow na kafe z dokladnoscia co do szczegolu, sprzed kilku miesiecy dane macie w mózgu. godzinami codziennie musiecie tu siedziec bo nie widze inaczej. to trzeba nie mieć życia :D p.s. wspolczuje wam braku lepszych zajec niz kafe. ja weszlam tu dzis, weszlam raz tydzien temu i mi to wystarczy i nigdy nie wiem ile jakich watkow bylo o czym...po prostu nie żyje kafeterią

Gość gość
Ciekawi mnie ile wymyslisz tematów o teściowej?😡 Wiecznie zmyslasz to samo.SPADAJ WYWŁOKO!

Gość gość
olej ją, i tak posiedzicie razem jeden dzień a potem bedzie z bani, jak se dasz po sobie jeździć to bedzie lipa, też jej coś odpal a co , niech zobaczy jak to jest , nie daj se zepsuć świąt i mężowi :)

Gość gość
O ja pieldolę jak wy mięchem rzucacie :-)

Gość gość
21:35 ktos tu jest sfrustrowany, czyli pewnie niespełniony, tłusty, nieatrakcyjny i mający **ujowego męża. czyli ty. rynsztok, rynsztok na maksa. żenada i ty masz dzieci? patologia, czego ty ich nauczysz

Gość gość
21:35 a co cię to tak boli? Widać w twój czuly punkt trafila autorka tego tematu :D niech zgadne jestes tesciowa, starą łupą teściową :D :D :D albo masz na bani,poprostu

Gość gość
heh ja tez czesto widze duzo takich samych tematow np. o owulacji, zaplodnieniu i zagnieżdżeniu ale nie wchodze tam i nie rzucam mięsiem ze ktos ciagle zaklada jakies tematy. widac to go gryzie. a ta ograniczona co tu sie tak pluje ze az pewnie caly monitor tą gębą zaplula, to jakas patolka, rzuca sie jak K.....wa po sylwestrze. pewnie mordka bez kilku zębów bo jej wybili jak wracała z meliny

Gość gość
hahahahahah HAHAHAHAHAH wybili jej jak wracała z meliny...toby sie zgadalo taki styl wypowiedzi i plucie sie o co nie badz. moze jest na glodzie alkoholowym albo mąż jej nie rooooocha (a sory ona męza raczej nie ma albo jakiegos pasztetucha ) i stad ta agresja wobec autorki

Gość gość
Matko jedyna... :D Aż nie wierzę ale zabawnie poczytać te "komentarze". No dobra, ale do rzeczy. Autorko tematu, naprawdę uważam że przed Wigilią powinnaś odwiedzić dobrego psychologa, żeby ci pomógł nabrać dystansu do sprawy, nawet wyrozumiałośc****ewnego politowania i życzliwości do tej kobiety, i zobaczysz że będzie zaskakująco dobrze.

Gość gość
Ludzie,ogarnijcie się,kto to zaprasza synową na Wigilię? Wigilia jest dla najbliższej rodziny i ew,przyjaciól domu a to to przeciez obca osoba i niech spedza z tymi ktorzy są jej rodziną.Tyle w temacie,a autorce radzeze zeby nie srała w gniazdo skąd pochodzi jej no chyba mąż,niech pilnuje swojego bałaganu i od czasu do czasu cos o nim napisze.Tesciowa to nie kumpela by jej pierdooolucha obrabiała zad.

Gość gość
synowa to nie rodzina to fakt ale jeżeli jest żoną jej syna to znaczy że jest rodziną dla jej syna czyli mąż i żona , to znaczy że mąż i żona powinni razem spędzać wigilie i święta a jeśli synowa to nie rodzina dla teściowej według ciebie to dla synowej teściowa też nie jest rodziną , więc teściowa niech siedzi sama a mąż z żoną razem bo według ciebie teściowa to nie rodzina :)

Gość gość
Nie ukrywam że nie przeklinam na co dzień ale takich wulgaryzmów, rzucania mięsęm między kobietami dawno nie widziałam. Rzadko się wypowiadam na tym forum, często ślędzę tematy, ale czytając ten wątek zamurowało mnie!!!! Dziewuchy ogarnijcie się!!!!

Gość gość
gość dziś Tak,własnie tak jest,niech synus siedzi z żoną tam jego miejsce i niech żona zakasa rękawy i zrobi mu Wigilię.Matka swoje juz w życiu zrobiła i nie bedzie skakać jeszcze wokół jego żony. Zawsze będzie tą najgorszą choćby synowej worek złota dała. Mąż musi lubić matkę żony,ba nawet bardziej niz swoją i co najważniejsze nie zakłada topików o wrednej zołzie tesciowej a baby jadą równo,tyle że nie maj odwagi pokazać swoim mężom jak opluwają ich matki. Także najlepiej z dala od takich plotkar.