Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałbym żebyś na mnie patrzyła jak rozbieram się dla Ciebie

Polecane posty

Gość gość

Ponieważ jest to wyjątkowo zwariowane forum to przejdę od razu do sedna sprawy :) Nie będę ukrywał, że na samą myśl o tym, że ogląda mnie nago nieznajoma kobieta robi mi się gorąco na ciele i sucho w ustach, na szyi czuję przyjemny ucisk podniecenia, serce bije szybciej kiedy spotykam się z Tobą, a Ty patrzysz na mnie kiedy rozbieram się dla Ciebie, a potem powoli budzę do życia swojego małego przyjaciela ;) Nie musisz nic robić, możesz tylko patrzeć, mówić głupie teksty, sam fakt że jesteś, a ja pokazuję Ci moje klejnoty i w końcu tryskam dla Ciebie jest dla mnie superhipermega podniecający. Przy okazji wiem, że jest to bezpieczne dla nas pod kątem zdrowia ;) Oczywiście ogranicza nas tylko wyobraźnia, więc nie musi to być jednorazowe spotkanie. Mam żonę, ale od czasu do czasu mam też ochotę na realizację fantazji, których inaczej nie da się zrealizować, zatem. liczę na Twoją pomoc. Gdybyśmy chcieli co jakiś czas się spotykać, możemy urozmaicić nasze spotkania o coś więcej i wtedy ew. zaproponuję więcej, ale na razie zostań moją kobietą, która patrzy. Mam 35 lat, 188 wzrostu, 75 kg wagi, fajny, sympatyczny gość, który na co dzień musi być odpowiedzialny i dlatego szuka kobiety, która będzie jego Panią i będzie potrafiła wydawać rozkazy ;) Jestem z Krakowa mahikul@wp.pl

Gość gość
świat zwariował

Gość gość
Marzysz zboku

Gość gość
żaden z niego zbok ma facet taką fantazję i już jego sprawa