Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zebyjalumbagopokrecilo

wybrał słodką idiotkę i nienawidzę jej

Polecane posty

mój facet wybrał słodką idiotke... nienawidzę tej podlej k*** jest żałosna pi***olona kretynka ktora nic nie rozumie, nic nie wie, tylko w kolko chichocze i przytakuje, no naprawde nie znam drugiej tak glupiej i pustej kobiety, jeszcze sie bawi dorosla baba zabawkami ze niby taka urocza maskotki, bryloczki, koszulki jak dla 12latki zenada.. nienawidze jej strasznie, mam nadzieje ze jej sie zrobia rozstepy, wypadna wlosy i zeby, dostanie zeza i najlepiej zeby sie roztyla jak świnka i juz nigdy nie wróciła do normalnej wagi. Boze, jaka jestem na nia wsciekla... myslalam ze to mit ze faceci lubia debilki ale chyba jednak nie... A mój juz były taki przemadrzaly, taki oczytany, taki wyksztalcony, taki wszechstronny... no to sobie burak cholerny partnerke znalazl jak ulał :) opowie jej o literaturze a ona jemu o swoich bajkach i misiach. Mam nadzieje ze obu bedzie sraka do konca zycia meczyla. Przepraszam za ten post ale musialam sie wyladowac

Gość gość
Ale dlaczego na niej?chyba na nim powinnas wieszac psy?

Gość gość
Dokładnie, co on ubezwłasnowolniony? Jakby nie chciał to by nie ruszył. ps Ja bym od razu wziął słodką idiotkę :P

bo to jest naprawde obiektywnie najbardziej zalosna kobieta na Bozym swiecie... bo sie z niej razem smialismy ze jest ulomna i trzeba ja do przedszkola zaprowadzic... i bo mi sie mowiac kolokwialnie wp*****l**ila w zycie. to ostatnie chyba najbardziej. Boze, tak jej nienawidzie, ze jak sobie wyobraze ze cos złego ja spotyka go dostaje jakby napływ energii... mam nadzieje ze to minie Z czasem ale na razie d****** tepej nienawidze. Chcialabym jej to 0powiedziec w twrz ze nia gardze, ze jest gownem nie czlowiekiem i ze nadaje sie do jednego... A was kiedys tak załatwiła jakas 'mila kolezanka'? Bo mi ta tepaczka dala naprawde w palnik.

Gość gość
to nie ona cię poniżyła tylko ON!!! ty biedna ślepa głupia dziewucho!

Gość gość
Ona Ci dała?co Ty gadasz???zgwałcila go,zmusiła do czegoś? Bidulek ... Obudź sie dziewczyno. Pewnie zawsze mu się podobala,tylko krył sie z tym przed Tobą.

Gość gość
Moja byla bzykala sie w moim lozku z moim (bylym juz) przyjacielem. Nie wiedzialem kogo mam zabic. Teraz, po 2 latach mi przeszlo ale unikam ich jak ognia, jak slysze gdzies przypadkowo ich imiona to dostaje goraczki. Omijam ludzi z tymi imionami. Chyba cos mi uderzylo do glowy.

Gość gość
Wiele wart on nie jest,pewnie gdyby nie ona to byłaby inna. Jak facet kocha naprawdę, to na inną nie spojrzy choćby mu gołym tylkiem Michała przed oczami.

Gość gość
Machala...oczywiście:-)

Gość gość
'' Mam nadzieje ze obu bedzie sraka do konca zycia meczyla. '' haha nie moge sie przestac smiac z tego tekstu ;)))))))

Gość gość
Pewnie się na wszystko zgadza i potakuje i w łóżku tez. Jak facet poleciał na ciało to jest nic nie wart. Gdyby odszedł do lepszej to mogłabyś mieć kompleksy. Żal Ci patalacha co tylko ma ochotę na jedno? Idiotą bez intelektu się znudzi szybko i będzie jeszcze żałował. Ty nie żałuj bo koleś to dno. Nienawiść niszczy Ciebie najbardziej. Wciąż jesteś zaangażowana w to. Szkoda energii. Ale użyć sobie trzeba. Wykrzyczeć. Spuścić to z siebie. Oczyścić się. Najlepiej jej w ryj. I jemu też patalachowi co na tyłek poleciał. I iść dalej bo szkoda czasu

Gość gość
Koleś rozstał się z dziewczyną i związał się z inną, historia jakich tysiące, a tu prymitywy już wypisują, jaki to on jest i używają sobie epitetów. Leczcie się.

Gość gość
faceci lubią takie - nie ma z nimi problemu, nie zadają kłopotliwych pytań :) na pewno też jest ładna, przyznaj ... nie złość się na nich, to nie ich wina, że się sobie podobają. Po co Ci się złościć o faceta, który wybrał inną, nie Ciebie. Szkoda czasu. x "Piękność jest dla kobiety ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyźnie łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie." /M. Dietrich/

Gość gość
Lepsza "słodka idiotka", niż wulgarna, chamska i mściwa laska, a TY właśnie taka jesteś, co pokazałaś swoim tematem. A jak chcesz kogoś winić, to wiń wyłącznie jego.

Gość gość
Gosc powyzej...lepiej bym tego nie ujela. Swiete slowa.

Gość gość
GIMBAZA ma problemy milosne a Wy sie tu wysilacie z radami.

Gość gość
już widzę, jak ona się przejmuje tobą i twoją pogardą. Laska jest pewnie całkiem normalna, do tego radosna w przeciwieństwie do autorki którą denerwuje chichot. Pewnie, że się miał śmiać, co ci miał powiedzieć zanim cię kopnął w dupę? Że jest inteligentna i lepiej mu się z nią spędza czas niż z tobą?

Gość gość
ile ma lat ta dziewczyna ? a jakie wykzstalcenie twoj facet? a ona jest ladna?