Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna czy któraś z was była w związku z ksiedzem?

Polecane posty

Gość gość
dlatego niech zniosą celibat

Z nimi żaden związek nie wyjdzie. Obawiam się, że nawet o przyjaźń ciężko. Zważywszy, że świeckich mamy facetów różnych, tak ci są jeszcze trudniejsi. Nie mają rodziny -miało się równać - żyją dla innych, ale niestety równa się -żyją dla siebie. I nie zmienia tego fakt, że prowadzą grupy, mają wiele znajomych - często to równa się szukaniu i tak własnej chwali. Zresztą co i rusz zmieniają placówki, może i tego są uczeni, żeby nie przywiązywać się do ludzi. Kto liczył na więcej, szybciej czy później i tak się przejechał.

Gość gość
Widać mój M jest inny. Postanowiłam, że powiem mu o dziecku jak sie zobaczymy, po świętach. On wtedy przyjeżdża.

Gość gość
Dzisiaj 5 grudnia a Ty dopiero zobaczysz go po świętach? To co Wy się widzicie raz na miesiąc czy jak? Trochę to patologiczne chociażby z tej strony. A o dziecku to ukochanemu facetowi to chyba szybciej się mówi?! No chyba że się mylę :(

Gość gość
On nie mieszka w Polsce. Nie planowaliśmy dziecka. Muszę go jakoś oswoić z tym faktem. Nie chcę zeby podejmował głupich decyzji, np. o odejściu. On jest naprawdę dobrym ksiedzem. Rozumiejącym problemy rodzin, partnerów.

Gość gość
Przeczytaj jeszcze raz co napisałaś i się zastanów. Albo to marne prawo albo jesteś chora. Przepraszam jeśli poczujesz się urazona.,, głupia decyzja o odejściu... " szkoda słów

Gość gość
Tzn.innymi słowy głupia kobieto pomysl o sobie bo ten gość którego tak wychwalasz pod niebiosa nie myśli o Tobie.

Gość gość
Ludzie którzy żyją bez celu w życiu nigdy tego nie zrozumieją. Dla takiego kogoś nie ma znaczenia czy będzie pracować w mięsnym, rybnym, czy sprzatał klatki schodowe. Dla niego kapłaństwo jest zawodowym celem w życiu. Jest w tym naprawdę dobry.

Gość gość
śpadaj gniocie znowu sie cenisz i pochlebiasz sobie :D

Gość gość
To w takim razie kim Ty dla niego jesteś? Nie musisz odpowiadać to pytanie czysto retoryczne

Gość gość
A tak swoją drogą nieźle się gość ustawił

Gość gość
Jestem jego partnerką

Gość gość
Ja byłam z księdzem za kasę. Wynajmował mi mieszkanie i kupował różne rzeczy. Niestety był bardzo władczy i zaborczy, przeszkadało mi to coraz bardzej, bo mnie kontrolował i powiedział, że jak nie będe spełniać jego zboczonych zachcianek to mnie zniszczy. Zaczął mnie szantażować, zeby uprawiać seks w trójkącie z jego kolegą innym księdziem. Zostawił mnie w końcu w spokoju.

Gość gość
Partnerką?! Dobre sobie, ale jak to moja babcia powtarzała: grunt to dobrze o sobie myśleć :-)

Gość agnieszka2345
Wiadomo ksiądz też człowiek, ale związek księdza z KATOLICZKĄ to szczyt hipokryzji. Rozumiem, można się zakochać, ale od zakochania do związku jeszcze długa droga, w końcu mnóstwo ludzi jest zakochana w osobach, z którymi nie mogą być i muszą sobie dać spokój. A jeśli już ksiądz "musi" być w związku, to niech sobie znajdzie ateistkę, a nie zawraca głowy Katoliczkom. A jeśli jednak jest to takie uczucie, że inaczej się nie da, to niech zrzuci sutannę i weźmie ze swoją wybranką ślub, no ale ta wielka miłość, w takich sytuacjach nie jest już aż tak wielka. No, ale kobiety są głupie, naiwne. Doświadczenie tylu historii księży, którzy kochają tylko siebie, bo na pewno nie kochają tych wykorzystywanych kobiet ani nie kochają Boga, powinno dać tym głupim babom do myślenia - ale one mają w sobie chyba coś z masochizmu....Baby przejrzyjcie na oczy - ksiądz to nie jest materiał na ojca waszych dzieci.

Gość gość
Amen

Gość gość
Ja tej miłości nie szukałam. sama do mnie przyszła.

Gość gość
do mnie też sam przyszedł :D i nie szukałam

Gość gość
I dumna jesteś z tego?

Gość gość
Nie jestem dumna. Kocham go. Spełniam sie w miłości do niego. Czuję sie kochana. Nie jest to pełnia szczęścia. jednak doceniam to co mam. Wielu ludzi nie zazna tak wielkiej miłości. Będą tkwić w swoich nieciekawych pustych zwiazkach i krytykować innych. Ja nie oceniam. Doceniam to, co mam.

Gość gość
tfu z ksiedzem ?:D haha w zwiazku ? hahahahah :D pedał z pedałem to tak

Gość gość
W końcu to Twoje życie i nie mnie to oceniać. Ale po tylu latach to moim zdaniem powinnaś pomyśleć o uporzadkowaniu swojego życia

Gość gość
w moim życiu ład i porządek niech taki podgatunek nieudaczny jak sukienkowe posążki zrobia ze sobą porządek :D wobec Boga i ludzi :D ale to głupie jak but , wiec nie ma czego oczekiwać.Ksieża ubzdurali sobie kobiety które pałaja do nich uczuciem !?skad to hahah