Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauwazyliscie ze coraz wiecej puszczalskich kobiet i porzadnych mezczyzn?

Polecane posty

Gość gość

Koniec swiata

Gość gość
Uwielbiam ten seksizm... facet mający wiele partnerek to casanova, a kobieta to puszczalska. Kretynizm...

Gość gość
gość dziś To nie jest seksizm tylko roznice w tym co sie co komu podoba. Mezczyznom imponuja porzadne kobiety a kobietom puszczalscy casanowie.

Gość gość
A z kim te puszczalskie kobiety sie puszczaja ? pewnie z tymi porzadnymi mezczyznami :D:D

Gość gość
Mnie taki jeden *****cz zostawił po pierwszej wspólnej nocy. Bo chyba według niego za wcześnie mu dałam i nie jestem jego godna:-( Był tragiczny w łóżku, miał problem ze wzwodem i był krótkodystansowecem i moim zdaniem tylko tacy faceci mają problem z tym że kobieta idzie z nimi po miesiącu do łózka. Dla faceta dobrego w łózku, lubiącego seks to nie ma zupełnie znaczenia. Tylko cieniasy mają z tym problem.

Gość raketa
mów za siebie,mogłabym mieć wielu a nie uprawiam seksu z żadnym

Gość fajny brzydki facet
Ja jestem porządny ale żadna mnie nie chce.Niestety natura poskąpiła mi urody choćby przeciętnej i w tym tkwi mój problem.

Gość gość
A w potraficie wy tylko o pieniądzach myślicie zarabiacie pracujecie aby tylko mieć eiecejbi więcej i więcej a Zina siedzi w domu zaniedbana i nieszczęśliwa i zlavwuec musi ciągnąć hajs od was aby się uszczęśliwić bo wy tylko do tego sievnadajecie. Bo miłości to wy nievpotrsficie dac

Gość gość
Bierzecie kredyty zaciagacue na auta swoje które nie są wam potrzebne. BMW jakieś potem jeszcze mało to ze dwa dokupujecue u macie kilka a żonie starego grata kupicie. I jak zona no ma się nie w*****ac że ona ma gorzej a wy tylko i swoichborxyjemnisciach myślicie ibtylko na nie zarabiacie. A ZONA jest w tym wszystkim tylko slurzaca. Wy tyko kasy chcecie na zabawki które nie są wam potrzebne tylkobfo zabawy

Gość gość
Ja znam kobietę która zdradziła bardzo bogatego męża z elektrykiem który do nich przyszedł na zlecenie męża. I ona zostawiła męża dla niego. Kurwa taki bogaty mąż ja bym nie zostawiła. Za biedaka poszła.

Gość gość
coś w ty jest autorze, coś w tym jest, czego moja sytuacja jest tego idealnym świadectwem świat schodzi na psy

Gość gość
Wy w takiej sytuacji też tak samo się zachoeujecie a nawet gorzej. Zresztą po co ci kobieta lepiej badxi sobie samotny i wara od kobiet

Gość gość
Mam gdzieś co komu imponuje. Lubię dawać sobie przyjemność,nie zrezygnuje z tego dla jakiegoś przegnilego prawika,może nazywać mnie puszczalska,ale w zakonnicy się nie zakocha taka prawda.

Gość gość
twoja prawda, to...

Gość gość
A żeby do ciebie brzydula no szczerbata podeszła i ubrana jak wiesniara i nieumyta to co nawet gadać byś nie chciał z nia a żeby jakaś laska super jak modelka z fajnym ciałem i biustem to na kolanach za nią byś się czołgami. Egoisci

Gość gość
Tylko mezczyzni potrafia docenic i kochac bo mezczyzni walcza by byc kochanym choc przez chwile

Gość gość
Bo ten elektryk mówiła jest czuły męski itp a moz mówiła jest chamem niemilym do niej i ludzi bo bogaty uczony wysoko i miał się za lepszego od niej i innych. Nigdzie nie wychodzili razem nawet na pizzę bo on takich tanich rzeczy nie je. Pan poważny. A z nim żyje inaczej. Zresztą długo by opisywać jaką to historia.

Gość gość
zgadza się, tylko mężczyźni zdolni są do takiej prawdziwej miłości zdolni są również do jakiś haniebnych zachowań, ale to raczje wyjątki

Gość gość
Tak zgadzam się ze mezczyzini walczą aby być kochanym !!!!!! Ale i to aby kochać to wy nie walczycie. Niejedna żyje z agresywnym alkoholikiem który jej nie kocha i mówi ze go nie zostawi bo kocha go mimo że on jej nie. Wy chcecie być kochani tylko ale kochać w taki sposób nie umiecie. Niejedna żyje z mężem który zdradza na każdym kroku . A wy raj byście umieli ? Oczywiście ze nie bo wy chcecie być kochani. Wy nawet nie kochacie kobiety nie zwracacue na nią uwagi abybona was kochała u udkugiwaka a wy na piski w barze wierzycie i się k***icue no bo wy przecież nie kochacie bo chcecie byś kochani i nie zdradzsni. A wam wolno

Gość gość
gość dziś Tylu jest prawiczkow nie bedacych nigdy w zwiazku a kobiety o ktorych piszesz wola chama czy alkoholika. To ich problem i i h wina oraz decyzja.

Gość gość
Dostrzec tak ciekawe co. To zajmij się teściowa i Trzciel rodzicami i innymi ludzimi po domach ibloznie chorymi. Którzy sraja do oamoersa trzeba zmienić im i d**e eytrzec u gowna się ich dotykać . Nie zrobisz tego byś po siostrę zadzwonił albo po inną kobietę. Moja mama tesciim d**e wyciersla a oni całe życie za tata za swoim synusuem to on powinien wycierac to jego rodzice a on na piwko chodził . Nienawidzę dziadków za to jak mamę traktowali a tatę rozpieszczali i bronili. A teraz takie coś. A gdzie ty widziałeś aby Zięć dla teściowej i teścia na starość d**e podcieral albo zatrudnił się jako opiekun do starszych osób. ZNAJDZ CO DIBREGI W RYCH LUDZIach a jak nie to nawet nie odpisuje tylko soierdalaj bo fałszu nie zniose

Gość gość
Naucz się pampersy dla starych zmnieniac to pogadamy. I znajdź co dobrego w takich zasranych i zasilanych ludziach do pasa. Uciekał byś daleko aby cię ktoś poprosił zmień mi pamoersa bo biegunkę mam i umyj mnie bo ja nie ruszam rękami itp. NUENAWUDZE CIE gdybym mogła to bym ci teraz konto w banku uj***la całe !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Do drugiego gościa - chyba walnęło Ci coś na mózg - kobietom wcale nie odpowiadają PUSZCZALSCY panowie. Ani k****arze. Sorry - nie spojrzałabym na takiego. I serio - wolę facetów z jak najkrótszą historią związków/ miłosną. Niestety - przeliczyłeś się. Puszczanie się facetów nie jest zaletą. Jaka szkoda, prawda?

Gość gość
hehe, a z kim się puszczają te puszczalskie, jak nie z porządnymi mężczyznami :)

Gość gość
gość dziś Tylu jest prawiczkow nie bedacych nigdy w zwiazku a kobiety o ktorych piszesz wola chama czy alkoholika. To ich problem i i h wina oraz decyzja. vvv Prawiczki wolą być same niż z kobietą przeciętną albo odbiegającą od wizerunku modelki kreowanej w mass-mediach. Nawet na tym forum są takie kwiatki: jeden się pyta jak zlikwidować libido bo piękne go nie chcą, a przeciętne go nie interesują: http://f.kafeteria.pl/temat/f4/jak-pozbyc-sie-popedu-plciowego-p_6401502

Gość gość
Szukają młodych silnych Itp co za bzdury a wy jakich szukacie z fajnym biustem pięknych zadbanych i służący na co dzień taką prawda . Ja osobiście również z znałam dxuewczynev dziewicę i koledzy się Bagiński z niej nawet chanscy byli do niej . A Ina się przejęła i straciła cnotę z pierwszym lepszym aby się z niej nie smieli. Wtedy się smieli jeszcze gozej że się im udało ja wyc***ac. A to była fajna dziewczyna spokojna oni ja zniszczyli . Teraz ma znów problemy ze sobą bo d***** ja przeżywają bo dała d**y w kiblu na imprezie a ona tylko chciała aby jej nie doliczamy. I potem plota nawet do jej ridxico doszło . Ma przestanę dziewucha.

Gość gość
Dzis nie ma kobiet tylko szmaty dlatego dzis tyle samotnych matek

Gość gość
To żadne odkrycie, przecież kobiety z natury są puszczalskie dlatego matka natura wyposażyła mężczyzn w nasienie którego większa część ma za zadanie nie zapłodnić kobietę, tylko uniemożliwić zapłodnienie przez innego samca. Gdyby kobiety puszczalskie nie były, to natura nie wyposażyłaby nas w taką możliwość.

Gość gość
Jest PODAŻ??? to jest i POPYT. Nie dawałybyście same to nikt na siłe by was nie brał.Pozniej macie pretensje jak puszczają na was inwektywy,o co sie obrażać? o PRAWDĘ?