Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauwazyliscie ze coraz wiecej puszczalskich kobiet i porzadnych mezczyzn?

Polecane posty

Gość gość
Do 2 posty wyzej: jest nawet gorzej niz myslisz. Penis ma ksztalt jaki ma, zeby wygrzebywac nasienie innego samca. A kobiety, nie tyle sa puszczalskie, co szukaja najlepszego bolca i czesto probuja tego najlepszego bolca zatrzymac seksem.

Gość gość
Z okazji zbliżających się świąt mam wam do rozdania darmowe vouchery do wybranych sklepów! Oferta ważna do wyczerpania zapasów, więc kto pierwszy ten lepszy! vouchery-na-ubrania.odbierz.net.pl/i/2396

Gość gość
Z okazji świąt mam dla was płody w słoikach na ciasteczka

Gość lawlieeet
Jestescie wszyscy zakompleksieni i nie potraficie sobie poradzic ze swoimi emocjami lub zamiast wygadac sie znajomemu(jesli oczywiscie jakiegos macie) to piszecie na tego typu forum swoje dziwne przemyslenia :D A ja tym czasem czuje jakbym czytala wypowiedzi osob ze sredniowiecza, na prawde, gorzej niz robotnicy, chyba sie cofnelam w czasie, cos okropnego....Poza tym dziewictwo to normalna rzecz. Kawalek blonki,tez mi cos, ja stracilam poprzez jazde konna, poniewaz blona dziewicza moze sie rozciagnac****eknac podczas jakiegos sportu np tanca, gimnastyki czy jezdziectwa, a najwazniejszy jest charakter, poza tym jak kobieta w wieku 20 lat chce sie wyszalec to moim zdaniem ma takie prawo, co innego 16/17, to jeszcze za mloda, w moim wieku, ale po 20-stce mysle, ze ludzie juz sa na tyle odpowiedzialni iz moga sami zatroszczyc sie o swoj los i dbac o niego po swojemu, nikomu niczego nie mozna zarzucac. :D