Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety lecą na wygląd

Polecane posty

Gość gość

Byli różni faceci, których znałam bardzo dobrze, miałam wielu dobrych przyjaciół- facetów; mało tego zapraszali mnie na randki i podkochiwali się we mnie chłopcy, a potem dorośli faceci inteligentni, dobrze uczący się, studiujący dobre kierunki, dobrze zarabiający. Wynikało to z tego, że chodziłam do dobrych szkół, potem poszłam na dobre studia, więc się obracałam wśród takich ludzi. No ale żaden mi jakoś nie odpowiadał, uważam, że moi koledzy są szalenie inteligentni, uwielbiam z niektórymi rozmawiać, bo poziom dyskusji jest bardzo wysoki, jednak nie iskrzy między nami. Za to mój facet jest po prostu niesamowicie przystojny, tylko go zobaczyłam i wiedziałam, że musi być mój, działa na mnie niesamowicie. Mimo, że nie jest tak błyskotliwy i inteligentny jak moi znajomi i byli adoratorzy to właśnie on mi się podoba. Mój facet jest przeciętny ale rozgrzeszam go z wszelkiej niewiedzy, bo to jak on wygląda wynagradza mi wszelkie jego niedobory intelektualne. Wystarczy, że o nim pomyślę i robi mi się gorąco. I jak tu mówić, że kobiety nie lecą na wygląd...

Gość gość
A faceci to niby nie lecą? Poza tym, prowokatorze, jedna osoba, to marna grupa reprezentatywna, nie sądzisz?