Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ocencie prosze zachowanie mej siostry względem mego męża...

Polecane posty

Gość gość

ocencie prosze zachowanie mej siostry względem mego męża...

Gość gość
Mój mąż mial wczoraj urodziny i ja akurat wczoraj napisalam do siostry sms z pytaniem jak mama sie czuje bo mieszkaja razem a moja siostra odpisala mi smsa treści:"mama czuje sie chyba ok ale ja ledwo zyje bo dopiero z pracy wrocilam i mam dosc tej męki .. dzis krzysiek ma urodziny to przekaz ode mnie zyczenia mu,bo ja nie mam głowy i czasu ,bo jestem zmęczona po pracy". Czy to wg was nie dziwne ,że nie ma czasu wyslac smsa memu mezowi i robi to przeze mnie? Troche mnie to zabolalo bo mój maz zawsze jej wysyla smsem piekne zyczenia urodzinowe. czy wg was przesadzam ,że mnie to zabolało?? Siostra jest nauczycielką i ciągle narzeka ze nie ma czasu na nic..i ze nawet wysikac sie nie ma czasu....nawet jak moj maz mial urodziny to postanowila tez o tym trąbic w smsie ,że nie ma czasu mu wyslac zyczen ... a o urodzinach mego meza pamięta bo u nas w domu rodzinnym wisi taki wielki kalendarz i zaznaczone kiedy ktos z rodziny ma urodziny:)

Gość gość
przesadzasz. nauczyciel ma prawo być zmęczony.

Gość gość
Nie napisałaś w jakiej skali mam ocenić? 0-5? 1-10? Może w skali buforta?

Gość gość
a po co ma pisac zyczenia twemu facetowi?? ty jej facetowi piszesz?

Gość gość
Nienormalna i tyle, ale to może u was rodzinne?

Gość gość
Czy to wg was nie dziwne ,że nie ma czasu wyslac smsa memu mezowi i robi to przeze mnie? Troche mnie to zabolalo chcę mieć takie problemy w zyciu i takie bóle. Twój mąż to go całuj po stopach jak chcesz, ale inni mają prawo mieć go w d....

Gość gość
buhahahahaha

Gość gość
Lol Ja cię, po temacie spodziewałam się jakiś zalotow, intryg potajemnych romansów, a tu kuźwa łaska nie wysłała SMS szwagrowi ;) chce mieć Twoje problemy.