Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Francji kilka lat temu zgwałcili mnie Arabowie ! Nie jedźcie tam proszę, ok ?

Polecane posty

Gość gość

Moja siostra tam mieszka pojechałam do niej na wakacje, to była sobota, koło 21.00, było prawie ciemno, ale się nie bałam bo to było centrum Paryża dużo ludzi, aż nagle dwóch Arabów wciągło mnie do dużego samochodu i wywieźli mnie do lasu i tam zgwałcili i zostawili, miałam telefon wiec wezwałam policję a ona mnie namierzyła, całe szczęście że nie zabrali mi telefon. Jestem wysoka mam 170 cm wzrostu wiec myślałam że jestem bezpieczna, że nie muszę się bać Arabów bo oni są niscy mają ponad 160 i Ci tyle mieli wiec nie wiem dlaczego mnie zgwałcili, powinni zgwałcić kobietę niższą od siebie, to dziwne że nie dałam rady ich pokonać skoro byłam od nich wyższa, czuje się winna.

Gość gość
ja na pewno tam nie pojadę, bardzo Ci współczuje

Gość gość
współczuje

Gość gość
Araby to bydło. Takich gwałtów jest w Europie wiele. W Szwecji np wydarzają się codziennie.

Gość gość
nie karmić trola . ten topik chodzi tu od paru miesięcy

Gość gość
gość dziś dokładnie kolorowi to zło, czarni, Latynosi gwałcą, białe w Ameryce a gdy Brytyjka pojechała z chłopakiem do Tajlandii to ją zgwałcili i potem ich zabili , oczywiście zrobili to żółci.

Gość gość
spadaj pajacu z tą marną prowokacją..

Gość gość
Teraz polski rząd dopuszcza do tego, że to tałatajstwo zwala się do Polski, bo Warszawie chodzą hordy Arabów w poszukiwaniu dziewczyn, czasami widać ich obok nowego meczetu, jak spacerują grupami. Francja to wspaniały kraj, ale będąc tam trzeba być ostrożnym Arabowie tam nie asymilują się, kolorowych jest tam około 10% społeczeństwa i są nietykalni, robią co chcą, gwałcą, mordują, modlą się na środku ulicy, jeżeli w Polsce będzie nadal taki marazm i przyjmiemy tych bandytów z Syrii to dziewczyny w Polsce nie będą mogły wychodzić bezpiecznie z domów. Potrzebna jest rewolucja i rządy narodowców, nękać należy na ulicy wszystkich kolorowych, należy dać im do zrozumienia, że to nie ich kraj i kultura. Kobietom z chustami należy je zrywać, mężczyznom mówiącym po arabsku dawać w pysk, to wyjadą.

Gość gość
gość dziś nie jestem tr)olem piszę prawdę, pisałam to wcześniej bo chce ostrzec kobiety, moja kuzynka ostatnio pojechała na wycieczkę do Francji ostrzegałam ją ale nie słuchała ale na szczęście nic się jej nie stało

Gość gość
W Krakowie jest bardzo dużo Arabów chodzą i szukają kobiet do gwałcenia , tam trzeba bardzo uważać .

Gość gość
0/10

Gość gość
gość dziś dokładnie, nie jesteś sama , współczuje tym wszystkim zgwałconym kobietom

Gość gość
gość dziś obrażasz mnie, ciekawe jak ty byś się czuł gdybyś był zgwałconą kobietom

Gość gośćći
marne prowo .. 170 cm wzrostu , 160 cm ? Kto to pisał ? Dziecko z gimnazjum , którego poniosła wyobrażnia ?

Gość gość
serio arabowie są nie normalni !

Gość gość
Byłem we Francji wielokrotnie i poza Paryżem i może Marsylią jest w miarę spokojnie, ale nawet na wsiach jest już pełno Arabów i Afrykanów, czego kiedyś nie było. Poznałem Polaka z Paryża, i stwierdził, po tym co zobaczył, że stał się rasistą. Polki w Paryży są brutalnie nagabywane przez czarnuchów i ciapatych arabusów, w zasadzie nie da się tam żyć kobiecie.

Gość gość
gośćći dziś napisałam prawdę, nie wiem co Ci się nie podoba w 160 cm i 170 cm ludzie mają taki wzrost, napisałam to aby ostrzec kobiety przed wycieczką do Francji, moja kuzynka tam była ostatnio bardzo się o nią bałam ale nic się jej nie stało

Gość gość
gość dziś dokładnie zwłaszcza blondynki , kolorowi to zło, czarni, Latynosi gwałcą, białe w Ameryce a gdy Brytyjka pojechała z chłopakiem do Tajlandii to ją zgwałcili i potem ich zabili , oczywiście zrobili to żółci.

Gość gość
troll to dziecko z podstawówki , który nie grzeszy inteligencją.. To tak jakby napisać nie jeżdzcie do USA bo wysadzono wieże WTC Debil

Gość gość
gość dziś oni chodzą po ulicy tylko w jednym celu aby zgwałcić i szukają okazji , to samo jest już w Krakowie, tam trzeba bardzo uważać, nawet w dzień w centrum miasta obcokrajowiec może porwać kobiete zawieść do lasu i zgwałcić

Gość gość
gość dziś obrażasz mnie, nie rozumiesz bo ciebie nie zgwałcili arabowie, napisałam to po to aby kobiety uważały

Gość gość
stop dla arabów, trzeba ich wygonić !

Gość gość
gość dziś dokładnie !

Gość gość
serio bardzo ci współczuje , trzymaj się

Gość gość
gość dziś dziękuje

Gość gość
smutne