Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mariolka78

Zagęszczanie włosów

Polecane posty

cześć dziewczyny, piszę z problemem rzadkich włosów, próbowałam już kilku różnych środków, szamponów, ampułek do wcierania i w końcu gdzieś od koleżanki dowiedziałam się, że takie rzeczy nigdy nie zadziałają, bo swojej urody bez poważnego zabiegu zmienić się nie da i tak jak do zakrywania niedoskonałosci na twarzy są różne kosmetyki, tak są właśnie kosmetyki do włosów opowiadała mi o DrHair, zajrzałam do nich na stronę http://drhair.de/ i to wygląda naprawde nieźle, rano z makijażem posypuje się głowę i od razu jest efekt zagęszczonych i pogrubionych włosów i tu właśnie chciałam was zapytać, czy któraś słyszała o kosmetykach do włosów na zagęszczenie, czy któraś używała, a może któraś używała innego?!

ja dość niedawno dzięki przyjaciółce dowiedziałam się w ogóle o istnieniu kosmetyków tego typu i co prawda poleciła mi inny, ale nie byłam jakoś zachwycona, robiło się więcej kurzu niż włosów :P a później właśnie jakoś przypadkiem trafiłam na DrHair i używam do dziś, niesamowita rzecz.. dziś zagęszczenie włosów jest tak samo proste jak makijaż na twarz, a nawet prostsze bo wystarczy trochę posypać w miejsca gdzie chce się gęstsze włosy :)

Ja skorzystałam z metody laserowego zagęszczania włosów i nie żałuję, teraz mogę się cieszyć bujną fryzurką o jakiej zawsze marzyłam, gorąco polecam wam studio Miraflores - pracują tam najlepsze ekspertki w tej dziedzinie 🙂