Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę pracować w domu. szukam pomysłow

Polecane posty

Gość gość

Od roku jestem na urlopie wychowawczym, od pół roku prowadzę działnośc i zajmuję się rękodziełem. Zarabiam około 1000 miesięcznie (na czysto, po opłaceniu zusu i wszystkich opłat). Wykonuję różnego rodzaju dekoracje ze wstążek. Chciałabym pracować w domu i mieć możliwość, żeby być z dziećmi. Ten 1000 to jednak niewielkie pieniądze., pracuję nocami, od 21 do 3 w nocy, jak dzieci śpią, ciągle zmęczona i niewyspana. Szukam czegoś jeszcze, żeby te pieniądze były trochę większe, może możecie coś podpowiedzieć?? Szyć nie umiem, od razu na wstępie piszę :)

Gość gość
zacznij kręcić filmy na YouTube, jeśli jesteś w miarę ładna, to o modzie, kosmetykach, seksie, jeśli starczy ci odwagi, o swoim życiu. Jeśli nie jesteś ładna, to o gotowaniu , wychowywaniu dzieci, prowadzeniu domu, pracach ogrodniczych,zaangażuj w to męża. Początkowo będziesz miała mało widzów, ale jeśli pozwolisz się podglądać innym, po pewnym czasie zyskasz sławę.

Gość gość
Nie, nie to odpada, wolę zachować prywatnośc :)

Gość gość
Nie wiem prostytucja moze... I tak masz juz prace i pomysl podkrec dzialalnosc...

Gość gość
Czyli zarabiasz ponad 2tys na wstazkach? Możesz pokazac co robisz, jakiś link do zdjęć?

Gość gość
na stronie gowork też można poszukać ofert o pracy zdalnej

Gość gość
Piszesz że siedzisz we wstążkach. Zbliżają się święta więc może jakieś stroiki, ozdoby na choinkę. Jak będą inna święta w roku wielkanoc to też będzie można uderzać coś w ten deseń. Co tam jeszcze mogą być kartki okolicznościowe. Wstążki bardzo są potrzebne w branży ślubnej. No chyba że ty to wszystko już robisz to nie wiem

Gość gość
sklepy zawalone stroikami, ozdobami - nikt od ciebie nic nie kupi

Gość gość
to zależy jakie te ozdoby. Mi sie w sklepach nic nie spodobało. No może w jednym coś tam było fajnego