Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TERAZhej

panowie, czy wiecie o tym, że takie jest polskie prawo

Polecane posty

Gość TERAZhej

gdy wykonujesz przelew bankowy dla wierzycielki, czyli matki dziecka to musisz wpisać tytuł przelewu : Alimenty dla Grzegorz Brzęszczykiewicz i słowo Alimenty jest bardzo ważne a potem imię i nazwisko , jeżeli wpiszesz tylko tytuł : dla Grzegorza Brzęszczykiewicza to nie wiadomo, czy to jest prezent lub zasilenie konta bankowego, musisz napisać słowo ALIMENTY dla ... znam przypadki, że ojciec dziecka na przelewie napisał dla Grzegorza Brzęszczykiewicza i matka dziecka poszła do Komornika z sądową decyzją, powiedziała Komornikowi, że ojciec dziecka uchyla się z płaceniem alimentów od wielu lat i ojciec dziecka nie potrafił udowodnić przed Komornikiem, że płacił ALIMENTY , musiał zapłacić jeszcze raz lub Komornik zabierał jego mieszkanie albo samochód , Komornika to nie interesuje, czy facet będzie mieszkał w śmietniku albo pod mostem, wg prawa polskiego najważniejsze jest dobro dziecka a kobiety to prawo wykorzystują , dostała forsę a i tak blokuje facetowi wszystkie rachunki bankowe i nie chce odpuścić , chyba rozumiecie dlaczego wielu facetów idzie na tory pod Pendolino !

To Gaguś ma dziecko, na które nie chce płacić ! x A chwalił się niedawno: jaką wypasioną chałupę sobie kupił i na działalność firmie wynajął. x Teraz już wiadomo, za co ma komornika ! x Gaguś, ty łajzo, zamiast kupować nowy sprzęt do nowego domu, trzeba było alimenty zapłacić, x a nie pieprzyć głupoty o plackach z kukurydzy. x Teraz już wiecie, gdzie podziewa się Gaguś/hejnał.

Gość gość
Bardzo cieszymy się że idą na tory pod pendolino. Bo takie debile nie powinni się w ogóle rozmnażać. Ani dalej rozsiewać swoich genów. Zgłoś ich do Darwin Awards. Mają szanse wygrać :D

Gość gość
misio1 wywalaj stąd łajzo jedna ! i przestań pisać do niego Gaguś bo tylko ja mogę tak pisać

To Ty piszesz do niego ciągle, że go kochasz ? x Jak możesz kochać, taką fałszywą szmatę ?

Gość TERAZhey
podpowiadam facetom, jak należy prawidłowo zatytułować przelew aby nie musieli płacić Komornikowi dwa razy ! a kobieta, tak zwana matka dziecka, która idzie do Komornika po pieniądze i Komornik wyrywa te pieniądze jeszcze raz to jest ostatnia franca !

Jak ją do wyra ciągnąłeś, to francą jej nie nazywałeś. x Co jest winne dziecko, że ma takiego ch_ja zamiast ojca ? x Powinni Ci całą chałupę zlicytować i dziecku oddać.

Gość gość
A facet który drugi raz płaci to jest najcięższy frajer! :D

Gość gość
misio1 idź stąd diable wcielony ! won

Biedny Gaguś nawet przelewu poprawnie wypisać nie potrafi :P :P :P. x I Ty się dziwisz, że do żadnej porządnej roboty Cię nie chcą ?

Gość TERAZhey
franca - ponieważ forsę od ojca dziecka już raz otrzymała i idzie do Komornika a Komornik robi swoje, czyli zabiera facetowi wszystko , jak to nazwać ? - misio1 - jeżeli jesteś moderką tego forum to czy masz prawo tu się udzielać na forum ?

Gość gość
misio1 to jakiś spasiony rencista

Gaguś, powiedz mi: x jakim trzeba być ścierwem, by na własne dziecko nie płacić alimentów, a nowy dom i pełne jego wyposażenie sobie kupować ? ? ?

Gość TERAZhey
NIE misio1 jest kobietą i prawdopodobnie bardzo spasioną kobietą, która jest cięta na facetów z powodu , że żaden jej nie chciał i nie zechce a jako modka tego forum nie ma prawa tu się udzielać !

Gość gość
miso1 to gruby facet który lubi otyłe kobiety :D

Gość TERAZhey
misio1 a jakim ścierwem trzeba być aby od ojca dziecka brać dwa razy tyle ile zasądził Sąd Rodzinny i jeszcze na ojca dziecka Komornika sprowadzać i Komornik zabiera wszystko , blokuje konta bankowe, z czego ten facet ma żyć ?

Gość TERAZhey
misio1 co masz do mnie ?

Gość gość
TERAZhey nie zwracaj uwagi na misia1 to się odczepi

Nie lubię, gdy ktoś ŁŻE JAK PIES i udaje biednego. x Puść sobie swój nowy sprzęt stereo, to zagłuszy wołanie dziecka o nowe buty na zimę.

Gość gość
ma zły humor bo mu rentę zabrali. A do autora, z jednej strony to po prostu suki nie kobiety z drugiej, cóż sami się proszą skoro druku wypisać nie potrafią

Gość TERAZhey
misio1 skoro masz przed sobą PANEL modki tego forum to możesz wszystko tekst napisałaś krótki a za moment dopisałaś i jest podane 'edytowano dziś ', znasz moje namiary i widzisz mój Nr IP karty sieciowej , więc pytam jeszcze raz, czy modka tego forum ma prawo się udzielać na forum i edytować swoje wpisy ?

W odróżnieniu od bezrobotnego na własną prośbę Gagusia, ja pieniędzy od państwa nie ciągnę i swoje składki sam opłacam.

Gość TERAZhey
misio1 czy chcesz zobaczyć fotki mojego spalonego domu oraz protokół SP oraz protokół z Policji ? wszystko mam do wglądu , nie ma sprawy i próbuję w tym spalonym domu żyć , dach jest spalony , dachówka spada , w zeszłym tygodniu uruchomiłem centralne ogrzewanie aby nie zamarznąć , co chcesz zobaczyć , chcesz fotki ?

Gaguś: Ty jesteś PRAWDZIWYM KRETYNEM, działania forum nawet nie rozumiejącym. x Dziwi mnie, że Cię tak późno z tego lotniska wywalili. x Taki nieuk, jak Ty mógł katastrofę spowodować.

Gość gość
od kiedy misiek jest modem? :P

Gość TERAZhey
z PPL Warszawa zostałem zwolniony po 22 latach pracy w zwolnieniach grupowych z winy pracodawcy , nie pobieram żadnych zapomóg , jestem bezrobotny a po spaleniu domu nawet nie otrzymałem odszkodowania z firmy Hestia , co jeszcze chcesz wiedzieć misio1 ?

G_wno mnie Twoje sfałszowane fotki obchodzą. x Napisałeś wyraźnie, że odmówili Ci wypłaty odszkodowania, bo kominek nie miał płaszcza wodnego w przewodzie kominowym. Płaszcz wodny do kominka robi się, gdy ogrzewasz nim CO, całego domu NIEUKU. W zwykłym kominku, on nie występuje. x ŁŻESZ JAK PIES w każdym temacie. x Nawet teraz wmawiasz nam, że jako zwolniony przez pracodawcę, nie masz prawa do zasiłku. x Wierzę, ze nigdzie Cię do pracy nie chcą, ale to nie o Twój wiek im chodzi. Oni Ci delikatnie tłumaczą, że nie znasz się na aktualnych technologiach i jesteś za tępy, by ich działanie zrozumieć :(.

Gość TERAZhey
kominek jak kominek, nie miał zastosowania jako ogrzewanie domu , więc czy musiał posiadać płaszcz wodny ? kominek został ŻLE wybudowany i jest jako BUBEL a winę za ten BUBEL ponosi wykonawca i poprzedni właściciel , czy chcesz mi wmówić, że protokoły straży pożarnej i policji sam sobie napisałem , nie bądź durniem misio1 !

Gość gość
misio1 to największa zakała tego forum

Ty jesteś kretynem niereformowalnym i nic do Twej tępej mózgownicy nie dociera :(. x Płaszcz wodny to CZĘŚĆ INSTALACJI CO. Jak kominek nie zasila instalacji CO, to nie ma płaszcza wodnego. A Ty NIEUKU, twierdzisz, że brak tego płaszcza w zwykłym kominku, zablokował wypłatę odszkodowania. Idź okłamuj dzieci pod przedszkolem.