Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie objawy zapalenia ucha miały Wasze dzieciaki?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie powyżej. Sama już nie wiem czy to może być zapalenie czy przesadzam. Do lekarza mamy dopiero w poniedziałek. Syn 8 miesięcy trze sobie ucho, czasami jedno i drugie. Nie zauważyłam żadnej wydzieliny. Po prostu przestraszyłam się, bo wczoraj rano płakał przy piersi. I nie połączyłabym tego z zapaleniem ucha, ale potem je tarł. Ale może się nie wyspał. Przez dzień nie marudził.

Gość gość
wysoka goraczka, bol jak lezal i pukanie ktore słyszał

Gość gość
Gorączka, pocierał tez ucho i wyciek.

Gość gość
dziecko 6 miesięcy : straszny płacz o 3 w nocy , uspokojał się dopiero gdy był przyłożony uszkiem do mojego ciała, temp. 37, 8 ,

Gość gość
Ja z wyżej : a nie możesz podejść do lekarza - nawet do opieki świątecznej od 18. 00 aby zajrzał do uszu ? Ja bym tak zrobiła

Gość gość
Wysoka temp do 40 stopni, poplakiwanie i bol przy przelykaniu przez co brak apetytu. Obustronne zap uszu i przebijajace sie wszystkie 4 czworki... Ciezko bylo. Ale u zadnej z corek nigdy nie bylo wyciekow zadnych.

Gość gość
Pytam się o objawy, bo niestety, ale ja jestem przewrażliwiona. Wszędzie widzę ewentualne choroby. Mały ma apetyt, śpi jak zawsze, bawił się przez cały dzień. Żadnej gorączki. Przed snem ładnie ssał pierś. Zobaczę jutro rano. Dzięki za wpisy.

Gość gość
Moj synek mial goraczke ktora niczym nie moglam zbic. Byl porzadnie przeziebiony, brak apetytu i po paru dniach powiedzial ze boli go ucho ale juz miał te 2, 5 roku wiec umial zakomunikowac ze go boli. No i faktycznie ucho juz mial zaczerwienione i dostal antybiotyk(a mieszkam w uk i tutaj o to nie latwo)

Gość Migea
U mojego dziecka objawiało sie to potwornym płaczem, tak bolało ucho, na szczeście był na tyle duży by powiedziec, że to własnie ucho boli. Podałam Milifen na uśmierzenie bólu i od razu do lekarza. Skończyło się oczywiście antybiotykiem.