Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek1251

pożyczki chwilówki

Polecane posty

Gość Tomek1251

Witam wszystkich pożyczkobiorców. Czy zastanawialiście się gdzie pożyczać szybko a nawet bardzo szybko i w dodatku za darmo. Oczywiście w wyszukiwarce chwilówki e-forsa.pl Zostały tam przedstawione najpopularniejsze oferty firm pożyczkowych tych znanych oraz sprawdzonych na rynku finansowym.

Gość gość
jak MUSIsz brac pożyczke - to znaczy,że nie masz jak odłożyć- Skoro nie masz jak odłożyć, jak bedzie cie stać na spłatę kredytu i ponad 40 procentowych odsetek??? ludzie, zamiast bulic lichwiarskie odsetki, odkładajcie nawet małe sumy, ale SYSTEMATYCZNIE

Gość gość
Byłam na tej stronie i nnaprawdę mają niezły wybór w tych darmowych chwilówkach.

Gość mama_kaziczka
hm, no ja nie potrzebuję żadnych dziwnych porównywarek akurat. niedawno sama musiałam wziąć szybką pożyczkę i zrobiłam samodzielnie rozeznanie. w mojej opinii najlepiej wypadł SMS365 i to ich wybrałam. jestem zadowolona, wszystko jest jasne i klarowne, konsultanci mili. ja spłacam terminowo i nie mam problemów :) polecam :)

Gość gość
Zależy kto czego szuka. Oczywiście ja zrobiłam to samo. sama sie rozejrzałam, najlepsze były wg mnie http://pozyczki-w-zlotowkach.pl/ i tam skorzystała z chwilówki i nie żałuję