Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie zapomnę debila wyśmiewającego że jako młoda dziewczyna wtedy

Polecane posty

Gość gość

ograniczałam się wtedy do lodów. Na sam dźwięk imienia kretyna i przypomnienie tej twarzy mam dreszcz obrzydzenia. W ogóle jakim prawem chuj odnosił się do takich rzeczy i kto mu powiedział. Pewnie koleżanka stale wbijająca mnie w poczucie niższości opowiadaniem o swoim "doświadczeniu" a jej z kolei moja matka z którą zdradzał mnie ten men. Ludzie to świnie.

Gość gość
Stara kva nie mogła przeżyć że formalnie pozostaję dziewicą. Bladź j****a powinna mieć zaszytą dziurę zanim weszła w wiek swojej inicjacji, stawiam że 13 lat.

Gość gość
Moich znajomych namówiła by wpędzali mnie w kompleksy z powodu braku tego jakże wspaniałego doświadczenia. Kurwiszon stary, prostytutka żal dupę ściskał że córka woli poczekać do ślubu to już wykminiła, jak jej dziurę w głowie zrobić.

Gość gość
Niech szlag tę seksoholiczkę starą kvę w końcu trafi nic innego nie mam jej do powiedzenia.

Gość gość
Zresztą z chuj z dziewictwem, kogo to dziś interesuje, tylko nikt nie powinien być do niczego nakłaniany manipulacjami spłodzonymi w chorym umyśle przeżartym podłością i seksoholizmem.