Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonamala

Mąż chory psychicznie? Po co podpuszcza kobiety?

Polecane posty

Gość gość
Proponuje zebys napisala w jego imieniu coś w stylu żałuję że nie wybralem nr 2.jej odpowiedź dużo powie. Poza tym kim jest ta kobieta? Widziałaś ją? Bo maila to się robi w 2 minuty

Ok rozumiem Tylko nadal nie mam w mailu twardego dowodu,ze miedzy nimi cos bylo . jest tylko odmowa męza,ze nie chce jej macać ,zabawiac sie w pracy z nia, a ona sama mu sie podlozyla Mam dobitny dowod,ze on nie chce tej dziewczyny od nagich fotek . Ze mnie nie zdradza. Ona częściej do niego pisze-mąż odpowiada zdawkowo. Natomiast z tego co ta obca baba tu pisze to w realu mąż z nią zartoweał ,ze "Nagrode masz dla mnie> Jaką? Striptiz mi zrobisz? Czy cała ty to nagroda" Uznałybyscie to,ze mąż tak w realu tylko zartuje i wcale nie ma na nia ochoty a ona sama mu włazi do wyra?

Gość gość
Moj biedny zagubiony pisał do swojej kochanki czy cho/letra wie kogo, zeby od biednego misia ona sie odczepiła bo wiedział, ze to przeczytam a i tak sie spotykali. Jeszcze chcesz cos wiedziec? Nie dajesz za wygrana. Poczekaj az troche przycichnie sprawa, bądź czujna.

No włąsnie bardzo ciężko mi w takie cos uwierzyc, ze mąż pisze w mailach jedno, ale robi drugie.

Gość gośćiluzjaaaaaaaaaaaaaaa
pozdrawiam wszystkie kretynki ubliżające autorce,same puknijcie się w te wasze łby,a co do Twoich pytań,to temat rzeka,i dotyczy każdej osoby,to dialog z samym sobą czy zdradzę ukochaną osobę czy pójdę za chcicą czy się opamiętam,a chcice są różne szczególnie gdy jest rutyna albo niedowartościowanie,i nikt nie da gwarancji co wybierze dana osoba,nawet Ty sama nie wiesz dopóki nie zaplączesz się w taki zestaw emocji.co do panienki beznadziejna jest :-) jej poziom godności jest zerowy,szczególnie w tym zdaniu nie chciałeś mnie to ci się chyba nie podobam" biedne stworzenie,co do męża,chce sobie podbudować to poczucie że jest wspaniały,kazdy prawie samiec potrzebuje czegoś takiego jak mu brakuje,więc bawi się tą idiotką,chce być wierny,jak dochodzi do decyzji wycofuje się,pieprz się z nim porządnie żeby nie był głodny

ee tam to by napisał, ze zaluje i czy moze zmienic a mąż napisał "trudno, juz wybralem" Tak jak pisałam mąż jest chytry na kase i pewnie liczyl na cokolwiek albo inną rzecz. Ona po cichu liczyla pewnie ,ze sie jej nie oprze Ciezko mi uwierzyc,ze sie jej oparł. Ale tak sie stało. I czytam dalej maile tej dziewczyny jak placze ,ze sie męczy ,zeby jej napisał prawde Ona" Napisz mi prawde ,ze ja po prostu ci sie nie podobam i zakonczmy "to" Osmieszylam sie tylko" Na co mąż jej odpisał" To nie tak, podobasz mi sie ale co innego gdybym byl wolny to bym skorzystal" Stad tli sie we mnie nadzieje,ze ona mu sie nie podoba po prostu ale z jakiegos powodu mąż jej tego nie mowi, a powinien

Gość gość
Iluzja I ten super mąż poprosił obcą babę o jej nagie pikantne fotki?? ten sam Mając żone? No prosze cie....

Gość iluzjaaaaaaaaaaaaaaa
wybacz nie wiem o co Ty mnie pytasz,tytuł super męża jest prawie nieosiągalny :-)

Gość gość
Nie czytalas drugiego wątku?Jak ten sam wierny maz co ma go nie głodzic, chcial nagie fotki od babki, ktorej prace zalatwił? uwazasz,ze to jest wiernosc?

Gość iluuuuzjaaaaa
nie czytałam ,chce być wierny w sensie nie chce jej wsadzić,albo chce ale tylko w wyobrażni,brzydko się zachowuje jak fiutek wiadomo co tu tłumaczyć :-)

Gość gość
To przeczytaj choc troche

Gość gość
Autorko jeśli chcesz szczerych odpowiedzi to napisz całą prawdę a nie tyko pasujący ci fragment.Dlaczego nie napiszesz że macał ją przy ksero czy klepał po tyłku.Pisałaś,że u niego w pracy jest przyzwolenie na takie zachowanie.Ona przyszła "nowa" i nie wiedząc,że to taka norma zwyczajnie pomyślała,że chodzi o coś więcej.

Gość gość
Lepiej zapytaj co nam o Tobie rozpowiada ,skarzy sie na grubawa zone ,ktora mu nie daje ,do tego ma cos z glowa Tak o Tobie gada autorko ,a Ty jeszcze bronisz tego sukinsyna ,on faktycznie chyba ma racje mowiac Ze Jestes Debilka..:(

Gość gość
Lepiej zapytaj co nam o Tobie rozpowiada ,skarzy sie na grubawa zone ,ktora mu nie daje ,do tego ma cos z glowa Tak o Tobie gada autorko ,a Ty jeszcze bronisz tego sukinsyna ,on faktycznie chyba ma racje mowiac Ze Jestes Debilka..:(

Gość gość
Klapsa to dostala, zeby fotki mu wyslala,motwujacego a on zarobic na nich chcial hehe

Gość gość
Autorko,uwazam,ze twoj mąż piszac jej,ze ma zone itd zachowal sie fair wobec ciebie i powinnas sie cieszyc. uwazam,ze odpisal by tak kazdej kobiecie ,tak czuje. Wiec docen go troche i zakoncz temat.

Gość ogosc
Ze jest durnym prowokatorem

Gość gość
zjeb

Gość gość
jest skur...elem

Gość gość
Aluzja ma duzo racji Chcial sie tylko dowartosciowac, ale dziewczyna sie wkręciła. Troche maż jest sam winien. Po co tak bardzo prowokuje?