Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy pomyślę o pewnej bezczelnej krowie bez serca, wiem już

Polecane posty

Gość gość
No to podaj do sadu bezmozgu pieprzony.Nudna juz jestes z tymi sadami niedorozwoju. Podawaj ale to juz wywloko :(

Gość gość
Sisi nie fikaj, bo do końca życia bedziesz obciągała na dworcu zeby sie wypłacic z odszkodowań.

Gość gość
Jeszcze nigdy nikogo nie podałam oprocz pewnego Tomasza .a ty bedziesz drugi!

Gość gość
Kto ci pozew napisze? Nie stać cie na adwokata

Gość gość sisi
22.18uważaj.!i nie pogrywaj sobie bo odszkodowanie to mnie się akurat należy! za ploty..pomówienia..oszczerstwa..stalking..oraz krzywdę..całej mojej rodziny...i wiele innych powodów.

Gość gość
To ty bedziesz druga wywloko :(

Gość gość sisi
22.21.a skąd wiesz że nie?mam kontakty za granicą o ktorych nawet moja pieprzona rodzina nie wie!.Sprawiedliwość musi być i będzie!Dość wpieprzania sie w cudze życie i życie moich dzieci! a zwłaszcza obrażania i robienia bydła!

Gość gość
Gdyby płacili odszkodowania za plotki to ludzie tym kraju byliby zajebiście bogaci

Gość gość sisi
22.21.a skąd wiesz że nie?mam kontakty za granicą o ktorych nawet moja pieprzona rodzina nie wie!.Sprawiedliwość musi być i będzie!Dość wpieprzania sie w cudze życie i życie moich dzieci! a zwłaszcza obrażania i robienia bydła!Sama/sam jesteś wywłoka..uważaj do kogo i co piszesz!Nie życzę sobie!

Gość gość
Życie to nie koncert zyczen

Gość gość
No to sie nie wpieprzaj w cudze zycie wywloko:( i nie probuj straszyc tu nikogo bezmozgu bo ciebie w koncu ktos pozwie nacpana idiotko:(

Gość gość sisi
22.25 to nie są byle jakie rzeczy!Nikt nie ma prawa rozpowiadać takich rzeczy.!Kwestia gwałtu..pedofilii..czy pijanstwa lub narkotykow to obraza cudzej gosnosci oraz mienia.To jest karalne!.To nie są błache rzeczy!Jak ja zacznę rozpowiadać że pijesz albo cpiesz albo cie ktoś zgwałcił to się nie pozbierasz!.

Gość gość
I nie naskakuj na Joanne bo ona jest w porzadku, w przeciwienstwie do ciebie

Gość gość
Ale to ty cpasz wywloko :( plotkujesz i wywlekasz. Morde Ci ktos w koncu obije:(

Gość gość sisi
22.27ha i kto to mówi?od 5 lat wp*****lacie się w moje życie i robicie z niego bydło!.I nie naćpana!Naćpany/naćpana to raczej ty jesteś patologiczna chamico/chamie!To że moj mąż bierze to nie znaczy że ja też..bo nienawidzę go za to!mogłabym go zabić za to.!Kogoś podałam?mój syn do dziś nie dostał odszkodowania za podwojne złamanie i dwie operacje a jednak nigdy nie powiedziałam że to była czyjaś wina...bo nie mam powodu ..choć rekompensata sie dziecku należy za ból..W waszym jednak wypadku jest zupełnie inaczej i dosyć tego!To co wy robicie to już ludzkie pojęcie przechodzi!

Gość gość
I Ty smiesz wywloko obrazac ludzi tu na forum:( Odpierdlol sie od Joanny. Dobrze ci radze:(

Gość gość sisi
Ja naskakuję?..ja wywlekam??a to ciekawe!.Joanna jest w porządku?na cały pysk drzeć sie że niby ja piję w pracy?dla mnie gorszego poniżenia i obrazy nie ma!.Powinna mnie za to przeprosić..tak samo za to że nazwała mnie krową!To jej nie powinno interesować czy moj maz "kupił krowe ktora mu daje mleko czy nie daje."-mnie by było wstyd tak sie o kimś wyrażać.Jest podła i niekulturalna.

Gość gość sisi
22.41.a ty śmiesz.?Sami zaczęliscie dawno temu!i sama/sam założyłeś/założyłaś ten temat.A ona powinna mnie przeprosić bo nie ma kultury za grosz.!

Gość gość sisi
..w dodatku w pracy przy ludziach.To jest chamstwo.

Gość gość
Nie drzyj swojego pyska i przepros Joanne:(

Gość gość sisi
Ja sie nigdy nie drzę bo jestem kulturalna i wychowana .Nie przeklinam tak jak ona i nie jestem wulgarna.Ale co sie dziwic jak oni wszyscy tacy są.To ona ma mnie przeprosić!bo ona mnie obraziła!.

Gość gość
Dokładnie w ubiegły piątek mnie obraziła Joanna Sz i mam na to świadków.!Te wpisy z 4.12 2015 sie z tym pokrywają bo ona dokładnie wie o czym była mowa i Adam też słyszał..tak samo o tym piciu.Chamstwo i tyle i brak kultury.!

Gość gość
Kiełbasa lecz się k****o!

Gość gość
Kiełbasa kompromitacja