Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gardzę instytucją małżeństwa

Polecane posty

Gość gość

i rodziny jako takiej, niestety mam beznadziejne wzorce, dlatego widzę rodzinę i małżeństwo w czarnych barwach. Ktoś też ma podobne podejście?

Gość gość
Ja nie gardzę ale jakoś boję sie wiązać na stałe.

Gość gość
znajdz sobie odpowiedzialnego partnera/kę ,którą pokochasz i będziesz kochać

Gość gość
Ja też gardzę i rodziny mieć nie chce też mam złe wzorce. W mojej rodzinie wszyscy są nie tego

Gość gość
Ja nawet przyjaciół mieć nie chce ze wszystkimi jestem tyłki służbowo i na dystans oczywiście koleżanki i kolegów mam ale zbytnio się im nie zwiezam

Gość gość
I nigdy męża nie chce mieć nienawidzę mężczyzn. Przez mego ojca i przez babcie która mnie ponizala a brata fafieyziwala i piwrazaka mi ze to mężczyzna i jest ważniejszy ode mnie i zawsze kasę mu dawała która na piwko wydawał i inne pierdily mi nawet na parę skarpet nie dała nigdy. Nauczyła tak brata ze nawet kobietami gardzi. Ale nie babcia bo daje mu kasę

Gość gość
Ja już nawet zła na babcie nie jestem pooristu nie zwracam uwagi na jej zachowanie. I tak zarabiam własną kasę u więcej niż mój brat. Brat od małego miał lepiej zawsze lisa mu kupowała cokierki Itp a mi nie. A tata godni się nami interesiwak potrafił tyłki wykizystywac mamę. Nie chcę mieć własnej rodziny

Gość gość
20:41 Ale to nic nie zmieni, bo dalej będzie ten strach, że jednak facet będzie skrzywiony.