Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna2500

Dziwna znajomość...

Polecane posty

Gość gośćdajmukopa
nie tłumaczcie faceta,po prostu zrobił lasce świnstwo i tyle,niepotrzebne nadzieje i pa...nauczcie się gamonie że jesli was dziewczyna nie interesuje nie zaczyna się znajomosci !g*******e gierki to dobre dla dzieci

Gość mądra po fakcie
kobiety niestety za szybko się angażują,ja bym trzymała faceta na dystans ale to mi przyszło z wiekiem bo kiedys tez tak leciałam jak ćma do światła,sparzyłam się kilka razy i dzisiaj inaczej bym się zachowywala

Ale skąd miał wiedzieć czy go interesuje, czy nie? Kilka spotkań i okazało sie, ze papierek błyszczy, a w środku otaczający bluszcz. Wiec sie wycofał.

rokokowa panna..- Ja nikogo nie osaczałam i nie naciskałam. Wiem co pisał i mówił od początku. Nie oczekiwałam żadnych deklaracji bo ja się tak szybko nie angażuje. Ale skoro facet tak się zachowuje to co mam sobie myśleć?! Albo sam nie wiedział czego chce albo mu coś nie odpowiadało, tego nie wiem i się nie dowiem pewnie. Od tego czasu się nie odezwał i ja już też nic nie pisałam. Skoro tak zadecydował to nie będę się za nim uganiać bo to nie ma sensu.